yeni kaset ne zaman gelecek ?

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
hseven359
Üye
Üye
İsim: ali

yeni kaset ne zaman gelecek ?

Mesaj gönderen hseven359 »

bu f.d 'nin yeni kaseti ne zaman çıkacak ? Bu konuda bilgisi olan var mı ?
nilay gurel

Mesaj gönderen nilay gurel »

yeni kaset 2007 de galiba...
ebruli

Mesaj gönderen ebruli »

2007 cok uzun bir sure . bu kadar bekleyemem ama caresiz beklicez.allah hepimize sabir versin :)
mazonami
Üye
Üye

bence artık kaset geliyor

Mesaj gönderen mazonami »

arkadaşlar feridun düzağaç -iddia ediyorum ki- sitesini açtığı gün yeni kasedi de çıkmış olacaktır
ayrıca sitesi kapalı ve neden olduğunu bilen varsa bana söyleyebilir mi??
önceden "bu site sahibinin isteği üzerine süresiz kapatılmıştır" yazıyordu şok olmuştum:(
hseven359
Üye
Üye

yeni kaset 2005 sonu geliyor...Temmuz ayında stüdyoya giriyor FD.. :)
mavi_tebessum

Mesaj gönderen mavi_tebessum »

ben bu senenin sonuna doğru yeni albumun geleceğine dair duyumlar almıştım ama.. ne kadar doğrudur bilinmez.. ayrıca bir röportajında da albumleri arasında geçen zamanların uzun olmasını daha doğru bulduğunu , bu sene orjinal altyazılının üstünden 2,5 sene geçmiş olacağını ve bu senenin sonuna doğru bir album çıkarmayı planladığını söylemiş..
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

ya fd için müziği bırakıcak diyorlar öylemi, gerçekten
hseven359
Üye
Üye

hayır..şimdilik yok öyle bişey...
Feridun bir röportajında '45 yaşında sahneye çıkıp,Alev alev yanıyorum diye şarkı söylemek istemem' dedi.o biraz yanlış anlaşıldı.Kendisi de açıkladı zaten yanlış anlaşıldığını..Ama 37 yaşında olduğunu düşünürsek , çok da uzun bi süre bu işi yapmıycağını düşünebiliriz..
FD_666

Mesaj gönderen FD_666 »

Feridun DuzaGacc dınlkenmeye ıhtıyacım Varr Ve kızım Babasıı olmaya Gıudıyorumm ıkı yıll kADArr kaseT yok sanırım Amaa olasydıı keske yaaa bekleyemem o kadarR
ecem
Üye
Üye

Mesaj gönderen ecem »

arkadaşlar ne 2007 si ne kaseti ne babası falan ne diyosunuz !!!!!!!!!!!!!
boşuna kendinizi böyle saçma yalan hikayelere inandırmayın
ferdiun düzağaç açıklamasını yaptı arkadaşalar
45 yaşında alev alev yanıyorum u söylemek istememe demesinin nedeni müziği bırkamak aravermek vs. değil
bu cümlenin başında bir soru var ve soruyu cevaplıyor yani yine magazinciler şunlar bunlar olayı çarpıtıyor sizde inanmayın bunlara arkadaşlar
ayrıca en son çıkardığı uzunzuzunferidundüzağaç albümünde ne demişti unuttunuz galiba
"boş ders şarkısı" nın sonundaki feridun düzağaç konuşmalarını bidaha dinleyin "DAHA ÇOK GENCİM EĞLENCELİ ŞARKILAR YAZABİLMEYİ UMUYORUM EN AZINDAN BUNDAN SONRA HAYATTAN BÖYLE BİR BEKLENTİM VAR!!!"
diye söylenen lafları unuttunuz mu arkadaşlar.
ayrıca biz cnn turk e yakrar programı yayınlamaları için ısrar ettiğimz zaman gelen e-maili de mi unuttunuz!!!???
"FERİDUN DÜZAĞAÇ ŞUANDAN STÜDYODA ALBÜM ÇALIŞMALARAINDA YENİ ALBÜMÜ ÇIKTIĞI ZAMAN TABİKİ EN KISA ZAMANDA ONU STÜDYOMUZDA TEKRER AĞIRLAYACAĞIZ" gibi bir mail değil miydi arkadaşlar!!??
ayrıca ankara-migrosta verdiği konserde bunu kendisi açıkladı
2005in sonlarına doğru,belkide 2006 nın ocağı gibi albümünü çıkartıyor
hatta ben çoğu yerde kasım diye duyuyorum arkadaşlar sakın bööle 2007 falan demeyin. :( bekletmez bizi o kadar!!
BİZİ BIRAKMASI İÇİN DAHA ÇOK ERKEN!!!!!!!
ecem
Üye
Üye

Re: bence artık kaset geliyor

Mesaj gönderen ecem »

mazonami yazdı:arkadaşlar feridun düzağaç -iddia ediyorum ki- sitesini açtığı gün yeni kasedi de çıkmış olacaktır
ayrıca sitesi kapalı ve neden olduğunu bilen varsa bana söyleyebilir mi??
önceden "bu site sahibinin isteği üzerine süresiz kapatılmıştır" yazıyordu şok olmuştum:(
feridun düzağaçın sitesi derken neyi kastettiğini anlayamadım
burası feridun düzağaçın sitesi!!
başka neresi ki?
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Mesaj gönderen Bugfixed »

feridunduzagac.net ten bahsetmiş yani. Burası fan sitesi resmi değil. orası kendisinin sitesi idi. kendi isteğiyle kapatmıştı . 2,5 yıl oldu.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
ecem
Üye
Üye

Mesaj gönderen ecem »

ha tamam biliyorum orayı ya bilmez olur muyum klipler falan indirmiştik birsürü:D heygidi günler hey :)
mihrimah

Mesaj gönderen mihrimah »

ya artık benim sabrım kalmadı.yeni albüm gelmeyecegini bilsem eski ama eskimeyen albümler bana bir ömür yeter.albüm gelecegini bildigim için sabırsızlanıyorum.kesin çıkış tarihini bilen biri var mı?bari şafak sayayım...
Kargo

Mesaj gönderen Kargo »

ne zaman ne zaman