Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

YALNIZLIĞIM

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
Cevapla
hazan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
Mesajlar: 1044
Kayıt: Salı, Kasım 8, 2005 21:46
İsim: Mehtap
Konum: Ankara

YALNIZLIĞIM

Mesaj gönderen hazan »

Merhaba

Ne kadar kolay selam verdim sana değil mi? sanki herkes gittiğinde sen kalacaktın içimde bir ses hep sana yakındı. sustuğun anları sana ben yaşatmadım, ikinci bir el vardı hayatımda parmaklarını gezdiren ve kendince oluşuna sevgi dediği bir kılıf bulan. Araladı sanıyorsun değilmi bulutlarımı güneşi dağıttı tenime sanıyorsun değil mi ? Hayır koktu hep ve tüm öykülerde olduğu gibi emeksiz ve zamansız yok oldu. Sana geldim eş ruhum yalnızlığım sana geldim, üşüyen yanlarımı, sızlayan kalbimi, durduramadığım sağanaklarımı, bulamadığım tebessümü, sisli bakışlarımı, yetim çığlıklarımı, kum saatimi yanıma alıp sana geldim . Beni bırakma yalnızlığım, karanlığına al beni bu yitik düşlerden. Nefesin nefesimin kafesi olsun. Beni labirentlere, beni duvarlara, beni çaresiz insan karmaşasına bırakma. Topladım yaralı kırlangıçlarımı, elimde kan revan içinde umut, rüyasına doyamadığım renklerle baharı bıraktım ardımda al beni yalnızlığım . Eger herkes gittiğinde sen kalacaksan ki hep öyledir beni bensiz bırak sensiz bırakma dayan yalnızlığım .

Yalnızlığım ben seni çok ÖZLEMİŞTİM...

HAZAN

edit: yaska
dinledimdeanladim
Banlanmış Üye
Banlanmış Üye
Mesajlar: 325
Kayıt: Cuma, Eylül 29, 2006 17:59
Konum: İstanbul

Re: YANLIZLIĞIM

Mesaj gönderen dinledimdeanladim »

bu yalnızlık benim ilişmeyinn :(
seyytan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
Mesajlar: 1470
Kayıt: Çarşamba, Ekim 26, 2005 22:30
İsim: Metin Çetin
Konum: Aydın

Re: YANLIZLIĞIM

Mesaj gönderen seyytan »

Yanlızlık iyiidir...
Bazı zamanlarda iyii bir sırdaş olur...
Seviyorum yanlızlığı...
yaskaman

Re: YANLIZLIĞIM

Mesaj gönderen yaskaman »

yalnızlığım benim pasaklı kontesim, ne kadar kötü kokarsak o kadar iyi..
Cevapla