Yaşıyorum o halde direniyorum herşeye rağmen.. Peki bize bu direnme kuvvetini veren ne, yani amacımız ne ki bu kadar direnebiliyoruz hayatta ki bu kadar olumsuzluğa ve hayal kırıklılığına rağmen...
Arkadaşlar 'YAŞAMAK DİRENMEKTİR'..Ben direniyorum sizde direnin... Herşeye rağmen...
Yaşamak direnmektir...
-
- Üye
- İsim: selçuk
-
- Görevli
- İsim: Burcu
Re: Yaşamak direnmektir...
İnsan herşeye rağmen hayata tutunmalı. Günü en güzel hale getirecek ya da batırıp çıkarabilecek tek kişi biziz.
insanlar eleştirdi diye ya da sevgiliniz terketti diye herşey bitmiyor. hayatta öyle dertler var ki ne olursa olsun hep bir kötü varsa her zaman yanında yöresinde bir de iyi vardır. Yeter ki görmeyi bilelim
O zaman "herşeye rağmen" bile demiyor insan
insanlar eleştirdi diye ya da sevgiliniz terketti diye herşey bitmiyor. hayatta öyle dertler var ki ne olursa olsun hep bir kötü varsa her zaman yanında yöresinde bir de iyi vardır. Yeter ki görmeyi bilelim
O zaman "herşeye rağmen" bile demiyor insan
-
- Yeni Üye
- İsim: HAKAN
ne güzel böyle pozitif düşünebilmek.. ama ben gerçekten de direnmeye çalışmaktan çok sıkıldım..yaptığım tam olarak yaşama karşı savaşmak bile değil. ancak mutluluğu oynamaya çalışıyorum işte..gün geçtikçe daha da anlamsız geliyor bana herşey..üzgünüm:(
-
- Üye
- İsim: selçuk
Her seferinde yıkılan hayallerim oldu,her seferinde kırıldım,üzüldüm...Umut etmek bile anlamsız geldi bana yaşamakta öle.Ama ne olduysa her seferinde yeniden düştüğüm yerden kalkacak gücü buldum yeniden.
Herşeye rağmen direnelim üzgün olsak bile;)
Herşeye rağmen direnelim üzgün olsak bile;)
-
- Takımdan
- İsim: SERAP
Direnmek yaşamak kadar güzeldir çünkü.Hele ki içinde umudunu kaybetmeden yeniden filiz verecek gibi yeşertmek, bunu başarabilmek en güzeli...