denize bayılıyorum. tamam tamam sustumdaki vokaliyle aşık oldum ona.
o şarkıda başka birini hayal bile edemiyorum...
vegayı sevin, sevdirin...
o kadar adamın içinde en çok ilgi toplayan kız...
tutup yanakları çekilesi, öpülesi insan...
tamam sustum, bu sabahların bi anlamı olmalı, bîhaber, iz bırakanlar unutulmaz, zat-ı âli, desem de inanma, alışamadım yokluğuna gibi unutulmaz şarkılara imza attılar...
son albümü hepiniz biliyorsunuz zaten. serzenişte'nin unutulmaz şarkılar klasmanına girmesi için belli bi süreç geçmesi gerekiyo... tabii ki güzel şarkı...
kesınlıkle super bı grup hem sarkıları hemde magazınden uzak sade ve sevıyelı tavırlarıyla mukemmel bı grup.denızın sesıne soleyecek soz yok zaten.benzerıne daha rastlanmadı.bu sabahların bır anlamı olmalı,ızbırakanlar unutulmaz ve son albunmdekı elımde degıl sarkıları super kesınlıkle dınleyın.
ARKADAŞLAR KIZMAYIN AMA..albümleri süper olup canlı performansları sıfır..bu sene bahar şenliklerinde burdalardı..hani petek dinçöz ve gibiler sesleri yetmeyince mikrofonu seyirciye uzatırlar ya..denizin o duyduğumuz güzel sesi çıkmıyodu bile..haftasonu burdalar..şansımı bi daha deniycem
BENİM BİLDİKLERİM SADECE TAMAM SUSTUM,BU SABAHLARIN BİR ANLAMI OLMALI,İZ BIRAKANLAR,ELİMDE DEĞİL,SERZENİŞTE,MANDİL DEN İBARET....AMA GÜZEL MÜZKLERİ VAR.DİNLEMEYE DEVAM
çok başarılı bir grup bnce.Deniz Özbey'in sesi şarkılarını dahada güzelleştiriyo.eski albümünden alışamadım yokluğuna .. yeni albümünden uçları kırık,ankara ve mendil..