Yazık...
Yazık...
Üzüldüğüm bir konuyu belirtmek VE sizlere sormak istiyorum.Ülkemizde sanatçılarımıza neden gerektiği değeri veremiyoruz ya da sanatçı sözcüğünü olur olmaz insanlar için kullanıyoruz?Müzik, sadece piyasa denilen kavramda mı mevcut?Kim biliyor,dinliyor Terci-Korad İkilisi'ni,Cihat Aşkın'ı ya da Zeynep Üçbaşaran'ı?Ne dersiniz?Haksız mıyım? 

Kesinlikle haklısın özellikle de klasik müzik yapan kişiler bilinmeyor.Ya da çok iyi müzik yapanlar.Düşünün ki Fikret Kızılok bilinmeyor ya da Bülent Ortaçgil ve keza Erkan Oğur...
Şimdi ben size Feridun'u bile bilmeyen var diycem.Oha'yı yapıştırıcaksınız ama cidden bilmiyolar.Hmm duymuştum diyen var yaa...
Cihat Aşkın'ın bilinmesi için insanların biraz daha ilgi göstermesi gerekiyo sanırım...
Yazık....
Şimdi ben size Feridun'u bile bilmeyen var diycem.Oha'yı yapıştırıcaksınız ama cidden bilmiyolar.Hmm duymuştum diyen var yaa...
Cihat Aşkın'ın bilinmesi için insanların biraz daha ilgi göstermesi gerekiyo sanırım...
Yazık....
evet arkadaşlar..sanatta kanayan yaramız..olur olmaz kişileri alkışlarız vb..ben d&r da çalışıyorum müşteri anastacıa'nın albümüne bakarak bu açık filmlerden mi dedi..utandım..olabilir diyenlere şunu söylüyorum..neden açık film olma ihtimali aklımıza hemen geliyorda müzik sonradan,hep sonradan..laço tayfa,babazula,cafe anatolıa ve bunlar gibi kaliteli müzik yapan ve hayat yaşayan sanatçılarımız bilinmiyor..varsa bilen bana yardımcı olsunda duyuralım...
geldimmmm:))) şaka bi yana kalitenin buraya gelmesi sorunu çözeceğine inanmıyorum başrolde medya piyasaya çıkıyor 2. rol ise bizlerin fazla sanata ilgi duymamamız..! kaç kişimiz tiyatroya gitti veya kaç kişimiz 5. kitapI okudu Çok nadir sayılı insanlar, kısacası türkiyede sanat tedavülden kalkıyor gibime geliyor artık sanat deyince aklımıza gamze özçelik vb. gibi insanlar geliyorr yazıkkkkkkonurx92 yazdı:Bu konuya duyarlı insanınların olduğunu,ilgi gösterdiğini görmek çok hoş.Olsun,iki kişi olsun hiç önemli değil biz kaliteyi aradıkça kalite bize gelecektir.
insalar sanattan hem anlamıyolar,hemde anlıyomuş gibi yapıyolar..toplumda artık önemli olan popüler olmak..en çok konuşulan konuyu bilmek..öyle saçma sapan şeylere kaptırıyoki insnalar kendini kimse kafasını kaldırıp nerde durduguna bakamıyo ve toplumu çekmeye çalışanlarda bundan yararlanıyolar ne yazıkki:((
-
- Admin
- İsim: Serkan
Çok güzel söylemişsin arkadaşım. Altına imzamı atıyorum.misk yazdı:insalar sanattan hem anlamıyolar,hemde anlıyomuş gibi yapıyolar..toplumda artık önemli olan popüler olmak..en çok konuşulan konuyu bilmek..öyle saçma sapan şeylere kaptırıyoki insnalar kendini kimse kafasını kaldırıp nerde durduguna bakamıyo ve toplumu çekmeye çalışanlarda bundan yararlanıyolar ne yazıkki:((

-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
Re: Yazık...
hepimizde
herkes bir kıvılcım atıyor yakacağız dünyayı...

herkes bir kıvılcım atıyor yakacağız dünyayı...

-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap

-
- Üye
- İsim: ziya
ya her sahneye çıkıp üç göbek atıp iki şarkı söyleyeni alkışladığımız sürece gerçek sanatçılarımızın değerini anlayamayacağız...
-
- Üye
- İsim: Burcu
Televizyon izlemekten tiksiniyorum!Şöhret olmak çok kolay geliyor insanlara,ama kaçı tutunabiliyor , kaçı zirve olarak gördükleri yerlerden burunlarının üzerine düşmeden kurtuluyorlar,kaçı kazasız kapatıyor şaşalı devri!
Gerçek sanatçıların değeri öldükten sonra değil de yaşarken bilinse...Öldükten sonra onu,şiirlerini,kitaplarını,resimlerini...vs. omuzlarda taşımanın ne anlamı var?

Gerçek sanatçıların değeri öldükten sonra değil de yaşarken bilinse...Öldükten sonra onu,şiirlerini,kitaplarını,resimlerini...vs. omuzlarda taşımanın ne anlamı var?
-
- Üye
- İsim: tugce
ayıp içleri pis onların pis içi hepsiniin