Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

..yazandı..

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
Cevapla
tencereloji
Üye
Üye
Mesajlar: 63
Kayıt: Pazartesi, Ocak 22, 2007 15:51
Konum: Antalya

..yazandı..

Mesaj gönderen tencereloji »

nedir umduğumuz ve nedir ki bulduğumuz şu kendi kendine dönen dünyada, 'faniliğin hasreti' kayboldu isteklerimizin doruğunda.hangi gülün rengi değişti bülbülün aşkından,mecnun çölü aştı da -leyla için-çölün ödülü olmadı mı kuru toprak,acı güneş,gülün dikeni olmadı mı bülbülün aşkına kanlı cevabı,bir avuç böceğe yem olmadı olmadı mı canını verdiğin ,hayatını harcadığın,gençliğini feda ettiğin bir çift göz,saçına dokunmak için zamanını vermedin mi kara toprağa,kalbine kazırken adını,mezar taşına yazılmadımı adın.ne için kim için bu canına çektirdiğin eziyet,candan öte dediklerin ötede canını almadı mı?..sevmek yürek ister derken ne yürekler sevilmeyi bekler unutuldu,bu oyunda kazanan kaybetmeyi kazandı..beni aşkıyla,beni gülüşüyle yaşatan ,mezarıma adımı yazandı..
-A-
blackpearl

Re: ..yazandı..

Mesaj gönderen blackpearl »

Çok içten ama bir o kadar da karamsar bir yazı olmuş..Tebrikler..

Ama Tarkanın şarkısında söylediği gibi : Aşk incelik ister canım hoyrat olma !..Ne canlar verilsede uğrunda yaşayan ya da ölen seven ya da sevilen ne olursa olsun kazanmak ya da katbetmek olmaz bence.. bir güç savaşı değil bu KENDİ HALİNE BIRAK galibi yoktur ki hiç AŞK nu unutma!
Cevapla