yıllar geçse de hep akılda kalanlar da var!!!!

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
lavinya0707
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: NEFİSE

yıllar geçse de hep akılda kalanlar da var!!!!

Mesaj gönderen lavinya0707 »

14 haziran 2003 te karşılaşmıştım onunla! neler yaşandı kimler geldi geçti, nelerle avutmaya çalışmadım ki yüreğimi? 95-99 arası özel bir radyoda dj lik yaparken, hep son şarkımdı lavinya, sana gitme demeyeceğim dediği için! ve şimdi yılların şarkısına onu yazıyorum...

eğer biri gerçekten siz olduysa, iyi ya da kötü her olayı ona anlatmayı istiyorsanız, market alışverişi bile onsuz olmuyor, hiçbir yemek onsuz tat vermiyorsa, kokusu hala içinizden çıkmamış, kabustan uyandığınızda sizi tek sakinleştiren o olmuşsa, onun omzunda huzurla uyuyabiliyorsanız...

sakın benim yaptığım gibi, ben gururluyum, çeker giderim demeyin, demeyi boşverin bu kararı hayata geçirmeyin!

yoksa siz de benim gibi, seneler geçse de unutamaz, hep onu sayıklayan, mutsuz ve kimseye mutluluk veremeyen bir siluet, it gibi pişman bir ruh haliyle, yaşamdaki saatleri geçirmeye çalışırsınız, ölmeye çalışmak bile fayda etmiyor, kaç kez yaptım azraille tek kale maçımı, ama olmadı, yaşamam ve bu pişmanlığı çekmem gerekli sanırım daha uzun yıllar!

bari siz yapmayın ne olur ders olsun size bu satırlar......
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli
İsim: Emrah

Re: yıllar geçse de hep akılda kalanlar da var!!!!

Mesaj gönderen Bozcaada »

Abimizin dediği gibi:

"belki sen...bana sapladığın hançerden ya da hançerin acısı aşkına benden özür dilersin...belki ben herşeye rağmen seni özlediğim için gururumdan özür dilerim.belki yarın hersey daha güzel olur Düşünüyorum düşünüyorum da... Yok, umutsuz değilim sadece üşeniyorum; üşeniyorum o halde yarın. Korkarım yarın da severim seni… "
Kullanıcı avatarı
pyrazine
Takımdan
Takımdan
İsim: Ahmet

Mesaj gönderen pyrazine »

Satrançta kimi oyuncular vardır güzel bir hamle bulduklarında sevinirler. Kimi oyuncular da güzeli bulmakla yetinmez, hep daha iyisini ararlar...

Dünyada 6.6 milyar insan var (1.3 milyarı Çinli, 1.1 milyarı Hindistanlı). Kaçını tanıdım? Kaçıyla gözgöze geldim? Bazen bir gülümseme bile yeterlidir insanın içini ısıtmaya...12 Nisan günün sözü gunun-sozu-t3334-825.html

Satrancın temeli mücadeledir. Kimi zaman açılışta, kimi zaman da oyun ortası yada oyun sonunda kötü, hatta kayıp konuma bile düşebilirsiniz. İşte tam bu noktada önemli olan direnç göstermektir. İhtimaller son ana kadar tükenmez. "Önemli olan bunun ne kadar süreceği değil, bunun için gerekli olan inancı kendinizde bulup bulmadığınızdır" The Duke-Boondock Saints.

Onu ilk kez 98 de gördüm. 2.5 sene beraber dershaneye gittik. Her zaman arkadaştık ve hep arkadaş kalacağız çünkü ben harekete geçtiğimde artık çok geçti...

Aradan 10 sene geçmiş. Geçen yaz sevgilisiyle beraber gördüm. Mutluluklar dilemekten başka yapacak birşey yok. Onu unutmuş değilim ama unutmayacağım anlamına da gelmiyor. Her ihtimale açığım :)

Hayat devam ediyor. Benim inandığım birşey var: eğer bu olmamışsa- her işte bir hayır vardır derler ya-belki daha iyisi daha güzeli olacak.

Bu arada, ölüm hakkında konuşmak için panolar pek doğru bir yer değil bence çünkü bu forum her yaştan her psikolojideki insana hitap ediyor.

Hayat sadece 20 li yaşlardan oluşmuyor. En ayrılmaz dediğimiz, en tutkulu dediğimiz çiftler bile bir gün ayrılabiliyor. En bitmez dediğimiz aşklar bile tükenebiliyor. Öte yandan 80 yaşında nine ile 90 yaşındaki dede birbirlerini sevip, evlenip mutlu olabiliyor. Neden?

Neden olmasın?

Soruyorum size neden olmasın?
hoca1982
Üye
Üye
İsim: selçuk

Mesaj gönderen hoca1982 »

19 eylül 1995' karşılaşmıştım onunla,sanki beni dünyadan soyutlamak için gelmiş ve kendini bana göstermişti.Hayat senin dediğin gibi birşey yapmıştı bana ve bu zamana kadar herşey sanki onunla yok olmuştu onon gitmesiyle..hala anlatırken bile yüreğim acıyor:(Artık benim için hayat sadece yalnızlıktan ibaretti...onca kalabalığa rağmen........