Arkadaşlar tavsiyeme uyacak olan var mı? bilmem ama Cezmi Ersöz'ün üzerine yazar tanımam.Hemen hemen bütün kitaplarını okudum.Yok böyle birşey ikili ilişkileri ve kişilik çatışmaları bu kadar derinden.bu kadar mükemmel ve gerçekçi anlatan bir yazar çok nadir bulunur.Tavsiye edeceğim kitap ise hepsi ama okumak isteyenler için en iyisi "Şizofren Aşka Mektub"
( İlk okuduğum kitabıdır.Ağırdır,ama harikadır.)
YENİ KİTAPLARI KEŞFETMEK İSTEYENLER İÇİN
-
- Üye
- İsim: kevok
-
- Takımdan
- İsim: suat
-
- Üye
- İsim: burcu
Re: YENİ KİTAPLARI KEŞFETMEK İSTEYENLER İÇİN
bende cezmi ersözün tüm kitaplarını okudum evet en güzeli şizofren aşka mektup idi,aşk,çatışma,karamsarlık,bekleyiş,sevgi ancak bu kadar güzel anlatılabilir...
-
- Yeni Üye
- İsim: MEHMET
dogan cüceloğlu yu daha etkili oldugunu söyleyebilirim kişilik ve insan davranışları ve yaşama genel bakış olarak.
-
- Üye
- İsim: Esra
Prof.Dr.Üstün Dökmen (kişisel gelişim uzmanı) tavsiye ederim bu adamın kitaplarını
-
- Üye
- İsim: aslıhan
Tabiki ELİF ŞAFAK.... Kadınım benim en son romanı AŞK... Herkese tavsiye edilir...Kitapta ilahi mecazi semavi dünyevi... Kısacacası aşkın her hali anlatılmış.. ee bide elif şafak anlatınca tadından yenmez
-
- Yeni Üye
- İsim: Onur
Kesinlikle Cezmi Ersöz'ün tüm kitaplarını tavsiye ediyorum, özellikle bir senaryo kitabı olan "Kendi kendine konuşmaktır aşk" harika, bu kitabı bitirdikten sonra öyle bir ilham geldi ki bana, 3 sayfa yazı yazdım, romantizm akımına oldukça kaptırdım kendimi (: