Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

VİZYONDAKİLER...

Kültür-Sanat yazılar, makaleler, incelemeler, kültür sanat haberleri..
Cevapla
melissa
Üye
Üye
Mesajlar: 311
Kayıt: Pazar, Aralık 11, 2005 00:37
Konum: Ankara

VİZYONDAKİLER...

Mesaj gönderen melissa »

tiyatro başlığıyla hedeflediğim kitleyi yakalayamadım ne yazık ki arkadaşlar ve gerçek bi hayal kırılığı oldu benim için :( kültürel etkinlikleri pek fazla hayatımıza sokmuyoruz ya da sokamıyoruz çünkü..
belki sinema konusunda paylaşımımız daha fazla olur düşüncesiyle böyle bi başlık açmak istedim.
gelgelelim başlığımıza;sizden ricam sinemaya gitmeye vakit bulabiliyosanız izlediğiniz film hakkında kendinizce bi eleştiri yapmanız,bi puanlama belki..ama filmin konusunu anlatmak yok,çünkü izlememiş arkadaşların heveslerini kursaklarında bırakmayalım :)
teşekkürler..
melissa
Üye
Üye
Mesajlar: 311
Kayıt: Pazar, Aralık 11, 2005 00:37
Konum: Ankara

Mesaj gönderen melissa »

ben bu hafta " organize işler " i izledim ve gerçekten çok beğendiim,aslında bi dram nasıl bu kadar güzel anlatılabilir bilemiyorum,ağlanacak halimize güldürmeyi başarmışlar:)oyuncular zaten tiyatro kökenli oldukları için onlara bir şey söylemeye kıyamıyorum bile,tek beğenmediğim ebru akel,artık profesyonellik sınıfında olmadığından mı,onca tiyatrocunun içinde tek başına kalmasından bu kadar yavan görünmesinden mi ya da oyunculukla hiç alakası olmadığı için mi bilemicem :wink:
bence bu filmi kaçırmayın..
Filinta

Mesaj gönderen Filinta »

ben enson iskelet anahtarı izledim ve cok memun kalmadım acıkcası eski filimleri özlemeye basladım bu dönemlerde iyi filimler cıkmıyor ne yazık ki...
not:melissa sana bir özür borclu hisediyorum kendimi benim actıgım bir baslık altınta sana hakaret edilmis inan cok üzüldüm kendi adıma özür dilerim senden benim yüzümden bilsem o baslıgı acmazdım benim yüzümden kimsenin zor durumda kalmasını istemezdim...
melissa
Üye
Üye
Mesajlar: 311
Kayıt: Pazar, Aralık 11, 2005 00:37
Konum: Ankara

Mesaj gönderen melissa »

teşekkür ederim filinta bu davranışın gerçekten takdire değer,ama kendini suçlu hissetmene gerek yok,insanlar nerde durcağını bilmiyosa elimizden bişey gelmez!yazılanlara gelince görmenizi istemezdim bu şekilde siteye yansımasını falan ama sorun değil,kimin ne olduğunu ve başta ben ne olduğumu biliyorum!gerisi hikaye...yine de teşekkür ederim :wink:
Kullanıcı avatarı
Adventureman
Admin
Admin
Mesajlar: 2107
Kayıt: Perşembe, Haziran 3, 2004 21:31
İsim: Ersin
Konum: Giresun
İletişim:

Mesaj gönderen Adventureman »

Okuyanlar Zaten Kım Ne Kım Ne Deıl Anlamıslardır Ama O Insan Cok Ukalaca Konusuyordu Bır Insan Ne Kadar Bılgılı Olurla Olsun Ne Kadar Okumussa Okusun Bellı Bır Sevıyeye Gelmıssede Bılgısıne Yarasır Sekılde Davaranmıyorsa Benım Icın O Insan Cahıldır. Konu Baslıgının Dısına Cıktıgım Icın Ozur Dılerım ...
melissa
Üye
Üye
Mesajlar: 311
Kayıt: Pazar, Aralık 11, 2005 00:37
Konum: Ankara

Mesaj gönderen melissa »

teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten,bu başlıktan daha önemliydi benim için :wink:
seyytan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
Mesajlar: 1470
Kayıt: Çarşamba, Ekim 26, 2005 22:30
İsim: Metin Çetin
Konum: Aydın

Mesaj gönderen seyytan »

benim bu hafta izlediğim film OTEL... ayrıca film gerçek olayları yansıtıyor... Tayvandaki bir hotelde insanlar uyurken alınıp organ mafyalarına veriliyormuş. Eli Roth bunu değişik bir şekilde anlatmayı başarabilmiş. Filmin sitesinde daha bir çok Eli Roth'un etkilendiği haberleri de bulabilirsiniz. Bu haberlerden yola çıkarak güzel bir film ortaya koymuş.
korku sevenlere tavsiye debilirim..
Cevapla