yeni klip

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
tuğba

yeni klip

Mesaj gönderen tuğba »

arkadaşlar
herkese slm bi süredir takip edemedim siteyi
bu arada fd nin yeni klibini gördünüz mü?????????
sizce nası olmuş
bence süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
onu çok özlemiştik
çokiyi
olmuş :P :shock:
Kullanıcı avatarı
kumralada
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen kumralada »

gercekten güzel klip,bence bu klipte hakkettiği yere gelecektir.sarkıya zaten diyecek söz yok... :wink:
KinG_Of_WolFs

Mesaj gönderen KinG_Of_WolFs »

evet gerçekten güzel olmuş...
ufuk

Mesaj gönderen ufuk »

cumartEsi'ye klip çekmesii hiç istememiştim umarım alev alev gibi olmaz.En sevdiğim şarkısının piyasa olmasına gönlüm elvermiyor diğer yandanda deli gibi izliyorum klibi...
Bu ne yaman çelişki' :)
oguzmania

Mesaj gönderen oguzmania »

Evet bence de CUMARTESİ albümün en iyi parçası klip çekmesi güzel olmuş ama konser albümündeki gibi yorumlamasını biraz yadırgadım diyebilirim.
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

öncelikle merhaba...
klip...ben beğendim.arka planın kırmızı olması karakterlerin yüzünü ve şarkının ruhunu çok iyi yansıtmış.bu versiyonda kullanılan saksafon şarkıya çok yakışmış.ama yağan karları yapmacık buldum.bugün arkadaşımla bunları konuştum yanıtı şarkıyı anlamadığını söylemek oldu.ötesini beklemiyorduk,biz beğendik F.D.
melissa__

Mesaj gönderen melissa__ »

bencede klibin fonu ve kareografisi çok güzel olmuş!!o kırmızı fona bayıldım hele???
du-ya

Mesaj gönderen du-ya »

bence klip gayet hoşş. içinde feridun düzağaç varken.........
marjinal

Mesaj gönderen marjinal »

evet klip gerçekten çok hoş olmuş. az da olsa oya ve taner de gözüküyor. ayrıca kırmızı bir fon ve yağan kar güzel. f.d ye yakışan bir klip olmuş...
yavuz

Mesaj gönderen yavuz »

evet mükemmel başka bişi denilemez zaten
mavi_tebessum

Mesaj gönderen mavi_tebessum »

klip çok güzel olmuş.yağan karların içinde alevlenmeye çalışan bir ateş...sıradan bir klip değil bence.fonu falan çok hoş.
Sinek Saz

Mesaj gönderen Sinek Saz »

iyi klip ama...............

klavyeci bir kere bile gorunmuyorrrr!!!!!!!!!!!

gitar solosu sırasında taner 'i gostermiyorlar ama trompet solosunda trompetçiyi tek basına bile gosteriyorlar

bu ne simdi??????
mavi_tebessum

Mesaj gönderen mavi_tebessum »

bu bakımdan doğru söylüyorsun Sinek Saz.
Sinek Saz

Mesaj gönderen Sinek Saz »

değil mi????
gozdefran

Mesaj gönderen gozdefran »

klip bence de çok guzel ve orjinal olmuş.. ama keşke piyasa yayın yapan kanallarda çıkmasa... hep tartışılan bi konu ama ben ole bi şarkısını duyup ben f.d. hastasıyım dienleri dowmek istiorum.. ne yazık ki bu şarkının klibinden sonra da aynı şey oldu.. alev alev ve f.d. de olduu gibi... :(