Eğer yeniden başlayabilseydim yaşama,
İkincisinde daha çok hata yapardım,
Kusursuz olmaya çalışmazdım,
Sırtüstü yatardım.
Neşeli olurdum,ilkinde olmadığım kadar;
Çok az şeyi ciddiyetle yapardım,
26 yıl yaşamak için bile çok uğraştım ben.yeniden doğsam diyemiyorum.herşeye baştan başlamak,büyümek,acı çekmek,hayal kırıklığı yaşamak,amaçsızlığa düşmek...başıma gelecekler değişmeyeceği için yeniden doğma fikri hiç cezbetmiyor beni.sadece güzel anları keşke hiç keybetmesem dioyorum.bu arada kendme bi fobi bile geliştirmiştim bunula ilgili bi dönem..ya reenkarnasyon varsa ?ve ben tekrar dünyaya gelirsem diye.. .ruhum zaten çok yorgun..
ya yok kardes ben yeniden yasamak istemem sanki bundan daha güzelmi yasıyacagım?
ha illaki herkesin kacırdıgı biseyler vardır onları tekrara yasamak isterim acıkcası....
serseri_19m dediği gibi bazı güzel anları kaçırmak mümkün sadece o anları yaşamak için geri gelmek olmaz.Ha şöyle farklı bir beden farklı bir ortam hay hay yani seve seve
Kaçırdığım yüzlerce fırsat oldu,
Yaptığım yanlışlar,
Geriye dönüp baktığımda güzel gelen anılar...
Tekrardan başlamak kötü ama hayatın en güzel noktasında uzunca bir süre duraklayıp tekrardan yola devam etmeyi isterdim...
Yaşlanmak istemiorum
özellikle son yıllarda 'ne çabuk büyüyüp bu yaşa geldim ben yaa!'diye hayıflandığım çok oldu ama yeniden doğmayı hiç istemedim şu ana kadar ama ilerisini bilemem elbette