Yeni Kullanıcılardan Merhaba

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
nazz

Mesaj gönderen nazz »

SLM
Böyle bir fırsat verılmesi hakikaten cok güzel. Çok memnun edici.Ben Ç.kale 18Mart Üniv. de İng. Dil ve Edeb öğrencisiyim Herkese selamları yolluyorum Sevgiler :D
Kullanıcı avatarı
lonely
Görevli
Görevli
İsim: Burcu

Mesaj gönderen lonely »

Herkese merhaba hoşgeldiniz
BEGG demek moda tasarım okuyorsun çok güzel bir meslek bende amatörce çizimler vs. yapıyorum, giysiler tasarlıyorum. daha okula başlamadan önce ne olacaksın diyenlere hiç tereddütsüz stilist derdim. şimdi çok alakasız bir meslek seçtim ama yinede birşeyler yapıyorum hiç vazgeçmedim. sana başarılar dilerim umarım çok güzel yerlere gelirsin.
eciss
Üye
Üye
İsim: ece

Mesaj gönderen eciss »

mrb arkadaşlar ben ece (izmir'den) daha önce 3 kere katılmaya çalıştım aranıza ama bi türlü aktif edilemedim. :D
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Mesaj gönderen Bugfixed »

eciss yazdı:mrb arkadaşlar ben ece (izmir'den) daha önce 3 kere katılmaya çalıştım aranıza ama bi türlü aktif edilemedim. :D
Aramıza hoşgeldiniz. eciss o sizin probleminiz kayıt olurken yanlış e-posta adresi verildiğinden ya da 3 gün içerisinde aktifleme linkine tıklamadığından.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
alew

Mesaj gönderen alew »

mrb arkadaşlar...ben ist. alev...siteniz çok güzel..F.D.zaten harika..
sormuyorumartik

Mesaj gönderen sormuyorumartik »

selam

Kendimi tanıtmam anlamsız geliyor acıkcası. Ben kendimi tanıyabildim mi ki,önce o gerekiyor. Tanıyan tanır nasılsa. Ama madem böyle gerekiyor yazalım. Bir baltaya sap olamamıs baltalı ilah. yas 26.
bukalemun

Mesaj gönderen bukalemun »

mrb özlem ben karşılaştırmalı edb okuyorum (ing,alm,rusça,frn) kargo hayranıyım (pop olanı değill :evil: ) forumunuzu da o sayede keşfettim şimdilik bukadar yeter sanırım
S3RH4T_P4SC4L
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen S3RH4T_P4SC4L »

slms arkadaşlar ban serhat lise ögrencisiiym bursadanım beşiktaşlıyım f.dyi çok seviyorum
gfbumit

Mesaj gönderen gfbumit »

slmlar bende geldim artık
merve151515

Re: Yeni Kullanıcılardan Merhaba

Mesaj gönderen merve151515 »

SLM:BEN KEŞANDAN MERVE FERİDUN DÜZAĞAÇ'I ÇOK SEVİYORUM...KEŞAN'A GELİPTE ARKADAŞIMA YARDIM KONSERİ VERDİĞİN İÇİN SANA MİNNETTARIMM...İİİİ Kİ VARSIN!!!SENİİ ÇOOOKKKKK SEVİYORUMMMMMMMMMM... :D :D :D
esscalypso

Mesaj gönderen esscalypso »

merhaba ben esra balıkesirden feridun düzağacın birde beşiktaşın fanatiğiyim kendisi gibi siteside çok hoş onun bkışlarına sesine ve şarkılarına bayılıyorum :D :wink:
mahmure

Mesaj gönderen mahmure »

SLM:) :)
umutbarissevgi

Mesaj gönderen umutbarissevgi »

selam ben de artık bugünden itibaren bir dss(my-mç) ve fd düşkünü olarak buradayım..hayat onlarla çok güzell. :)
yalnızlığım sana emanet

Mesaj gönderen yalnızlığım sana emanet »

ben aslında öyle bir şarkı yazmak isterdim ki içinde sen ben sevmek birazda yalnızlık olsun ve içinde yaşamak mutluluk eridun düzağaç ve sizler olsun herkese merhabalar
mahmure

Mesaj gönderen mahmure »

slm:) uzun zamandan beri dinlerim feridun abimi orta ikiden beri yani 7. sinif oluyor:) onda´şarkılarında hep kendimden bir şeyler bulurum sanki o benim içimdedir benim hissettiklerimi o dışa vurur beni rahatlatır..bu arada ben mahmure kırşehir liyim gazi ünv. kırşehir eğitim fakltsi türkçe öğretmenliğinde okuyorum her fırsatta feridun dinlerim en sevdiğim parçaları yalnızlığım sana emanet ..yalan...nadas...aslında hepsi hoş ama insan bazen birkaçını seçiyor işte:)) feridun un şarkılarını gereksiz yada değerini bilmeyen kişilerin dinlememelerini istiyorum ona biz yeteriz bence klip çekip kitlelerce tanınması maddi açıdan güzel iyi olsada onun çabuk tüketileceği endişesi var bende gerçi yersiz bir endişe çünkü onun karakterinin sağlamlığına güveniyorum,,,,tüm gönül dostlarına kucak dolusu sevgiler hoş bulduk.)