UNUTMAK NEDEN ZOR?
-
- Üye
Re: UNUTMAK NEDEN ZOR?
heryerde onunla ilgili anıların var,br elbisende bile onun yorumu varsa bu akla çivi gibi çakılıyor istesede insan unutamıyor..unutmak güzel şey değil bence,hatırlamaktan korkmayalım,bırakın ölene kadar onu düşünelim onu hep hatırlayalım..unutamadığımı unutursam yazıklar olsun benim sevgime geçen zamanıma..
-
- Takımdan
unuttum demek bile hatrlatır cogu zaman..
öyleyse nedendir unutmak ?
bırakın kendi yerlerinde kalsınlar..
öyleyse nedendir unutmak ?
bırakın kendi yerlerinde kalsınlar..
-
- Üye
- İsim: Sonay
çünkü insan unutmak istemiyor bütün mesele bu!!!
yani unutmak istemediği için hatırlıyor ya da aklını meşgul edecek çok fazla uğraşı yok ve onunla aklını meşgul etmeyi yeğliyor
yani unutmak istemediği için hatırlıyor ya da aklını meşgul edecek çok fazla uğraşı yok ve onunla aklını meşgul etmeyi yeğliyor
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
Soru :UNUTMAK NEDEN ZOR?
Yanıt:Zor olduğu için...
Yanıt:Zor olduğu için...

-
- Üye
kişisel fikrim unutmaktan korktuğumuz için...
-
- Üye
- İsim: MaSaL
Soru : UNUTMAK NEDEN ZOR?
Cevap : Zor değil ki
Cevap : Zor değil ki

-
- Takımdan
- İsim: yaprak
gerçekten seversen eğer öyle zor ki..
-
- Üye
- İsim: MaSaL
kişiye göre değişir aslında,ama yine de zor değil...insan herşeyi kendi nasıl isterse öyle yapar,unutmak istemediğin için unutamıyorsundur bence,yani bu benim fikrim...fotosentez yazdı:gerçekten seversen eğer öyle zor ki..
-
- Üye
- İsim: Melek
unutmak diye bir şey yok ki!
aşk hiç biter mi?
kalır bir pazarda, bi kahve kokusunda
bir tavşan niyetinde, bir çorap fiyatında
kalır bir yosunda, bir deniz kıyısında
bir martı kanadında, bi vapur bacasında
aşk hiç biter mi?
kalır bir pazarda, bi kahve kokusunda
bir tavşan niyetinde, bir çorap fiyatında
kalır bir yosunda, bir deniz kıyısında
bir martı kanadında, bi vapur bacasında
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
blackpearl yazdı:soru : Neden zor ?
Zor olduğu için...Biliçaltında yer bulduğu için...

-
- Yeni Üye
UNUTMAK NEDEN ZOR?
Unutmak çok zor..Aslında unutulmuyor sadece hayat kargaşası içinde kalbinizde bir yer katılaşıyor.
Onu unutabilmek için ona hiç istemediğim şeyler söyledim kırılıp da bana kötü şeyler söylesin diye..artık hiç konuşmuoruz
pazar günü doğum günün..Aramayacağım bu sefer seni içim içimi yesede..bir kere karar verdim senden ve bana verdiğin zararlardan kurtulmaya çünkü seninle de mutsuzum sensiz de...ölünceye kadar unutmayacağım..Her nerede isen umarım mutlusundur..Mutluluğun için her zaman dua edicem..Doğum günün kutlu olsun...
Onu unutabilmek için ona hiç istemediğim şeyler söyledim kırılıp da bana kötü şeyler söylesin diye..artık hiç konuşmuoruz
pazar günü doğum günün..Aramayacağım bu sefer seni içim içimi yesede..bir kere karar verdim senden ve bana verdiğin zararlardan kurtulmaya çünkü seninle de mutsuzum sensiz de...ölünceye kadar unutmayacağım..Her nerede isen umarım mutlusundur..Mutluluğun için her zaman dua edicem..Doğum günün kutlu olsun...
unutma konusunda ihtisas yapmış biri gibi hissediyorum kendimi
Hayatımda bir şeyi ölesiye unutmak istedim ,bir baktım onunla ilgili hemen hemen herşeyi bilinç altına atmış beynim ama bunu farkettiğimde çoktan hatırlamıştım...beyin gücüyle,düşünce gücüyle unutabiliyor insan ama kalbimin beyni yok ki...
bir de insanın yaşadıklarının ,kafasında kaydettiklerinin nasıl da kalbe sisli bir duvar örebileceğini farkettim.işte bu yüzden bitti deniyor ama içimizde bitmiyor,bitemiyor...

bir de insanın yaşadıklarının ,kafasında kaydettiklerinin nasıl da kalbe sisli bir duvar örebileceğini farkettim.işte bu yüzden bitti deniyor ama içimizde bitmiyor,bitemiyor...
Birini severse insanın kalbi mi seviyor?Zihin değil midir ki bizim kalp diye bildiğimiz..Birine suç atıcaz ya,unutamadık ya,kalp diyoruz..Söz geçmiyor da ondan..Büyük yalan!