umut
-
- Üye
Re: umut
acı çekmeyi seviyorsan umut güzeldir,ama zaten mazoşistim,kabul ediyorum.Umudum da hiç yitmeyecek,bunu biliyorum ve tabii ki herkesin umudunun olmasını dilerim;çünkü derinliksiz bir aydınlığa kimse koşmak istemeyecektir.Sevgili fotosentez;Nietzsche bence gayet açık söylemiş,bu durumu kabul etmek lazım(ama nietzsche ye katılıp katılmamak tabii ki sana kalmış,katılmaman belki çıkarına bile olabilir.Bu iyimserliğini gösteririr,başaramadığım tek şey.)Acı insanı olgunlaştırır ama.Acıdan ne anladığımıza da bağlı bir olgu.Örneğin sevdiğinin gözlerinin gözlerine değmesiyle çırpınan kalbinin kanatlarının kapakçıklarda yarattığı ve bakışların çarpışma karesinde sonsuza kadar büyüyecek bir acı sana haz verebilir
-
- Banlanmış Üye
BENİM HALA UMUDUM VAR VE HEP OLMAYA DEVAM EDECEK
hayata boyun eğip mutsuzlukla başbaşa kalmayı mücadelesiz kabul etmeyeceğim elbette...her daim içimde umut vardı olmayada devam edecek ben istemezsemde çünkü yaradılışımızda var kalbimizdeki umudu yok edemeyiz ve iyikide edemiyoruzz:)
hayata boyun eğip mutsuzlukla başbaşa kalmayı mücadelesiz kabul etmeyeceğim elbette...her daim içimde umut vardı olmayada devam edecek ben istemezsemde çünkü yaradılışımızda var kalbimizdeki umudu yok edemeyiz ve iyikide edemiyoruzz:)
-
- Üye
- İsim: yelda
benim umudum hiç bitmedı.nasıl yapıyorum ben de bılmıyorum ama hayat benı yerden yere vursa da ben garıp bir sekılde tekrar umut dolu gelıyorum karşısına,sınırlenıyor yenılmezlığime, daha kötüsünü yapıyor ama ben yıne umut doluyum,kımbılır belkı de hayat bana tek sılah olarak vermiştir umudu yalnız karamsarlıkla karışmasın .tabı kı zaman zman çok kareamsar olurum ama bi şekılde bı yerlerden bı aydınlık bulmayı becerebılıyorum nasılsa..evet ya kendımı sevdım bak durun ben bı umutla dolayım gelıyorum
-
- Üye
- İsim: Gizem
Bazen anlamdıramıyorum insanları,olayları,var oluşları öyle karmaşık ...Nasıl oluyo şaşırıp şaşırıp kalıyorum her seferinde...Ve kırılıyorum istemeye istemeye...Ama içimde bi ufaklık war hiç durmuyor o küçük çenesi ve kızıyor bana! BELKİDE SANDIĞIN GİBİ DEĞILDIR diyor kendi küçük! sesi büyük! içimdeki ufaklığın ; SANDIĞIN GİBİ DEĞİLDİR BELKİ DE...
Hıh!!! çocuk işte ...Çocuk...Ama benim umudum "O"..."O" ufaklık benim EN UMUDUM
Hıh!!! çocuk işte ...Çocuk...Ama benim umudum "O"..."O" ufaklık benim EN UMUDUM