ben yalan söyleyemiyorumm.....komik di mi ama öyle çok kötü durumlarda bile yalan söyleyemiyorum korkuyorum yalanım anlaşılacak diye hemen doğruyu söylüyorum..sanırım bu yüzden hiçkimseye sır veremiyorum çünkü gizli saklım kalmıyo
SÖYLEDİĞİM EN BÜYÜK YALAN SEVGİLİLER GÜNÜ YADA ÇIKMAYA BAŞLADIĞIMIZ GÜNDE KIZ ARKADAŞIMA ANNEM HASTALANDI DİYİP EVDE KURTLAR VADİSİ İZLEMİŞTİM BUNDAN DAHA BÜYÜK BİR YALANIM YOK AMA ÇOK DA MEMNUNUM O BÖLÜMDE BAYA BÜYÜK ŞEYLER OLDU KAÇIRSAYDIM KÖTÜ OLABİLİRDİ
Konum: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar...
Mesajgönderen son-nefesim »
hiç bir zaman çok büyük yalanlar söylemedim.her zaman söylediğim yalanlar sadece kendime zarar vereceğim şekildeydi.ama her şeyden çok önem verdiğim birisi bana hep yalan söylemiş.bu çok kötü işte.size tek sözüm var sevdiklerinize asla yalan söylemeyin.bu onları çok üzer.
hani derler yalanın küçüğü büyüğü yoktur yalan yalandır.ama ben küçük yalanlar söyledim.mesela bir arkadaşın arar gelmek ister fakat sen o gün görüşmek istemezsin dersin ki evde değilim yada misafirim var.kusura bakma daha sonra görüşelim olmaz mı .fakat bu karşı tarafa kırıcı olmadan ifade etme yöntemlerinden biridir bence.birebir yani yüz yüze yapılan yalanlarda başarılı değilim.ne bileyim yalan sölerim sonra duramam doğruyu söylerim .bu ise çok değer verdiğim insanlar için gerekli.kimi zamanda kendi korumak yada karşıdakini anlamak için yalan söylenir.ama dediğim gibi çok önemi olmayan zararsız yalanlar.hele güvenin,saygının kalmadığı günümüzde insanlar yeni tanıştıklarında sorulan sorulara doğru cevap vermiyolar korkuyolar.mesela oturduğu yer,adı,işi,,ama ben bu konuda hep doğruyu söylerim.bu yüzdende hep uyarı alırım.
insanlar yasantılaı boyunca en cok ziyaret ettikleri yer yalanlar diyarı kesinlikle yalan bu dünyanın en dogru adresi olmuş insanlaın gözünde bence dogru söz dogru insan bizim öğretilen neyse onu uygulamak yani atalarımızdan bize yalan söylemek için herhangi bir şey bırakılmamış ve söylenmemiş yalanı söyleyenide sevmem söylememde benim bir sözüm var yalan söyleyen karşısındaki insanı kandırmaz kendisini kandırır dogru deyilmi arkadaşlar
yalanlar güzeldir gerçeklerden uzak oldukları için tatlı bir huzur verirler bana...
ben yalanları severim yalanlar da beni sever..onların sayesinde az beladan kurtulmadım
cıkmazlara girdiğimiz zaman soylenır en yakınındakılerıne "bana biraz yalan soyle"diye,,iyi yada yalana ihtiyaç duyulur gıbıme gelıyor.,,yada sadece benım ıcın gecerlıdır bu ama
Anonymous yazdı:bazen penbe yalanlar söylenir hayatımızda o penbe yalanlar ufakta olsa bazı kişileri mutlu edebilir o yalanlar masumdur ve zararsızdır..!
buarada unutmadan gecmemek gerek,,birileri için cok masum ve zararsız olan yalan karsındakı ınsann hayatının bi kısmana sebep olabılır
kotu ama gercek işte