Yeni Kullanıcılardan Merhaba
-
- Üye
-
- Takımdan
-
- Üye
-
- Yeni Üye
-
- Yeni Üye
-
- Üye
-
- Site Admin
- İsim: Murat
aramıza yeni gelen arkadaşlar hepinize kocaman merhaba ve hoşgeldiniz.
eNfeRruj_j; bende sizin gibi insanları burada görüp tanımaktan büyük keyif alıyorum. sizlerde güzel olduğunuz için burası böyle. Valla üyeler sağolsun ben sadece teknik şeylerle uğraşıyorum yani sizler.
eNfeRruj_j; bende sizin gibi insanları burada görüp tanımaktan büyük keyif alıyorum. sizlerde güzel olduğunuz için burası böyle. Valla üyeler sağolsun ben sadece teknik şeylerle uğraşıyorum yani sizler.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
-
- Üye
- İsim: gökhan
selam arkadaşlar...
ilk albümden beri koyu bir feridun düzağaç dinleyicisiyim. genelde karamsar ve melankolik bi yapım olmasına rağmen bi çok bunalım arkadaşı anlık tedavilerle yatıştırdığım olmuştur. bunalım zamanlarımın vazgeçilmezi feridun düzağaç, düş sokağı sakinleri ve dağıldıkları için murat yılmazyıldırım'dır...
siteye yeni üyeyim ama hüzünün eski arkadaşı...
içime saklan hep orda kal...
scalon tarafından düzeltildi
ilk albümden beri koyu bir feridun düzağaç dinleyicisiyim. genelde karamsar ve melankolik bi yapım olmasına rağmen bi çok bunalım arkadaşı anlık tedavilerle yatıştırdığım olmuştur. bunalım zamanlarımın vazgeçilmezi feridun düzağaç, düş sokağı sakinleri ve dağıldıkları için murat yılmazyıldırım'dır...
siteye yeni üyeyim ama hüzünün eski arkadaşı...
içime saklan hep orda kal...
scalon tarafından düzeltildi
-
- Yeni Üye
-
- Yeni Üye
-
- Üye
Re: Yeni Kullanıcılardan Merhaba
hepinize merhaba. ben yıldız hepiniz gibi feridun düzağaç a olan hayranlığım beni bu siteye getirdi. o gerçekten kişiliği ve şarkılarıyla muhteşem bi insan bunu zaten biliyorsunuz ama...
-
- Üye
- Konum: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar...
komedi biliyorum ama ben bu siteye geldiğim ilk günden beri kendimi hiç tanıtmadım...en iyisi şimdi yapayım geç kaldım ama...
ben izmirden şahika...çağımızın en ağır ve zorlu bir yaşı olan 17'deyim
derslerden kafayı kaldırabilirsem buraya geliyorum ve öykü yazma konusunda usta sayılırım...bunu da katıldığım yarışmalarda aldığım derecelerden söyleyebiliyorum.aynı zamanda profesyonel yüzücüyüm.yeni kaydolan tüm arkadaşlara selamlar...ne zamandır buradayım hiç arkadaşım yok gerçekleri söylemek gerekirse...
kısa zamanda tanışıp kaynaşmanız dileğiyle...
Şahika
ben izmirden şahika...çağımızın en ağır ve zorlu bir yaşı olan 17'deyim
derslerden kafayı kaldırabilirsem buraya geliyorum ve öykü yazma konusunda usta sayılırım...bunu da katıldığım yarışmalarda aldığım derecelerden söyleyebiliyorum.aynı zamanda profesyonel yüzücüyüm.yeni kaydolan tüm arkadaşlara selamlar...ne zamandır buradayım hiç arkadaşım yok gerçekleri söylemek gerekirse...
kısa zamanda tanışıp kaynaşmanız dileğiyle...
Şahika