Unutmaya erken,sevmeye geç..

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
blackpearl

Unutmaya erken,sevmeye geç..

Mesaj gönderen blackpearl »

Mevsimler özlendi bugün,bugün biri özlendi birinin içinde.Ağaçlar rüzgara hasterken o sensizliğe hasretti.Hiç olmayan aşkın ayrılığına son kez ağlandı bugün...
Kelimeler kifayesiz kaldı önce,sona sıralandılar peşi sıra.Anlamsızlıkların tamamını yüklerken sana bi çift göz gördüm aynamda yorgun.Dedim bakma öle,neden bu buğu?Aldanmaktan mı yoruldun,yoksa yok mu sana aldanan?Koşturmaktan mı yoruldun rüzgardan savrulan bi yaprağın ardından?Soramadım..Yüzüne baktım sona,bi anlamsızlık saklıydı sanki dalmışken gözleri aynanın sonsuzluğuna saklı sahte dünyaya,düşünür gibiydi anlamsızlığını.
Cesaret edip sordum aşk nedir diye..Yaşarken ölmektir dedi.Şekillnince acısı gözlerinde anladım anlamsızlığını.Kavrayamadığı bir hüzün gizlenmişti biyerlere.Taa içine.Çekip alamıyordu bir türlü.Elimi uzattım geri çekildi,adım attım geri gitti.Ne anlam yüklediyse içine sakındı benden.
Gözleri doldu esen rüzgara karşı martıların kanat çırpışlarını izlerken..Maviliklere daldı gözleri,onu önce hatıralara sona acıya çeken maviliklere..
Bişeler sölemeye çalışıyordu dudakları,insanların anlayamayacağını düşündüğü bişeler..Kelimeler bulamıyordu yerine koyacak..Bir nefeste anlatmak istiyordu ve bir solukta da unutmak..Bugün seni son kez andı..Hadi diyordu kendine,sabaha az kaldı sabret,unutacaksın gayret et, ama affet; unutmaya çok erken sevmeye çok geç... ( FuLYa )
En son blackpearl tarafından Pazartesi, Ocak 1, 2007 02:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ponnik
Üye
Üye
İsim: Sonay

Re: Unutmaya erken,sevmeye geç..

Mesaj gönderen ponnik »

çok teşekkür ederim paylaştığın için çok güzelmiş :cry:
blackpearl

sen saol :D
ponnik
Üye
Üye
İsim: Sonay

Mesaj gönderen ponnik »

sende :wink: :)
blackpearl

:D:D
bluedeathdL
Üye
Üye

Mesaj gönderen bluedeathdL »

Güzel,içten bir yazı,ister istemez etkiliyor insanı...Yazılarının devamını bekliyorum Fulya...