ben kendimi tanıtmayı unutmuşum ya herkese mrb öncelikle,ben burcu giresundan,siteyi tesadüfen buldum,bir kaç gün oluor üye olalı ve feridun düzagacı çoook seviorum,istanbul üniversitesinde okuorum,herkese sevgiler...
F.D. ismiyle 1995 mayısında üniversite garibanı yıllarımda sırılsıklam aşık olduğum bir dönemde TINI albümündeki lavinya ile tanıştım. Herkese el sallıyorum merhaba der gibi...
ben orkun jimmy jib operatörüyüm istanbuldanım gezinirken rastladım siteye hoşuma gitti konular bilgi edinmek bilgilendirmek eğlenmek arkadaş edinmek tartışmak fikir alışverişi yapmak için burdayım herkese saygılar sevgiler mutlu yaşayın
merhaba ben çiğdem bundan 25 yıl önceydi köyümün kurak topraklarında nasır tutmuş ellerimle hayata atıldım atıldım da ne oldu iyi mi oldu.....ilk orta lise köyümde,ünüversite samsunda,iş olarakta istanbuldayım fakat işsizim.acaba istanbulu seçmemelimiydim die düşünüyorum.neyse seçtik bir kere başka yere gitsem ne olacak.diiiimiiii ya. offf kafam karışık...eğer beğenmediyseniz başka yazayım
İÇİMDEN FERUDUN GEÇİYOR HER DURAKTA DURUYOR AMA İNMİYORSUN!!!
SENİ SİYAĞIN VE BEYAZIN UYUMU KADAR ÇOK SEVİYORUM YENİ ÇALIŞMANDA BAŞARILAR DİLERİM!!!!!!!!!!!!!