Konuya girişi beklemediğimden bellidir adımlarımın değerli oluşu...
Ben ayaklarımda ne aşklar biriktirdim... Yolların pasını sildim sollarken gözyaşlarımla hüznün gerçeğini.. İç çamaşırı göründü belki doğruluğumun yalanlar yerine, ama yine de sevdim yolları... En çokta alın yazımı okuturken otobüs camlarına. Ve ensemdeki teri silerken ucuz bir ıslak mendille...
Önümde hep uzun yollar ve kilometrelerin önüne geçmiş adımlar biriktirdi hayat. Çıplak elleriyle çöp tenekesini karıştıran bir açlıktı sana özlemim. Sokak kedileri gezdirirken gözbebeklerim, çıkmaz sokaklarda tırmalanmıştı ellerim...
Sana rastladığımda, sonundaydım yolun.. Denize nazır bir adadaydı serüvenim, allah şahit seksen günde devr-i alem değildi peşinde olduğum. Dolambaçlara girdiğimde geçtiğim köprülerin adını unuttum. Hani yemeği unuturya insan ateşte, komşu sohbetlerine dalarak. Aynen öyle işte..
Köprülerin çok zaman sonrasındayız bu akşam seninle.. Susmuşuz birbirimize, aslında konumaktır susmak, bir gerçeği içimize sindirememek. ' Üzülme sen ' diye başlar konuşmalarım ama, gerçeği içimize sindiremezken, bu yalandan yaşamak yatağını bulacak hangi suyun azmine dair..
Karşılıklı durmuşuz sevgili seninle bu akşam, şüphe duydum ilk kez birşeylerden. Buluttan nem kapar ya insan bazen... Karşılıklı durunca seninle, kalplerimiz ayrı taraflarda çarpıyordu. Benim sağımdı senin solun, benim solum, sağındı senin... Sen hiç bu kadar nemli bulut gördün mü ? Sen bir bulutu hiç bu kadar nemli gördün mü ?
Sevgili, imgeleri severim bilirsin sen de bunu.Kıskanma senden de çok sevmem ya.. Ne anlatırsam ben, anlamı sende gizlidir.. Anlamı gizleyeni bulsam, sonu meçhuldür ve meçhule son bulmak kolaydır...
Ben şimdi durduğum gibi duruyorum, hem de hiç durmadığım gibi... Kötürüm aşklar yürütüyor aşk filmlerinin tekerlekli sandalyeye mahkum sahnelerini.. İçimde içim... Ne zor .. İçimde, içim...
Adımlarım değerlidir benim... Mehter marşı çalmıyor kulaklarımda.. Bir ileri, iki geri.. Hayır , hayır.. Bir sonu olmalı bu çiçekli,böcekli angaryanın.. Git de gideyim.. Adımlarım değerlidir benim.. Ben ki ne aşklar biriktirdim ayaklarımda... İçimde içim.. Dışımda ayaklarım..
erhanönder
yalanlamacalar/1
onbeşocakikibindokuz
perşembe
16:07
Yalanlamacalar/1
-
- Üye
- İsim: Erhan
-
- Takımdan
- İsim: SERAP
Re: Yalanlamacalar/1
Erhan yazını keyifle okudum, açıkcası çok başarılı olmuş, tebrik ediyorum...Paylaşımlarının devamı dileğiyle.