EDA yazdı:kendimi cok yalniz his ediyorum su aralar sanki hic cikis yokmus gibi
Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeldir.
Herkes biliyorsa o bence hiç güzel değildir.
Onun güzelliğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir.
Yalnız ben biliyorsam bu aşktır.
Hiç kimse görmüyorsa bu yalnızlıktır.
Hayatta paylaşılamıyan tek şey yalnızlıktır. Biz kendimize yalnız diyoruz ama; biz bu site altında birşeyler paylaştıkça asla yalnız olamayız. Lütfen yalnızım diye kendimizi iyice karanlığın içine çekmiyelim.
insanlar,"yalnız olanlar"ve"yalnız olduğunun farkında olmayanlar"diye ikiye ayrılabilir.Yalnız olanlar,acıyla dolu pek çok paylaşamama serüveninden sonra kendisiyle geçinmeyi kısmende olsa öğrenebilmiş,yalnızlığını ehlileştirebilmiş olanlardır.Onların,hayatı sırtlayabilmek için icat ettikleri birçok oyuncak vardır;biriktirmekte bunlardan biridir.Her biriktirmeyle,her tanıştığı kişiyle ve her yeni hayal kırıklığıyla yalnızlığa dair birşeyler öğrenirler.Biripktirme yoluyla,yalnızlığı ve yaşamı daha kolay kaldırabiliriler...
bugün bu paragraf girdiğim deneme sınavında vardı yalnızlık başlığınıda görünce paylaşmak istedim...böyle paragraflar verip bide dikkatimizi toplamamızı bekliyolar..
ya yalnızlık güzel şeydir.Tabi zamanını doğru ayarlaman lazım.Bence yalnızlığın tadına varmamış insan kendini doğru dürüst keşfedemez.
Yalnızlık acıdır.Ama bu da ruhu olgunlaştırır.
"YALNIZLIK"
BUNCA ACI TEK BİR SÖZE NASIL SIĞABİLİYORDU....
CEZMİ ERSÖZ