yine şehit, yine yürekler yaralı!
-
- Üye
yine şehit, yine yürekler yaralı!
anneler bıktı artık ağlamaktan biri dur dese kurtulsak bu çileden her gün ölüm haberi her gün ızdırap ne olacak bu anaların hali ne olacak bizim halimiz
-
- Site Admin
- İsim: Murat
Re: yine şehit, yine yürekler yaralı!
Küfürler yetmez, beddular yetmez.
Sızımız anlatılmaz. Yaşayan anlar.
Sızımız anlatılmaz. Yaşayan anlar.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
hükümet anca basın eleştirilerinde dikkatli olsun diye uyarır , amerika'ya sormadan adım atamaz... yazık... çok yazık...
-
- Üye
- İsim: begüm
aynen ya yeter artık bu ne böyle birisi dur desin nereye kadar daha nekadar şehit vericez
-
- Üye
- İsim: nalan
çok acı tarifi yok ...dursun artık bu terör!
-
- Üye
- İsim: begüm
arkadaşlar saat 21:30da tüm türkiyede ışıklar 1dakika söndürülücek teröre karşı tepki
-
- Üye
- İsim: dilek
Yaşananlar savaş değil de ne ki?Bizler rahat rahat otururken ,bizleri koruyan adını bile bilmediğimiz insanlar şehit düşüyor.Aileleri yanıyor bu acıyla ve her Türk insanı da hissediyor bunu derinden eminimki.İnsanlar bir önceki şehitlerimizin acısını unutmadan bu kayıp gerçekten çok acı geldi.Yüzlerce insan askere alınmak için dilekçe veriyor yapmış oldukları halde.Umarım bu konuda bir şeyler yapılır bir an önce ve başka evlere de ateş düzmez,hepimizin gönlü yaralı çünkü.Bu konuda konuşmak bile iç rahatlatmıyor.Ölen şehitlerimize rahmet ve ailelerine sabır diliyorum,hepimize sabır diliyorum.
-
- Üye
- İsim: rüştü levent
Yazık ki böyle bir ülkede yaşıyoruz..
-
- Takımdan
- İsim: Sinan Seyda
yeter artık ya.kaç vatan evladı daha ölmeli; başımızdakilerin birşeyler yapması için? kaç ailenin ocağına kor düşmeli.o vatan evlatlarının belki bir sevdiği vardı.askerden sonra evlenecekti.belki bir hastası vardı.tezkereyi alınca koşup ona deva olmaya çalışacaktı.belki yoksul bir ailesi vardı.geriye dönüp onlara ekmek bulacaktı.ne oldu şimdi.ne olacak?bu evlatlar artık bir avuç kara toprak.gerisi hikaye..artık birşeyler yapma zamanı...başımızdakiler biz seçmedik.elbet seçeceğimiz günde gelir. ama birşeyler yapmaları gerek.geç kalınmışta olsa. allah geride kalan herkese sabır versin.şehitlerimize allah rahmet eylesin..
-
- Admin
- İsim: Ersin
Bu ülkede bir metmetcik şehit olsa, anında bin tanesi dirilir... Ama PKK denen Abd destekli çakallar sürüsüne bir mehmetçik dahi şehit verilmesine artık tahhammülümüz yok...
Başka söze ne hacetMustafa Kemal Atatürk Demiş ki ;
Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa’dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa’nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa’dan almak gibi bir takim zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal (bağımsızlık) vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile, ecnebilerin planları ile yükselebilsin? Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir.
En kederli yıldız kayarken dilek tutmuşum...
-
- Görevli
- İsim: Emrah
Olmuşuz bir kukla.
Hacivat karagöze vurur karagöz hacivata....
Hacivat karagöze vurur karagöz hacivata....
Bizi yöneten insanlar biraz ser bir tavırla, yani "dediğim dedik" mantığıyla kendi başlarına bir iş yapmazlar ve başkaLarına sormadan adım atmamakta ısrar ederlerse daha çok yüreğimiz acıyacak!!.. Yazık bu insanlara!.. Bulsunlar bir çaresini artık!!!
-
- Yeni Üye
- İsim: HÜLYA
hani nerde harnt dink öldüğü zaman hepimiz hrantz hepimiz ermeniyiz diyenler neden şehitlerine sahip çıkmıyor dışardan kapı arkasından bakıyor bizim milletin duyarlılığı bu kadar biz değişmediğimiz sürece bizi kukla gibi oynatan çok kişi çıkar
-
- Üye
- İsim: Burcu
Korkunç olaylar yaşanıyor , ağlıyorum ağlamanın çare olmadığını bile bile.....
Tanıdığım 20den fazla kişi gidecek askere.3-4 tanesi akrabamız diğerlerini de çok yakından tanıyorum.Şehit ailelerini düşünüyorum ve onların yerine kendimi koyuyorum da o kadar çok ağladım ki.
Ama hepsi bir değil mi?İster tanıyalım ister tanımayalım onlar bizim evladımız bizim göz ağrımız....
Zombieye benzer insan bedenli yaratıkların(teröristlerin) mehmetçiklerimizi haince pusuya düşürerek öldürmelerini engellemeliyiz.
İşe Amerikan mallarını boykot ederk başlayabiliriz.Elim birşey gelmiyor dememeliyiz.Asla!!!
Yürüyüşlere katılmalı yapılan eylemlere destek vermeliyiz....
Tanıdığım 20den fazla kişi gidecek askere.3-4 tanesi akrabamız diğerlerini de çok yakından tanıyorum.Şehit ailelerini düşünüyorum ve onların yerine kendimi koyuyorum da o kadar çok ağladım ki.
Ama hepsi bir değil mi?İster tanıyalım ister tanımayalım onlar bizim evladımız bizim göz ağrımız....
Zombieye benzer insan bedenli yaratıkların(teröristlerin) mehmetçiklerimizi haince pusuya düşürerek öldürmelerini engellemeliyiz.
İşe Amerikan mallarını boykot ederk başlayabiliriz.Elim birşey gelmiyor dememeliyiz.Asla!!!
Yürüyüşlere katılmalı yapılan eylemlere destek vermeliyiz....