evet bence de çok güzel.
"kumdan kalelerime dalgalar vursa
kağıttan gemilerimin tayfası olsam
yıldızımı okşarken bir uçak geçse düşümden
avaz avaz bağırıp sesimi duyursam..."
özellikle bu kısmı beni her defasında çok etkiliyor.
bir duvar gibiydi çocukluğum.beni dünyadaki anlamsızlıklardan koruyan bir duvar.geçip gittiğini anlayamadım hiç.bu anlamsız dünyaya anlamsız bir ayrıntı olduğumu anlayamadım.ve bir gün bu şarkı çıktı karşıma.özlediğimi anladım.kumdan kalelerimi dalgalar yıktığı anlarda onlara kızışımı,tertemiz mutluluklarımı,arsız,umarsız tavırlarımı,kağıtlardan yaptığım uçaklarımı...şimdi sadece sesleniyorum UÇAĞIM al beni de buralardan götür
sağol F.D.
sana katılmadan edemeyeceğim çağatay.ve mavi tebessüm şarkıları kişileştirip onlara nefes vermen yani o şarkıların yaşattıkları demen...harikasın.ben gibilerin olduğunu bilmek güzel
ayni sekilde ben de lavinya.nete girdigimden beri onun sarkilarini sadece dinlemeyip yasayan insanlarla karsilastim ve bu beni çok mutlu ettii.saol oysaellerin!ayni sekilde benim gibi insanlara çevremde rastlayamam pek fazla,ama bu sitede benim gibi insanlarin oldugnu bilmek senin de dedigin gibi gerçekten güzel.ortak noktamiz kendi adima söylüyorum yasamimi her anlamda etkileyen feridun düzagaç olursa galiba duygularimizin da sarkilarda yasadiklarimizin da benzer olmasi kaçinilmaz.