volkan konak...
-
- Üye
- İsim: mesut
Re: volkan konak...
sıradışı bir yorum.. bayılıyorum..
-
- Üye
öss zamanı cerrahpaşayı tıpı hedefleyen benin duygularına tercüman olan sarkısı cerrahpasayı burdan kendime huzurlarınızda armagan ediyorum ve o sıkıntılı öss senemi bir kez daha yad ediyorum:
oy seni cerrahpaşa içmem suyundan içmem...
oy seni cerrahpaşa içmem suyundan içmem...
-
- Takımdan
- İsim: Sinan Seyda
Karadeniz müziğini onun ve Kazım Koyuncu sayesinde sevdim.Oldukça içten, cana yakın bir sanatçı.Ayrıca çok başarılı. Karadeniz müziğini ileri götüren ender sanatçılardan biri..
-
- Üye
- İsim: MeHMeT
Karadeniz denince aklıma gelen iki isimden birisi. "Kazım Koyuncu" "Volkan Konak"
-
- Üye
- İsim: burcu
volkan konak,karadenizli insanların nasıl oldugunun kanıtı tipik bir karadenizli,sempatik,espirili ve de bilgili...onu dinlemekten onu izlemekten büyük keyif alıyorum,şarkılar çok içten yazılmış,hepsinin bir hikayesi varmış,zaten bu kadar etkileyici olmasının sebebi de bu galiba ...sunay akınla birlikte oldugu programlara bayılıyorum çok tatlılar sohbetleri gülüşleri hikayeleri...
-
- Üye
- İsim: irem
Volkan Konak çok sevdiğim bir sanatçı karadeniz müziğine büyük katkıları var hastane önünde incir ağacı,penceresi önünde,nefesim nefesine,gardaş,zigana dağları,cerrahpaşa bunlar favorilerim aslında hepsini çok seviyorum :evet:
-
- Takımdan
- İsim: SERAP
Caner arkadaşımız ''Gardaş'' şarkısını neden ruslara mal etti anlamış değilim doğrusu.Gardaş şarkısı sözleri anonim,müzik Volkan Konak'a aittir.Karadeniz müziğini ve Karadeniz kültürünü en iyi şekilde lanse eden sanat ustalarından biridir.Rahmetli Kazım Koyuncu,Fuat Saka,Erkan Ocaklı ve İbrahim Can işte ustalar!Sanatını bu denli icra edenleri eklemeden geçmek istemedim.Volkan Konak'ın Mora albümünde yer alan Feriğim adlı şarkısını ve Nazım Hikmet'e ait olan bi şiirde var ki '' Karıma Mektup'' dinlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar!
-
- Admin
- İsim: Sinan
"bu amansız hastalık tatlı canını aldı"
aslında çernobil faciası ukraynada aynı isimli kentte olmuştu. kazım koyuncuyu bu facianın etkileri sebebiyle kaybettik ya. dokundurma yapmak istemiş arkadaş.
aslında çernobil faciası ukraynada aynı isimli kentte olmuştu. kazım koyuncuyu bu facianın etkileri sebebiyle kaybettik ya. dokundurma yapmak istemiş arkadaş.
~
ansızın gelecek gibisin..
ansızın gelecek gibisin..
-
- Dengesiz Üye(Banlı)
- İsim: can
çok beğendiğim bir sanatçı, çok doğal