ben de
ağlıycam ya offfffffff
ya sıkıldım artık...
-
- Üye
- İsim: hayat
-
- Üye
- İsim: Eren
Re: ya sıkıldım artık...
ne kadar karamsar olmak istemesemde..sınavlar,öss,O,her şey üst üste geliyor..bende sıkıldım artık..çekip gitmek isterdim
-
- Üye
- İsim: Gül
Ben de çok sıkıldım, anlamsız değil ama hiç tadı yok, keyif almıyorum ne yaparsam yapıyım...
Bazen oluyor ki nefes almak bile ağır geliyor bu kötü şeyler yaşadığım için değil herşeyin boş olmasından tad alamamamdan kaynaklanıyor
Bazen oluyor ki nefes almak bile ağır geliyor bu kötü şeyler yaşadığım için değil herşeyin boş olmasından tad alamamamdan kaynaklanıyor
-
- Üye
- İsim: Burcu
Hayatın anlamı kalmadı ben de. 3 gün önce öğrendiğim ve aldandığımı anladığım haber insanlara olan bütün inancımı yıkıldı!!!
Kimseye güvenemem artık. İnandığım güvendiğim insan yalan oldu!!!!!
OOf çok doluyum çok. Ama öyle bir sileceğim ki onu !!!
Kimseye güvenemem artık. İnandığım güvendiğim insan yalan oldu!!!!!
OOf çok doluyum çok. Ama öyle bir sileceğim ki onu !!!
-
- Takımdan
- İsim: vErda
Feridun abinin bir köşe yazısında söz ettiği gibi;
BENDE:
"Sıkılıyorum, ne yapayım. Çirkinlikten, ahlaksızlıktan, hırsa kurban edilen duygulardan, insanı cinsinden, cinsiyetinden, sevdasından soğutan, cinnetin kıyısında, cennetin düşüne zorlayan garip ve tanımsız bir ruh hali hasıl oluyor.."
BENDE:
"Sıkılıyorum, ne yapayım. Çirkinlikten, ahlaksızlıktan, hırsa kurban edilen duygulardan, insanı cinsinden, cinsiyetinden, sevdasından soğutan, cinnetin kıyısında, cennetin düşüne zorlayan garip ve tanımsız bir ruh hali hasıl oluyor.."