Merhaba..!
sitenize yeni üye oldum neden olduğumu ben de biliyorum F.D hayranı değilim ama lavinya şarkısını aramak için yazdığımda karşıma çıktı bu site...hoşuma gitti doğrusu yazılanlar falan derin konuların bölümüne girmişim sanırım da ondan bağladı bu site beni
genelde depresif takılmakla birlikte şu an öss ye hazırlanıyor olmam nedeniyle pek nette takılmıcam ama yinede aranızda olmak güzel ...
şimdiden hoşbuldum
herkese merhaba
ya saf ben buraya değil de başka yere yazmışım ben de diyorum ben niye yokum buralarda demin öğrendim hemen ben de yazayım da arkadaş olalım istedim burada sizinle aynı şeyleri paylaşmak güzel olacak
ben kendımı ortada kalmış hissedıyorum aslında baya bı eskıyım hep girip okuyodum resım ındırıyodum ama yenı uye oldum. insanın doğasından gelen bır aıtlık duygussu vardır ya işte şu anda kendımı nereye koyacağım bılemıyorum neyse herhangi bi yerden seslenıyorum.hoşgeldinizzz..bu rada ben de gıresunluyum burcu özledım yaa
yeni gelmedim aslında,SİLBAŞTAN üye oldum,bir _ gitti nickimden bir de avatarımın altındaki mesaj sayım yine de ne eksildim nede fazlayım
Silbaştan merhaba...
bende uzun bi süre önce üye oldum ve bağımlılık yaptı lavinya.net! burda kendimi tanıtmamamışım daha önce;
slmmm ben nilgün! 90-86 lı arkadaşları arasında 91'li olduğu için değişik bi muamele gören, hayattan zevk alabilmeyi burada öğrenmiş,umutlarını bitkisel hayattan kurtarabilmiş,kendine göre hayalleri olan bi insanım feridun abi ye olan sevgim den dolayı sizleri buldum ve çokk mutluyum.iyiki varsınız..
yeni gelen arkdaşlar da
lavinya.net ailesine hoşşgeldinizzz!!!