Yeni Kullanıcılardan Merhaba

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
öcüböcü

Mesaj gönderen öcüböcü »

slm millet ben gizem ankara dan sonunda ben de üye olmaı başardm ya çoooook mutluym
aysemor

Mesaj gönderen aysemor »

merhaba, ben Ayşenur(mor rengi sevdiğimden Aysemor; orası ayrı :wink: :) )
18 yaşındayım, radyo-tv bölümünde okuyorum(daha 1.sınıf :cry: )
bu sitenin varlığından bayağıdır haberim vardı; fakat forumlara girip bir şeyler karalamak adetimden değildir (nedense :roll: :) )
neyse, FeDe hakkında yazarım artık inşAllah... :)
kübra_cemre

Mesaj gönderen kübra_cemre »

merhaba arkadaşlar benim adım cemre kübrada kuzenim. neyse ben sizlerle yazışmayı istiyorum. şimdilik byeee
BEGG

Mesaj gönderen BEGG »

slm ben ece. moda tasarım öğrencisiyim.fdyle tanısalı 2 sene fln oluo daha yeniyim yani :oops: ama cok sewdim ben bu adamı :wink: kendinize ii bakın benide aranıza alınnn 8)
d_ilara

Mesaj gönderen d_ilara »

merhaba ben toy bir mehtap kelimeler birer varsayim
ceyhuny
Yeni Üye
Yeni Üye

selam vermesek olmaz

Mesaj gönderen ceyhuny »

selam arkadaşlar ben ceyhun yılmaz. cok güzel bir buluşma noktası oluşturmuşsunuz.
umarım bu hep böyle sürer. ama bir eksiğimiz var.Oda konser tarihleri ve yeri ile ilgili.
neyse hepiniz kendinize iyi bakın.tekrar görüşecez bundan şüpheniz olmasın........... :P [/b]
mesut324

Mesaj gönderen mesut324 »

:) merhaba arkadşlar ben ses ısık teknis yeni yim ama bugüne kadar birçok sanatcıyla calışmama ragmen feridun düzagaçla çalışmak kısmet olmadı fd nin yanısıra sıkı bir ilhan irem hayranıyım
diges

Mesaj gönderen diges »

Slm arkadaslar ben kayseriden diges. siteyi coooook begendim. fd'nin tüm sarkilari harika. bikmadan dinledigim tek insan. bu arada koyu galatasarayliyim :? :D
hanifeugur

Mesaj gönderen hanifeugur »

Merhaba ben Hanife.İstanbul'da yaşıyorum.Müzik dinlemeye bayılırım.Feridun Düzağaç ve Mor ve Ötesi dinlediklerimdendir :D
seçil

Mesaj gönderen seçil »

Merhabalar,ben İStanbul'dan Seçil.Çok şükür ki uzun aramalarım sonucunda bu siteyi bulabildim.
Beni eksiksiz bir şekilde ifade edebilen şarkıları yazan tek adama(FD) sevgilerle...
mana

Mesaj gönderen mana »

slmmmmmmmmmmm.....
fazla kendimden bahsetmiyim zaten fazlasıyla görüşücez :P
biz susalım f.d. şarkıları konuşsun ;)
angelus

Mesaj gönderen angelus »

angelus"tan selamlar...

anlatcak fazla bi şeyim yok aslında şehirler kraliçesi istanbul"da yaşıyorum..müzik hayatımda önemli ve öznesi oldugum yaşamımın tercumesini yapan ıkı üç kişiden biride feridun düzağaç ve tesadüf buldum burasını ...
tekrar herkese merhabalar...
o.z.y

selam

Mesaj gönderen o.z.y »

herkeze merhaba ben doğa fotoğrafları hastasıyım ve burada gerçekten güzel fotağraflar gördüm..iyi bi çalışma devamını dilerim. kolay gelsin başarılar...
AYSEGUL

Mesaj gönderen AYSEGUL »

merhabalar ben bursadan Ayşegül lise öğrencisiyim.Site çok güzel inş ii vakit geçiririz... şimdilik byyy:(
pinkfloyd

Mesaj gönderen pinkfloyd »

Merhaba.. İsmim İzzet İstanbul Çengelköy' lüyüm.. Siteyi uzun süredir takip etmeme rağmen, uzun süren tamamen psikolojiyle ilgili rahatsızlığımdan ve zaman yaratamamamdan dolayı yazmaya ve paylaşmaya yeni başladım.. Hayranlık kelimesi biraz basit kalacağından yaklaşık 1995 senesinden beri Feridun DÜZAĞAÇ takipçisiyim diyorum.. Paylaşımların bulutlara dönüşmemesi dileklerimle tekrar merhabalar..
Işık ve Sevgiyle..

izzet
E.S.P. Çengelköy