Yeni Kullanıcılardan Merhaba
-
- Görevli
- İsim: Burcu
Herkese merhaba hoşgeldiniz
BEGG demek moda tasarım okuyorsun çok güzel bir meslek bende amatörce çizimler vs. yapıyorum, giysiler tasarlıyorum. daha okula başlamadan önce ne olacaksın diyenlere hiç tereddütsüz stilist derdim. şimdi çok alakasız bir meslek seçtim ama yinede birşeyler yapıyorum hiç vazgeçmedim. sana başarılar dilerim umarım çok güzel yerlere gelirsin.
BEGG demek moda tasarım okuyorsun çok güzel bir meslek bende amatörce çizimler vs. yapıyorum, giysiler tasarlıyorum. daha okula başlamadan önce ne olacaksın diyenlere hiç tereddütsüz stilist derdim. şimdi çok alakasız bir meslek seçtim ama yinede birşeyler yapıyorum hiç vazgeçmedim. sana başarılar dilerim umarım çok güzel yerlere gelirsin.
-
- Üye
- İsim: ece
-
- Site Admin
- İsim: Murat
Aramıza hoşgeldiniz. eciss o sizin probleminiz kayıt olurken yanlış e-posta adresi verildiğinden ya da 3 gün içerisinde aktifleme linkine tıklamadığından.eciss yazdı:mrb arkadaşlar ben ece (izmir'den) daha önce 3 kere katılmaya çalıştım aranıza ama bi türlü aktif edilemedim.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
-
- Yeni Üye
Re: Yeni Kullanıcılardan Merhaba
SLM:BEN KEŞANDAN MERVE FERİDUN DÜZAĞAÇ'I ÇOK SEVİYORUM...KEŞAN'A GELİPTE ARKADAŞIMA YARDIM KONSERİ VERDİĞİN İÇİN SANA MİNNETTARIMM...İİİİ Kİ VARSIN!!!SENİİ ÇOOOKKKKK SEVİYORUMMMMMMMMMM...
slm:) uzun zamandan beri dinlerim feridun abimi orta ikiden beri yani 7. sinif oluyor:) onda´şarkılarında hep kendimden bir şeyler bulurum sanki o benim içimdedir benim hissettiklerimi o dışa vurur beni rahatlatır..bu arada ben mahmure kırşehir liyim gazi ünv. kırşehir eğitim fakltsi türkçe öğretmenliğinde okuyorum her fırsatta feridun dinlerim en sevdiğim parçaları yalnızlığım sana emanet ..yalan...nadas...aslında hepsi hoş ama insan bazen birkaçını seçiyor işte:)) feridun un şarkılarını gereksiz yada değerini bilmeyen kişilerin dinlememelerini istiyorum ona biz yeteriz bence klip çekip kitlelerce tanınması maddi açıdan güzel iyi olsada onun çabuk tüketileceği endişesi var bende gerçi yersiz bir endişe çünkü onun karakterinin sağlamlığına güveniyorum,,,,tüm gönül dostlarına kucak dolusu sevgiler hoş bulduk.)