YAŞASAK YA!

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
ravza
Üye
Üye
İsim: gonca

YAŞASAK YA!

Mesaj gönderen ravza »

YAŞASAK YA!

“Artık yeni şeyler söylemek lazım.” Ama olmuyor. Yıldızlar hep aynı yerde durmak için direndikçe duygular da çelişiyor. Tavrın hep aynı, ya sevgin?
Bir kartopu gibi büyüdüğünü söylüyorsun. Ama inanmak ne mümkün. Tek dayanağım gözlerin. Dalgaların sürüklüyor duyguların gitmek istemediği yerlere. Ya yok olursan!...
Bakmaya bile kıyamadığın çiçeğin dökmez mi yapraklarını? Söylesene solmaz mıyım? Beni kendine bağlama, ne olur. Denizi kıskandıran gözlerini çek gözlerimden yıkılmaz sandığım dağlarım buluttanmış meğer. Kan damlatma yüreğimden. Ya sevgini sun gönlüme ya da git. Hüznün ağır geliyor, ama gözlerin…
Gönlüm sen diye bağırıyor; aklım, umudum, yaşamım hep sen. Ama aramızda hep aynı mesafe. Bir şeyler yap, ne olur. Ayırma beni senden. Tavırların kalbime düşman, hep dikine gidiyor. Aşkım ağır basıyor mizanımda, deniz gözlüm. Ne olur alsan ya beni denizlerinin dalgalarına. Yaşasak ya hayatı!
Umutlar yeşerttik bahçemizde. Unutma yağmur damlalarını yakalamaya çalıştığımız günleri. Zaman zaman saklambaç oynardı gözlerimiz, ama hep bulurdun nereye saklandığımı… Sevgim hüznümden çok. Ne olursun sev, benim istediğim gibi sev.
Değişsin artık bir şeyler. Sevgi akıtsan tüm pınarlardan, sen akıtsan. Kana kana içsem seni. Büyüse sevgim silah çekse hüznüme. Her gün başka coşsa deli gönlüm, giydiği kıyafeti tekrar giymese…
“Artık yeni şeyler söylemek lazım.” Ama olmuyor. Yıldızlar hep aynı yerde durmak için direndikçe duygular da çelişiyor. Tavrın hep aynı, ya sevgin?
En son ravza tarafından Cuma, Eylül 26, 2008 20:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
SERAPben
Takımdan
Takımdan
İsim: SERAP

Re: YAŞASAK YA!

Mesaj gönderen SERAPben »

Canım çok güzeldi, yüreğine sağlık Gonca...Cimcimem ben sana diyordum senden çok güzel yazılar çıkacaktır buna eminim diye.Bu da onlardan biri işte :wink:
ravza
Üye
Üye

Mesaj gönderen ravza »

teşekkür ederimmm :)
hoca1982
Üye
Üye
İsim: selçuk

Mesaj gönderen hoca1982 »

Bana diyordun al işte sendeki ney aşk değil mi??Canın mı yanıyor yoksa gonca ya da aşk mı sana bunları yazdırdı??
Kullanıcı avatarı
SERAPben
Takımdan
Takımdan

Büyüyor abisi büyüyor :D Şaka bir yana Gonca ben devamını hatta en, en iyisini bekliyorum senden :wink:
hoca1982
Üye
Üye

Haklısın serap bizde bir zamanlar böyleydik dimi..??Hala benim lise yıllarına ait defter ve kitaplarım duruyor.Geçenlerde şöyle bir gözatmıştım ilk ve son sayfalarında hala aşkla ilgili sözlerim duruyormuş bir an duygulandım valla :cry: :cry: Ne kadar çok sevmişim gurur duydum kendimle valla:)
ravza
Üye
Üye

Mesaj gönderen ravza »

aha arkamdan ne dedikosu yapıyosunuz :)
hoca1982
Üye
Üye

Valla sen yoksun bizde yazalım bişiler dedik;) :wink: :wink:
ravza
Üye
Üye

Mesaj gönderen ravza »

hehe :) kim yakabilir benim canımı be abim :) bunlar kendi duygulaım değil çevremde yaşanılanları yazıyorum ben öyle hissediyormuşum gibi yapıyorum şakacıktan :)
Kullanıcı avatarı
SERAPben
Takımdan
Takımdan

Gonca'cığım büyük konuşmamak lazım aşk bazen yakıcı da olabiliyor, güzel tatlı bir duygu da olabiliyor.Ben yürekten dilerim bitanem kimseler incitmez yüreğini.Hem bana öyle geliyor ki sen bu duyguyu yaşarsan çok güzel yazılar şiirler çıkar senden ama ben yine altını çizerek yineliyorum diliyorum ki yaşayacağın o güzel duygu hep mutluluk, umut vaadeden yazılar şiirler olur inşallah :wink:
ravza
Üye
Üye

Mesaj gönderen ravza »

teşekkür ederim ablam bu içten duan için :) bil-mukabele :))))
reborn
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: koray

Mesaj gönderen reborn »

çok güzel yazı
hissetmişsin
ravza
Üye
Üye

Mesaj gönderen ravza »

sağol koray okumana ve beğenmene sevindim.
ravza
Üye
Üye

Mesaj gönderen ravza »

Haklısın serap bizde bir zamanlar böyleydik dimi..??Hala benim lise yıllarına ait defter ve kitaplarım duruyor.
hmm gözümden kaçtı sanmayın ne lisesi abim ya dalga mı geçiyosunuz üniversite ikinci sınıf öğrencisiyim ufaltın da cebinize sokun bari :)
Kullanıcı avatarı
SERAPben
Takımdan
Takımdan

Gonca'cığım yaş 19 ondan dedik, alınma :D Önünde daha nice güzel seneler var :wink: