arkadaşlar feridun düzağacın ve sizlerin affına sığınarak yeni albüm hakkında bir tesbitimi sizlerle paylaşmak istiyorum.Yeni albüm elime daha saatler önce ulaştı maalesefçıktığı gün alamadım buraya gelmediğinden dolayı.Az önce o mükemmel şarkıları dinlerken bişey dikkatimi çekti,sanırım şarkılarda feridun'un sesi müziğin ardında kaybolup gitmiş .Bana mı böyle geliyor yoksa bunu farkeden başka birileri daha var mı yorumlarınızı bekliyorum.Bu sesin kısık olmasından veya stüdyo şartlarından da kaynaklanabilir ama albümün genelinde feridunun sesini duymakta zorlandığım da bi gerçek.
ben cıktıgı gün aldım dinliyorum da ilk başta bana da öyle geldi sonra yavaş yavaş öyle olmadıgını anlıyosun..müzikle beraber güzel gitmiş yani..
ayrıca albüm cok güzel olmuş ya bekledimize değmiş bence
bence bunun sebebi eski albümlerine göre müziğin biraz daha rock soundunda olması olabilir..bu albümde bazı şarkıları tam bir rock şarkısı bence...eski softluğundan biraz uzak... ama hoş..
müzik olarak evet...fakat sözler ,eski albümler ile benzerlik taşıyor..bazıları yine algılaması zor şarkılar...emekli kerem'de geçen aslım dijital olmuş kısmı mesela
Şikayetçi olan arkadaşıma tavsiyem equaliser ayarlarıyla oynayarak kendine uygun bir hale getirmesidir, bence böyle bir şey söz konusu değildir. Albümün müziği genelde sert ve bence dozunda bir sertlikte.
ya aslında bana da biraz öle gibi geldi,sesi biraz kısık geliyo gibi..ama cidden arka arkaya dinledikçe düzeliyo:) ayrıca eski albümlerine oranla daha canlı sanki,fazla melankoli değil.. ama güzel,çok güzel..
ben yeni albümü daha tam olarak dinleyemedim ama hayır sesler falan çok güzel. mesela şu anda aşk çok uzak çalıyo. müzik setinin sesini azaltıp çoğaltıyom ama öyle bir durum yok.
Bence müzikler süper, fd sesini çok güzel kullanmış her şarkının duygusunu ayrı ayrı hissettiriyo, albüm süpeerr beklediğimize değmiş yani eline sağlık fd