yeni kaset ne zaman gelecek ?
-
- Üye
- İsim: ali
yeni kaset ne zaman gelecek ?
bu f.d 'nin yeni kaseti ne zaman çıkacak ? Bu konuda bilgisi olan var mı ?
-
- Üye
bence artık kaset geliyor
arkadaşlar feridun düzağaç -iddia ediyorum ki- sitesini açtığı gün yeni kasedi de çıkmış olacaktır
ayrıca sitesi kapalı ve neden olduğunu bilen varsa bana söyleyebilir mi??
önceden "bu site sahibinin isteği üzerine süresiz kapatılmıştır" yazıyordu şok olmuştum:(
önceden "bu site sahibinin isteği üzerine süresiz kapatılmıştır" yazıyordu şok olmuştum:(
-
- Üye
ben bu senenin sonuna doğru yeni albumun geleceğine dair duyumlar almıştım ama.. ne kadar doğrudur bilinmez.. ayrıca bir röportajında da albumleri arasında geçen zamanların uzun olmasını daha doğru bulduğunu , bu sene orjinal altyazılının üstünden 2,5 sene geçmiş olacağını ve bu senenin sonuna doğru bir album çıkarmayı planladığını söylemiş..
-
- Üye
hayır..şimdilik yok öyle bişey...
Feridun bir röportajında '45 yaşında sahneye çıkıp,Alev alev yanıyorum diye şarkı söylemek istemem' dedi.o biraz yanlış anlaşıldı.Kendisi de açıkladı zaten yanlış anlaşıldığını..Ama 37 yaşında olduğunu düşünürsek , çok da uzun bi süre bu işi yapmıycağını düşünebiliriz..
Feridun bir röportajında '45 yaşında sahneye çıkıp,Alev alev yanıyorum diye şarkı söylemek istemem' dedi.o biraz yanlış anlaşıldı.Kendisi de açıkladı zaten yanlış anlaşıldığını..Ama 37 yaşında olduğunu düşünürsek , çok da uzun bi süre bu işi yapmıycağını düşünebiliriz..
-
- Üye
arkadaşlar ne 2007 si ne kaseti ne babası falan ne diyosunuz !!!!!!!!!!!!!
boşuna kendinizi böyle saçma yalan hikayelere inandırmayın
ferdiun düzağaç açıklamasını yaptı arkadaşalar
45 yaşında alev alev yanıyorum u söylemek istememe demesinin nedeni müziği bırkamak aravermek vs. değil
bu cümlenin başında bir soru var ve soruyu cevaplıyor yani yine magazinciler şunlar bunlar olayı çarpıtıyor sizde inanmayın bunlara arkadaşlar
ayrıca en son çıkardığı uzunzuzunferidundüzağaç albümünde ne demişti unuttunuz galiba
"boş ders şarkısı" nın sonundaki feridun düzağaç konuşmalarını bidaha dinleyin "DAHA ÇOK GENCİM EĞLENCELİ ŞARKILAR YAZABİLMEYİ UMUYORUM EN AZINDAN BUNDAN SONRA HAYATTAN BÖYLE BİR BEKLENTİM VAR!!!"
diye söylenen lafları unuttunuz mu arkadaşlar.
ayrıca biz cnn turk e yakrar programı yayınlamaları için ısrar ettiğimz zaman gelen e-maili de mi unuttunuz!!!???
"FERİDUN DÜZAĞAÇ ŞUANDAN STÜDYODA ALBÜM ÇALIŞMALARAINDA YENİ ALBÜMÜ ÇIKTIĞI ZAMAN TABİKİ EN KISA ZAMANDA ONU STÜDYOMUZDA TEKRER AĞIRLAYACAĞIZ" gibi bir mail değil miydi arkadaşlar!!??
ayrıca ankara-migrosta verdiği konserde bunu kendisi açıkladı
2005in sonlarına doğru,belkide 2006 nın ocağı gibi albümünü çıkartıyor
hatta ben çoğu yerde kasım diye duyuyorum arkadaşlar sakın bööle 2007 falan demeyin. bekletmez bizi o kadar!!
BİZİ BIRAKMASI İÇİN DAHA ÇOK ERKEN!!!!!!!
boşuna kendinizi böyle saçma yalan hikayelere inandırmayın
ferdiun düzağaç açıklamasını yaptı arkadaşalar
45 yaşında alev alev yanıyorum u söylemek istememe demesinin nedeni müziği bırkamak aravermek vs. değil
bu cümlenin başında bir soru var ve soruyu cevaplıyor yani yine magazinciler şunlar bunlar olayı çarpıtıyor sizde inanmayın bunlara arkadaşlar
ayrıca en son çıkardığı uzunzuzunferidundüzağaç albümünde ne demişti unuttunuz galiba
"boş ders şarkısı" nın sonundaki feridun düzağaç konuşmalarını bidaha dinleyin "DAHA ÇOK GENCİM EĞLENCELİ ŞARKILAR YAZABİLMEYİ UMUYORUM EN AZINDAN BUNDAN SONRA HAYATTAN BÖYLE BİR BEKLENTİM VAR!!!"
diye söylenen lafları unuttunuz mu arkadaşlar.
ayrıca biz cnn turk e yakrar programı yayınlamaları için ısrar ettiğimz zaman gelen e-maili de mi unuttunuz!!!???
"FERİDUN DÜZAĞAÇ ŞUANDAN STÜDYODA ALBÜM ÇALIŞMALARAINDA YENİ ALBÜMÜ ÇIKTIĞI ZAMAN TABİKİ EN KISA ZAMANDA ONU STÜDYOMUZDA TEKRER AĞIRLAYACAĞIZ" gibi bir mail değil miydi arkadaşlar!!??
ayrıca ankara-migrosta verdiği konserde bunu kendisi açıkladı
2005in sonlarına doğru,belkide 2006 nın ocağı gibi albümünü çıkartıyor
hatta ben çoğu yerde kasım diye duyuyorum arkadaşlar sakın bööle 2007 falan demeyin. bekletmez bizi o kadar!!
BİZİ BIRAKMASI İÇİN DAHA ÇOK ERKEN!!!!!!!
-
- Üye
Re: bence artık kaset geliyor
feridun düzağaçın sitesi derken neyi kastettiğini anlayamadımmazonami yazdı:arkadaşlar feridun düzağaç -iddia ediyorum ki- sitesini açtığı gün yeni kasedi de çıkmış olacaktır
burası feridun düzağaçın sitesi!!
başka neresi ki?
-
- Site Admin
- İsim: Murat
-
- Üye