serseri benim söylediğimemi yoksa neyi sorusuna mı bu arada kelimelerti olduğu gibi okumatın arkadaşlar okuduğunuzu yorumlayın geniş düşünün biraz yani
bu sertlik diilki,bi nevi yol gösterme diyelim kendinizce bişiiler bularak bunlara yorumlar bekleyerek kendinizi geliştirme olasılıgınız daa yüksek ki dikkat edersen Scream'ında yaptıgı gibi genelde klişe sözlerin altında derin manalar arıyorsunuz ve buldugunuz cevaplarda klişe oluyor.Sert olmadıgımı göstermek için size en kocamanından bi gülücük atıyım sakın yalnıs anlamayın kendime yaş itibariyle abi modeli vermiyorum.
melis ilk önce senin sorunu cevaplayayım yanlışlık yok orda olduğu gibi ve birde arkadaşlar bazı insanlar tanırım hep bazı şeyleri eleştirip birşeyler biliyor havasına girerler karşısındaki insanları sözleri ile etkilemeye çalışıp anlayamadığım şeyler yapamaya çalışırlar tıpkı burada okuduğum bir yazıda olduğu gibi ufuk tek söyleyeceğim ben oraya o gün yaşadığım bir olay oldu ve o olaya verdiğim ismi yazdım isteyen istediği gibi algılamakta özgür yorumu geyet açık yani klişe tam olarak anlamını öğren yazdıklarını dikkatli okursan tam olarak senin yazdıkların klişe olarak ortaya çıkıyor ok