YAŞASAK YA!
-
- Üye
- İsim: gonca
YAŞASAK YA!
YAŞASAK YA!
“Artık yeni şeyler söylemek lazım.” Ama olmuyor. Yıldızlar hep aynı yerde durmak için direndikçe duygular da çelişiyor. Tavrın hep aynı, ya sevgin?
Bir kartopu gibi büyüdüğünü söylüyorsun. Ama inanmak ne mümkün. Tek dayanağım gözlerin. Dalgaların sürüklüyor duyguların gitmek istemediği yerlere. Ya yok olursan!...
Bakmaya bile kıyamadığın çiçeğin dökmez mi yapraklarını? Söylesene solmaz mıyım? Beni kendine bağlama, ne olur. Denizi kıskandıran gözlerini çek gözlerimden yıkılmaz sandığım dağlarım buluttanmış meğer. Kan damlatma yüreğimden. Ya sevgini sun gönlüme ya da git. Hüznün ağır geliyor, ama gözlerin…
Gönlüm sen diye bağırıyor; aklım, umudum, yaşamım hep sen. Ama aramızda hep aynı mesafe. Bir şeyler yap, ne olur. Ayırma beni senden. Tavırların kalbime düşman, hep dikine gidiyor. Aşkım ağır basıyor mizanımda, deniz gözlüm. Ne olur alsan ya beni denizlerinin dalgalarına. Yaşasak ya hayatı!
Umutlar yeşerttik bahçemizde. Unutma yağmur damlalarını yakalamaya çalıştığımız günleri. Zaman zaman saklambaç oynardı gözlerimiz, ama hep bulurdun nereye saklandığımı… Sevgim hüznümden çok. Ne olursun sev, benim istediğim gibi sev.
Değişsin artık bir şeyler. Sevgi akıtsan tüm pınarlardan, sen akıtsan. Kana kana içsem seni. Büyüse sevgim silah çekse hüznüme. Her gün başka coşsa deli gönlüm, giydiği kıyafeti tekrar giymese…
“Artık yeni şeyler söylemek lazım.” Ama olmuyor. Yıldızlar hep aynı yerde durmak için direndikçe duygular da çelişiyor. Tavrın hep aynı, ya sevgin?
Bir kartopu gibi büyüdüğünü söylüyorsun. Ama inanmak ne mümkün. Tek dayanağım gözlerin. Dalgaların sürüklüyor duyguların gitmek istemediği yerlere. Ya yok olursan!...
Bakmaya bile kıyamadığın çiçeğin dökmez mi yapraklarını? Söylesene solmaz mıyım? Beni kendine bağlama, ne olur. Denizi kıskandıran gözlerini çek gözlerimden yıkılmaz sandığım dağlarım buluttanmış meğer. Kan damlatma yüreğimden. Ya sevgini sun gönlüme ya da git. Hüznün ağır geliyor, ama gözlerin…
Gönlüm sen diye bağırıyor; aklım, umudum, yaşamım hep sen. Ama aramızda hep aynı mesafe. Bir şeyler yap, ne olur. Ayırma beni senden. Tavırların kalbime düşman, hep dikine gidiyor. Aşkım ağır basıyor mizanımda, deniz gözlüm. Ne olur alsan ya beni denizlerinin dalgalarına. Yaşasak ya hayatı!
Umutlar yeşerttik bahçemizde. Unutma yağmur damlalarını yakalamaya çalıştığımız günleri. Zaman zaman saklambaç oynardı gözlerimiz, ama hep bulurdun nereye saklandığımı… Sevgim hüznümden çok. Ne olursun sev, benim istediğim gibi sev.
Değişsin artık bir şeyler. Sevgi akıtsan tüm pınarlardan, sen akıtsan. Kana kana içsem seni. Büyüse sevgim silah çekse hüznüme. Her gün başka coşsa deli gönlüm, giydiği kıyafeti tekrar giymese…
En son ravza tarafından Cuma, Eylül 26, 2008 20:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Takımdan
- İsim: SERAP
Re: YAŞASAK YA!
Canım çok güzeldi, yüreğine sağlık Gonca...Cimcimem ben sana diyordum senden çok güzel yazılar çıkacaktır buna eminim diye.Bu da onlardan biri işte 

-
- Üye
teşekkür ederimmm 

-
- Üye
- İsim: selçuk
Bana diyordun al işte sendeki ney aşk değil mi??Canın mı yanıyor yoksa gonca ya da aşk mı sana bunları yazdırdı??
-
- Takımdan
Büyüyor abisi büyüyor
Şaka bir yana Gonca ben devamını hatta en, en iyisini bekliyorum senden 

-
- Üye
Haklısın serap bizde bir zamanlar böyleydik dimi..??Hala benim lise yıllarına ait defter ve kitaplarım duruyor.Geçenlerde şöyle bir gözatmıştım ilk ve son sayfalarında hala aşkla ilgili sözlerim duruyormuş bir an duygulandım valla
Ne kadar çok sevmişim gurur duydum kendimle valla:)

-
- Üye
aha arkamdan ne dedikosu yapıyosunuz 

-
- Üye
Valla sen yoksun bizde yazalım bişiler dedik;)

-
- Üye
hehe
kim yakabilir benim canımı be abim
bunlar kendi duygulaım değil çevremde yaşanılanları yazıyorum ben öyle hissediyormuşum gibi yapıyorum şakacıktan 

-
- Takımdan
Gonca'cığım büyük konuşmamak lazım aşk bazen yakıcı da olabiliyor, güzel tatlı bir duygu da olabiliyor.Ben yürekten dilerim bitanem kimseler incitmez yüreğini.Hem bana öyle geliyor ki sen bu duyguyu yaşarsan çok güzel yazılar şiirler çıkar senden ama ben yine altını çizerek yineliyorum diliyorum ki yaşayacağın o güzel duygu hep mutluluk, umut vaadeden yazılar şiirler olur inşallah 

-
- Üye
teşekkür ederim ablam bu içten duan için
bil-mukabele
)))

-
- Yeni Üye
- İsim: koray
çok güzel yazı
hissetmişsin
hissetmişsin
-
- Üye
sağol koray okumana ve beğenmene sevindim.
-
- Üye
hmm gözümden kaçtı sanmayın ne lisesi abim ya dalga mı geçiyosunuz üniversite ikinci sınıf öğrencisiyim ufaltın da cebinize sokun bariHaklısın serap bizde bir zamanlar böyleydik dimi..??Hala benim lise yıllarına ait defter ve kitaplarım duruyor.

-
- Takımdan
Gonca'cığım yaş 19 ondan dedik, alınma
Önünde daha nice güzel seneler var