Yeni nesil dinleyiciler ...

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Yeni nesil dinleyiciler ...

Mesaj gönderen Bugfixed »

ve kaçınılmaz gruplaşmalar... :roll:
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

Bence müzik evrenseldir.Bütün tarzlardan dinlemeye çalışıyorum ama çoğu arkadaşım kabul etmio bi gruplaşma içerisindeler dediğin gibi murat abi...
umit_shady

Mesaj gönderen umit_shady »

murat abı..sende soylemıssın KACINILMAZ..bunun onune gecemeyız kı .. muzıgın en sewmedıgım yonu de bu zaten ....ewrensel falan hıkaye herkes kendı gurubuna sınmıs...eywallah...
fdfan buket

Mesaj gönderen fdfan buket »

müzik evrenseldir ancak evrensellik her çeşit müziği dinlek değildir BENCE. seçici olmak gerekir. herşey de olduğu gibi müziktede kalite aranmalı yani gerekirse gruplaşılma da olmalı..
Kullanıcı avatarı
emrepark
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen emrepark »

ben müzikte kategorileşmeyi tamamen destekleyen biriyim ve kendimde bunu müzik tarzı belirleme olarak tanımlıyorm bunun diğer adı da seçici olmak tabiki ama herkes kendi müzik tarzında çakılı kalsın demek diil bu bi rockçıyla bi arabeskçi ya da popçunun düeti müziğe bişeyler katıyor bi yenilik getiriyorsa bu müziğin evrenselliğine katkıdır ve tamamen doğru bişeydir.
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

Müzik bencede evrenseldir de seçici olmak gerekir!!
carpediem

Mesaj gönderen carpediem »

bence müzik konusunda seçici olmak lazım.. her müzik dinlenmez ki.. kulaklarımıza yazık olur :D ben rock müzik dinliyorum ve yaşadığım sürece de rock dinlemeyi planlıyorum
bazı müzik türlerini dinlemekten kaçınıyorum mesela rap ya da arabesk dinlemem. tabi bu benim tercihim...
dj_ets

Mesaj gönderen dj_ets »

muzık ruhun gıdasıdır derler ama muzık benım ıcın yasam tarzı ...onsuz adım atmam ıste , otururken, banyo da her yerde muzık olmazsa olmazımdır ....ben genelde turkce slow ve tecno dınlerım ....ama favorım genelde ask sarkılarıdır ....
dicoria_mavi
Üye
Üye

Mesaj gönderen dicoria_mavi »

ya açıkçası ben konuyu tam anlayamadım...yeni nesil dinleyiciler derken anlatılmak istenen ne???sonra ve kaçınılmaz gruplaşmalar derken ne demek istiyorsunuz????sadece anlayıp ona göre doğru yorumlar ve fikirler sunmak istiyorum...
saygılar....
onurx92

Mesaj gönderen onurx92 »

her yerde olduğu gibi müzikte de kaliteyi aramalıyız ki bu aradığımız kalite her geçen gün biraz daha ileriye doğru yol alsın. :?
manikarte 55

Mesaj gönderen manikarte 55 »

e bende yaşı biraz biraz ilerlemeye başlayan bir dinleyici olarak katılıyorum gruplaşmalar derken sokaklarda gördüğümüz şu çocuklardan bahsediliyor sanırım yalnışmıyım benim hoşuma gitmiyor
*elaa*

Mesaj gönderen *elaa* »

ewet zaten öle olmalı ,ya ben çok müzik dinliyom ama çalışmaya ayıracak zaman kalmıyo :D :D :D :D