Yeni Kullanıcılardan Merhaba
Re: Yeni Kullanıcılardan Merhaba
Sitedeki arkadaşların yaş ortalamasının çok genç olması ve F.D.yi anlayabilmeleri çok güzel ama kullandıkları üslup çok daha güzel.Bu yüzden gönül rahatlığıyla aranıza katılmak istedim.Hepinize MERHABALAR.
-
- Görevli
- İsim: güLşah
-
- Üye
- İsim: yasemin
herkese merhaba
ben de malesef siteyi geç farkedenlerdenim istanbul derler ama bence türkiyenin en güzel şehri izmirdir yani izmirdenim feriduna olan sevgim hiç bir şekilde anlatılamaz heralde.daha küçükken 14,15gibi hep yaa bi kere tanışsam abim olsun o benim dertlerimi anlatsam ona dertleşsek diye düşünürdüm. ne bileyim işte yok böyle bi insan bi tane daha bu dünyada benim için. bi insan bu kadar mı güzel anlatabilir hayatı...
burdaki herkese selam ellerinize sağlık site süper olmuş!!!
burdaki herkese selam ellerinize sağlık site süper olmuş!!!
-
- Üye
merhaba arkadaslar aslında yenı uye dıılm ama bazıı talıhsızlıkler sonucunda tekrar uye olmak zorunda kaldım eskı nıckım olan kayra yı kayra_gs olaRAK degıstırdım bılgınızeee sevgılerle
-
- Üye
-
- Üye
-
- Yeni Üye
merhaba adım fidan;sohbetlerde neler konuşur bu grubun üyeleri merak ediyorum bu nedenle perdenin önüne çıkayım dedim
-
- Yeni Üye
merhabaaa
selaaam...
kısaca F.D. şarkılarına hayran bi garip hukuk ögrencisiyim...
hakıkaten bı ınsan bu kdr guzel sarkı sözü yazabılırmı ya bu kdr yaratıcı olabılırmı ayakta alkıslıyorum...F.D. senı cok sevıorum teksin farklısın...işte bunu sewiyorum
kısaca F.D. şarkılarına hayran bi garip hukuk ögrencisiyim...
hakıkaten bı ınsan bu kdr guzel sarkı sözü yazabılırmı ya bu kdr yaratıcı olabılırmı ayakta alkıslıyorum...F.D. senı cok sevıorum teksin farklısın...işte bunu sewiyorum