Yaşamak Ne Acaba?
-
- Site Admin
- İsim: Murat
-
- Site Admin
serseri olaya duygusal bakma ve lütfen bana karşı bu tür duygu sömürüleri yapma??azıcık tarafsız okusaydın benim senin anlattığın ,yok hayat şartları yok evin yükümlülüğü yok küçük yaşta çalışmakla alakasız olduğunu görebilirdin?ben bu tür şeylerle ilgili zaten yorum yapmam!!!buarada sende beni tanımıyosun ondan sende benle ilgili yorum yapma lütfen??murat benim yazdığımı doğru anlıyoda sen nası 180 derece zıttını anlıyosun???bana sadece şunu söyle 13 yaşında bi insan aşkın ne kadarından anlarda yorum yapabilir???
ya aslinda murat sormustu ben 14 dedim cun uye olanda 13 altisiniz ya uistu demisdi ben siteye koymazlar deim 14 yazdim hem 13 degilim bir ay sonra 14 dum hem neden yalan soyleyim istersen nufus kagidimi gondereyim bir bak ayrica ben kendimi daha yasli his ediyorum tibki fd 36 yasinda kendi dedigi gibi kendini 60 his ediyor bende oyle 30 ola bilir
En son buralarsoguk tarafından Pazartesi, Eylül 20, 2004 00:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Site Admin
-
- Site Admin
malesef serkan normal karşılayamayız. Toplum dengesini böyle sağlar ben sağlarım o sağlar demiyorum. ama normal karşılayamayız. değerler vardır. ama bu devirde pek kaldı sayılmaz. konu ile alakalı değilde bişi dikkatimi çekti az önce bundan 7 sene önce aynı liseye ben de gidiyordum biz öğretmenimizi görünce oturuyorsak ayağa kalkardık lisenin arkasında şimdi öğrenciler bırak ağızlarında sigara bi de pis pis gülüyorlar toplum değişime uğruyor.
Herşey yaşında ve yakışana güzeldir.
Herşey yaşında ve yakışana güzeldir.
-
- Site Admin
biz dört dörtlüğüz demiyorum bak yanlış anlama . herşey yerinde ve yaşında güzeldir olayını anlatmaya çalışıyorum. Cafeye gidiyorum bacak kadar çocuklar 12-13 deler sözüm meclis dışarı ama sevgilim aşkım bilmem ne ve benzeri tripler bunlar normal deyil demiyorum felsefe ve edebiyatını o yaşta kişilerin yapması normal değil.
abi sonuna kadar haklısın ben zaten bundan bahset mek istemiyordum konu buraya berden geldi anlmış değilim sadece bir aşalama hissetim o kadar
sen sonuna kadar haklısın toplum değerlerini kaybediyor.. Ben okulu bitirmişim ama halen eski öğretmenlerime karşı çok saygım var elimde sigara varsa nasıl saklayacam veya söndürecem diye elim ayağıma dolaşıyor ama halen o okulda okuyan öğrenciler dedğin gibi saygısızlığın alesını yapıyorlar ve ben bu gençlikten utanıyorum ne yazıki ama utanıyorum herşeyi yerinde ve zamnında yapmamız lazım
sen sonuna kadar haklısın toplum değerlerini kaybediyor.. Ben okulu bitirmişim ama halen eski öğretmenlerime karşı çok saygım var elimde sigara varsa nasıl saklayacam veya söndürecem diye elim ayağıma dolaşıyor ama halen o okulda okuyan öğrenciler dedğin gibi saygısızlığın alesını yapıyorlar ve ben bu gençlikten utanıyorum ne yazıki ama utanıyorum herşeyi yerinde ve zamnında yapmamız lazım