Sanatçımız Feridun Düzağaç'ın 6. albümü inşallah bir aksilik çıkmaz ise 22 Ocak 2008 günü çıkıyor. Duyumlara göre ise albümün ismi "uykusuza masallar". Büyük bir özlemle bekliyoruz.
Albümü satın alır almaz şarkı sözleri ve diğer bilgilendirmeleri ekleyeceğiz arkadaşlar.
Eğer albümün ismi buysa gerçekten ilginç ve güzel bir isim. Feridun abi yine geleneği bozmuyor gibi. 6. albüm ve yine ilginç bir albüm ismi. Bunun için seviyoruz onu zaten.
Albüm ismini patlıcan konserinde belirtmişti ama tam olarak algılayamamıştım o zaman ama bu tür bişeydi. Ama albüm ismi bu ise ben biraz kelime oyunu sezdim bu cümlede
Hepimiz dört gözle yeni albümü bekliyoruz.Arkadaşlar yeni çıkacak albümde çok emek geçtiğini biz Feridun Düzağaç sevenleri olarak bildiğimizden korsan yapıtları alanları uyaralım.
albüm kapağı çok hoş olmuş.eminim içide aynı hoşlukta olucaktır.
Korsana karşı olalım , ve sevdiklerimize hediye olarak Feridun Düzağaç albümü alalım. Hep destek tam destek
Her zaman ki gibi kusursuz bir albüm olacağına inanıyorum. Feridun Düzağaç şarkıları dinlemek her zaman için ruhuma huzur vermiştir. Yeni albümde tam ruhumun huzura ihtiyacı olduğu bir zamanda geliyor. Sabırsızlıkla bekliyorum ...
“Perdeleri çekilmiş sırça köşkünde neredeyse acı hüzün ve yalnızlığıyla beslenen bir şarkı yazarı“ tanımlamasına karşı durmaya çalışan daha gerçekçi daha basit, alaycı, gülmeyi hiç değilse gülümsemeyi başarmış şarkıları da barındıran bir albüm“