yoktunuz

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
selcukaydin

yoktunuz

Mesaj gönderen selcukaydin »

ben anlatmak istedim... siz yoktunuz...

geceler boyu için için ağladı içim , kimse yoktu yanımda... aynalar ve ben , kendimle başbaşa , kendimle karşı karşıya... kimseye anlatamadıklarımı kendime anlattım , ağladım... çok istedim, bilemezsiniz ,ne kadar çok...

yoktunuz...

şarkılar söyledim , bir tuhaf oldu içim...

yoktunuz...

karşımdaydı aynada ki suretim...

aynanın içinde bir ben daha var... ben ağladıkça ağlıyor , gülümsersem gülümsüyor , arkamı dönüp gittiğim de "aynanın içinde ki suretim nereye gidiyor? " benim hüzünlerim o'na da vuruyor mu ? benim o'na bakmadığım zamanlarda o'da yalnızlığına bir şarkı söylüyor mu?

yoktunuz...

soğuktan üşüdü, titredi yüreğim...

yoktunuz...

ilk ve son gözyaşını döken güvercin kadar bitkindi nefesim...

se.a.

bir yalnızlık hali 2
biryorgunerkek
Üye
Üye
İsim: aLp

Re: yoktunuz

Mesaj gönderen biryorgunerkek »

anlamsız düşlerimin yalnızlığı.. çek beni içine dumanlar gibi.. ama göğe değil toprağa doğru al beni içine bu yüksek gürültüler içinde al beni içine, sakla.. annemin ısıtmaları gibi sar.. syfaların bana bi tebeesüm olsun uzun seneler sonra.. özlediklerimden ama..özlediğim tebessümlerimden..
dokunduğum hislere uzat beni..günüm.çek işte beni sayfalarına..ismini bilmediğim bir çiçek gibi son sayfanda sakla..kokumu beimle beraber götürürüm ..endişelenme!
sakla beni yalnızlıgım ( günüm )
Kullanıcı avatarı
sehrikalp
Admin
Admin
İsim: Serkan

Mesaj gönderen sehrikalp »

Bu arkadaşlarımızın sayısı daha da artsa bu site ne güzel olacak farkında mısınız :?: :idea:
Je est un autre
selcukaydin

Mesaj gönderen selcukaydin »

teveccühüne teşekkürler serkan abi, alp arkadaşımızın yazılarını bende beğeniyle takip ediyorum...
zorask
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: Sinem

Mesaj gönderen zorask »

Berbat bir şey acını anlatamamak.Konuşamıyorum ben de kimse anlamaz ki fırtınalarımı,iç çekişlerimi biliyorum benden başkası anlamaz beni.Geçer diyolar hep zaman diyolar.Biliyorum geçer ama o geçerken ruhumu da alıyor,eziyor bilmiyolar...Uzun zamandan sonra ilk kez biri titretti içimi ama imkansız aşk dediklerindendi...Yok çok uzaklarda şimdi uzatsam elimi -uzatamam ki- tutabilir mi?