Umudun Tükendiği An...
-
- Üye
- İsim: begüm
Re: Umudun Tükendiği An...
umudunu sakın kaybetme.. o zaman aydınlığa çıkamazsın hep bir umut olsun içinde...yarının bugünden güzel olacağını hep umut et.. böyle herşey daha güzel olacaktır..
-
- Üye
- İsim: Ece
Eğer yaşıyorsam umutlu olmamdandır..
-
- Takımdan
- İsim: suat
cesaretin arkasına saklananlar gibi mi davranacaksın?
-
- Üye
Cesaretlerini arkalarına saklayıp,küçücük bir umudu bile yok edenlerden olmak istemezdim..
-
- Üye
- İsim: SENEM
gece gökyüzünde parlayan binlerce yıldızdan sadece birini seçtim ve ona içimi döktüm....:
beni cesaretsiz sanıyorlar, bırak öyle sansınlar. cesaretimin büyüklüğünü ve gücünü bilmiyorlar, bırak bilmesinler. yüreğimde sıcaklığını hissetmeye çalıştığım birşey var, adını koyamıyorum, bilmiyorum belki de yüreğim susmayı tercih ediyor. ama şunu bilsinler istiyorum yıldız;
ben cesaretinin arkasında saklanan ya da cesaretini yitirenlerden değilim, benim cesaretim bir okyanus kadar büyük, bir girdabın sonsuzluğu kadar sonsuzdur. benim tek korkum '' umut'' sandığım ya umudum değilse?
beni cesaretsiz sanıyorlar, bırak öyle sansınlar. cesaretimin büyüklüğünü ve gücünü bilmiyorlar, bırak bilmesinler. yüreğimde sıcaklığını hissetmeye çalıştığım birşey var, adını koyamıyorum, bilmiyorum belki de yüreğim susmayı tercih ediyor. ama şunu bilsinler istiyorum yıldız;
ben cesaretinin arkasında saklanan ya da cesaretini yitirenlerden değilim, benim cesaretim bir okyanus kadar büyük, bir girdabın sonsuzluğu kadar sonsuzdur. benim tek korkum '' umut'' sandığım ya umudum değilse?
-
- Takımdan
anlatmaya çalıştığım yapmak istediğin şeyi yapacaksan cesaretini yanına alma...gittiğin yere götürme.bakalım onsuz da ayakta mısın?cesaret bazen herşeydir evet.bazense hiçbirşey.
-
- Üye
keşke anlatmaya çalıştıklarımı anlayabilsen... cesaretin herşey ya da hiçbirşey olabilir fakat ya umut? o da böyle midir? ben, umudun karanlık yüreğimin derinliklerinde olmasından, işte bu umdum dediğim şeyin umudum olmamasından korkuyorum. ey umut; umudumun tükenen anında neredeysen çık gel, gel ki varlığınla mutlu olayım, mutluluğumla umutlanayım...
-
- Üye
- İsim: caglar
umudumun bittiği an öykümün bittiği andır.
-
- Üye
Yaşamak için umut gerekmezmi arkadaşlar, umutsuz yaşanmazki.. Umut edersin ya olur, ya olmaz.. Olmazsa bu benim umudum değilmiş diyemezsin, umut ya vardır ya da yok.. Eğer umudunun tükendiğine inanıyorsan bir de şunu düşün, tükenen umut bile sana yeni kapılar açıyordur farkında olmasanda..
-
- Takımdan
sen şüpheden uzaklaşmalısın... ihtiyacın olan bu olsa gerek...
-
- Üye
- İsim: funda
umut insan ruhunun intiharı...
bir insana kötülük yapmak istiyorsan umut ver...
alıntıdır.
bir insana kötülük yapmak istiyorsan umut ver...
alıntıdır.
En son melodi61 tarafından Salı, Ocak 1, 2008 02:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Takımdan
umut yoksa düşlere de elveda...
-
- Üye
- İsim: NİRVANA
insanız... ne kadar acının gaddar elleri bizim üzerimizde olsada, biliyorum ki, kalbimiz attığı sürece, dilimiz inkar etsede, umudumuz var, umutsuzluğumuzun gitmesini, umut edecek kadar, umutlu oluyoruz ve yaşıyorsak, nefes alıyorsak hala, silkinip kalkmaya mecburuz, bizi yıldıranlara karşı inadına umutlu olmamız gerekiyor!
ne kadar yapabilirsek bunu, kardır...
---
Mesajınız yöneticiler tarafından düzenlenmiştir.
Lütfen mesajlarınızda türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyurularını okuyunuz...
ne kadar yapabilirsek bunu, kardır...
---
Mesajınız yöneticiler tarafından düzenlenmiştir.
Lütfen mesajlarınızda türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyurularını okuyunuz...
-
- Üye
umudun olduğunu ispat et ana?
-
- Takımdan
- İsim: vErda
İdamına yarım saat kala annesi ve kardeşleriyle konuşuyordu adam.Sean Penn oynuyordu filmde. Dead Man Walking'in bir sahnesiydi bu. İdam mahkumu adam ailesiyle son konuşmasını yapıyordu telefonda. Dik durmaya çalışıyordu, sesinin titrememesi için çaba sarfediyordu telefonun başında. Tedirginliğini, korkusunu gizlemeye çalışıyordu. Telefon konuşmasının sonunda tekrar görüşürüz diye kapattı telefonu.
Tekrar görüşürüz!
Yarım saat sonra ölüm muhakkak olduğu halde. Yarım saat sonra görüşürüz. Nefes alıp vermeye devam ettiğimiz ölçüde tekrar görüşebiliriz. Bu umudun adıdır işte.. Umutsuz olma sakın kötü bişeydir o yahu..
,,umut yakanı bırakmasın,,
Tekrar görüşürüz!
Yarım saat sonra ölüm muhakkak olduğu halde. Yarım saat sonra görüşürüz. Nefes alıp vermeye devam ettiğimiz ölçüde tekrar görüşebiliriz. Bu umudun adıdır işte.. Umutsuz olma sakın kötü bişeydir o yahu..
,,umut yakanı bırakmasın,,