UÇAĞIM...AL BENİDE BURALARDAN GÖTÜR!!!
UÇAĞIM...AL BENİDE BURALARDAN GÖTÜR!!!
bir duvar gibiydi çocukluğum.beni dünyadaki anlamsızlıklardan koruyan bir duvar.
geçip gittiğini anlayamadım hiç.bu anlamsız dünyaya anlamsız bir ayrıntı olduğumu
anlayamadım.ve bir gün bu şarkı çıktı karşıma.özlediğimi anladım.kumdan kalelerimi
dalgalar yıktığı anlarda onlara kızışımı,tertemiz mutluluklarımı,arsız,umarsız tavırlarımı,
kağıtlardan yaptığım uçaklarımı...şimdi sadece sesleniyorum UÇAĞIM al beni de buralardan götür!!!!!
ne_kadar güzel yazmış fd.Ne kadar güzel anlatmış kendini.öyle değilmi??? İŞTE buu işte bu!!!:))
geçip gittiğini anlayamadım hiç.bu anlamsız dünyaya anlamsız bir ayrıntı olduğumu
anlayamadım.ve bir gün bu şarkı çıktı karşıma.özlediğimi anladım.kumdan kalelerimi
dalgalar yıktığı anlarda onlara kızışımı,tertemiz mutluluklarımı,arsız,umarsız tavırlarımı,
kağıtlardan yaptığım uçaklarımı...şimdi sadece sesleniyorum UÇAĞIM al beni de buralardan götür!!!!!
ne_kadar güzel yazmış fd.Ne kadar güzel anlatmış kendini.öyle değilmi??? İŞTE buu işte bu!!!:))
-
- Üye
- İsim: ali
-
- Üye
- İsim: ali
-
- Üye
- İsim: bilge
Ben çocukken 'karıncacılık' oynardım bir sandelyenin altına girip.O nasıl bir oyundu onu da açıklayayım:Ben güya karıncaymışım, o sandalyenin altı benim yuvammış.Ben oraya mutfaktan ekmek taşıyan bir karınca...Ya şimdi özlüyorum o günlerin dertsizliğini tasasızlığını, insanın elinde değil özlememek...'Kuş tüyüydü umutlarım'
-
- Takımdan
çocukluğumdan aklımda kalan pek bi anım yok sadece en belirgin şekliyle çok haylaz bi çocuk olduğumu hatırlıyorum çok güzel bi çocukluk çağı geçirmesem de özlemeden edemiyorum o günleri çocukluğun saflığı dediğimiz o şey yaşadıkça ve yara aldıkça derinlere gizleniyo ya da tamamen kayboluyo
küçücükken kollarımdan taşıyordu yaşamak heyecanı
parlaktı bütün renkler
büyüdükçe adımlarım,nsırlaştıkça yüreğim küçüldü anlam
cebime sığdı tüm şehirler
oyunlarım,umutlarım,düşlerim vardı
hapsi birden yarım kaldı
maviye boyadığım gökyüzüm vardı
kuşlarımı kimler çaldı?
küçücükken kollarımdan taşıyordu yaşamak heyecanı
parlaktı bütün renkler
büyüdükçe adımlarım,nsırlaştıkça yüreğim küçüldü anlam
cebime sığdı tüm şehirler