Yeni Kullanıcılardan Merhaba
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
Re: Yeni Kullanıcılardan Merhaba
daimi olmanız dileğiyle..
düşle kalın...

-
- Yeni Üye
- İsim: Su
Selamlar,
İlk defa geçen cumartesi rock house konserine gidebildiğim, bu kadar geç gidebildiğim için utandığım, bundan sonra konserlerini kaçırmayacağım, müziğine, sözlerine hayran olduğum müthiş "ozan" F.D. için burdayım...
Görüşmek üzere,
İlk defa geçen cumartesi rock house konserine gidebildiğim, bu kadar geç gidebildiğim için utandığım, bundan sonra konserlerini kaçırmayacağım, müziğine, sözlerine hayran olduğum müthiş "ozan" F.D. için burdayım...
Görüşmek üzere,
-
- Admin
- İsim: Serkan
Aramıza hoşgeldiniz. Yani o konserde demek ki en az 15 kişiydik ve bundan haberimiz bile olmadı. Olmasın bir daha 

-
- Takımdan
- İsim: Bekir
merhaba arkdaşlar...
bende aranıza yeni geldim..ilk mesajlarımı bu bölüm yerine rock housedeki konserin mutluğundan "fd konserleri" bölüne yazdım..
istanbulda fd konserlerini sabırsızlıkla bekleyen biriyim...
fd yi tanımlamak için çırpınmaya gerek yok.. müziği şarkıları sözleri ... zaten ortada... Onu anlamaya calışmak öyle davranmak.. şarkılarına ortak olmak cok güzel..cok farklı...
saygılar...
bende aranıza yeni geldim..ilk mesajlarımı bu bölüm yerine rock housedeki konserin mutluğundan "fd konserleri" bölüne yazdım..

istanbulda fd konserlerini sabırsızlıkla bekleyen biriyim...
fd yi tanımlamak için çırpınmaya gerek yok.. müziği şarkıları sözleri ... zaten ortada... Onu anlamaya calışmak öyle davranmak.. şarkılarına ortak olmak cok güzel..cok farklı...
saygılar...
-
- Yeni Üye
Mrhb. Ben Mehmet. 19 yaşında Ankara Bilkent'teyim. Feridun Düzağaç'ın Türkiye'deki en harika rock cısı olduğunu düşünen kişiyim. Kendimi daha fazla tanıtmak istemiyorum zaten burda önemli olan bizi buluşturan tek ortak yanımız çılgın bir FD sevenleri olmamız....
-
- Yeni Üye
- İsim: nurdan
selam ben nurdan!bende bi fd sever olarak artık aranızdayım...ve mutluyum...lise son sınıf öğrencisiyim ve doğal olarak összedeyim!siteyi keşfettiğimde çok geç kalanlardan biri olduğumu farkettim.ama artık burdayım.umarım bu güzel insanı tanımamda yardımcı olacaksınız 

-
- Admin
- İsim: Sinan
bdemirel, mehmet ve nurdan hoşgeldiniz arkadaşlar..
~
ansızın gelecek gibisin..
ansızın gelecek gibisin..
-
- Üye
Merhabalar....Tavsiyede yazdığınız kullanıcı da ben olabilirim. Çünkü dün akşam evde ailece ilk girişi yaptık. Buraları görmeden konserler bölümünden. Oğlumuz (14) yazdı aceleden. Sonra Hayriye (eşim ) ve ben. Anladığınız gibi ortamın ve bilgisayarın acemisi olduğumdan dolayıdır. 4-5 yıldır filozofu tanımaya ve anlamaya çalışıyoruz ki; yaşımız itibarıyla ilk albümü zamanında da 25 yaşımdaydım ama farkındaysanız filozofu hep görmemeye gelme tutumu hala devam ediyor müzik medyasının. Bostancı Gösteri Merkezi'yle başlayan onunla ilk canlı buluşmamız haberimiz ve imkanımız olduğu ölçüde genellikle de ailece sürüyor, sürecek.(Harbiye, Rumeli, YTÜ, Yenimelek, Rockhouse, Miniatürk, Yedikule vb. gibi aklıma gelmeyen diğer bir konser var.) Bugüne kadar sitenizi pek takip etmiyordum. Arada bakıyordum. Fakat Rockhouse'da bizden bahseden kardeşlerimiz olunca -ortayaşlı çift diye- biz de bir teşekkür babında başlayalım, dedik. Onu filozof olarak nitelendiriyorum, çünkü bir yazısında o da kendisini böyle tanımlamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Kendimce eleştirdiğim yönleri -ki çok çok az- olsa da özel olarak dinlediğim tek müzisyen. Rockhouse'da onunla çektirdiğimiz resmi masaüstü olarak kullanacak kadar da onu gönülden seviyorum. Kendini çok açıkyüreklilikle her yönüyle -eksisi dahil- gösterdiği için yaşıma göre gördüğüm pek ender insanlardan biri. Hayat ona cömert davransın. O yaşamayı hakkediyor.............. Tua Naz da dilerim büyüdükçe babasının duygu mirasını gelecek kuşaklara taşır...
edit:sehrikalp
edit:sehrikalp

-
- Admin
- İsim: Sinan
-
- Yeni Üye
Merhaba ben Almanya'dan Murat, sizin gibi bende Feridun Düzağaç'ı cok ama cok seviyorum 

-
- Admin
- İsim: Ersin
Hepiniz Hoşgeldiniz Arkadaşlar ... 

En kederli yıldız kayarken dilek tutmuşum...
-
- Üye
BİZDEN SONRA GELDİN HOŞGELDİN MURRİ
-
- Yeni Üye
S.a ArkadaŞLaRR...