Bugfixed yazdı:Merhabalar.
Yeni Gelen arkadaşlar buraya bir merhaba yazar kısaca kendilerinden bahsederlerse seviniriz.
MERHABA BEN HALUK LEVENT'in ASİ YOLCULUK adında belgeselini çeken arkadaşınız.Pek yakında feridun düzağaç belgeseline başlıyoruz.Adanadan yardımcı olmak isteyenler lütfen bana mesaj atsın selamlar.
meraba arkadaşlar... herkese benden slm olsun.. yeniden aranızda olmak çok güzel bir duygu.. daha önce silinmişti kaydım.. tekrar bir arada olmak bugüne nasipmiş...
Biz Aslı ve Tuğçe. İki kafadar arkadaşız. Feridun'u ikinci albümünden beri tanıyoruz ama ilk albümünü de dinliyoruz. Bulmak zor oldu ama sonunda amacımıza ulaştık. 17 ve 18 yaşındayız sıkı bir Feridun dinleyicisiyiz. Aslı elektro gitar çalıyor ben (Tuğçe) de söylüyorum. Dinlemenizi tavsiye ederiz. Şimdilik bu kadaaaaaaaaar.
astug yazdı:Biz Aslı ve Tuğçe. İki kafadar arkadaşız. Feridun'u ikinci albümünden beri tanıyoruz ama ilk albümünü de dinliyoruz. Bulmak zor oldu ama sonunda amacımıza ulaştık. 17 ve 18 yaşındayız sıkı bir Feridun dinleyicisiyiz. Aslı elektro gitar çalıyor ben (Tuğçe) de söylüyorum. Dinlemenizi tavsiye ederiz. Şimdilik bu kadaaaaaaaaar.
tarzını beğenmedim. bize pek takılmanı tavsiye etmem bu garip neşeni! kaybedebilirsin
astug yazdı:Biz Aslı ve Tuğçe. İki kafadar arkadaşız. Feridun'u ikinci albümünden beri tanıyoruz ama ilk albümünü de dinliyoruz. Bulmak zor oldu ama sonunda amacımıza ulaştık. 17 ve 18 yaşındayız sıkı bir Feridun dinleyicisiyiz. Aslı elektro gitar çalıyor ben (Tuğçe) de söylüyorum. Dinlemenizi tavsiye ederiz. Şimdilik bu kadaaaaaaaaar.
tarzını beğenmedim. bize pek takılmanı tavsiye etmem bu garip neşeni! kaybedebilirsin