Yüksek Sadakat
-
- Görevli
- İsim: Burcu
-
- Üye
-
- Üye
- İsim: burcu
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
yüksek sadakat
bu grubu yaklaşık iki ay olacak nerdeyse ben internetten indireli, arkadaşlarıma mırıldayıp durdum kimse umursamadı ama sonunda alışveriş merkezlerinde, istiklal caddesinde, radyolarda çalmaya başlayınca anladılar grubun kalitesini. ama şunu söylemeden edemicem diğer şarkıları çıkış şarkıları kadar güzel değil. kendilerini geliştirmeliler yoksa tutamayacaklar.. zamanla anlarız ...
-
- Üye
- İsim: Zuhal
-
- Üye
-
- Üye
söylenenlere genel olarak katılıyorum..albümleri var bende ve yaklaşık 15 gündür bir devam filminden sonra en çok dinlediğim albümdür...alınız albümü arkadaşlar ,pişmanlık duymazsınız...
kafile..bir ömür böyle geçmez ah ile..ağlasan da gülsen de nafile..sen dursanda yürür bu KAFİLE...beni yanlış anlama,şikayetim yok ama ben aşkı böyle bildim...gel merhem ol yarama...
döneceksin diye söz ver...güneşin ufka değdiği yer,oraya git ama yine gel..DÖNECEKSİN DİYE SÖZ VER...böylesi hepsinden güzel,git özlet kendini yine gel özellikle buraya sonuna kadar katılıyorum ve bu kısmı çok beğeniyorum....
sonra pervane,aklımın iplerini saldım,yine de.....yani özetle tüm albüm bence çok ii olmuş..
son bi şey ritim de denk geldim bugün yakında radyolara kafile yi ve döneceksin diye söz ver i sunup 1.5-2 ay sonra da büyük ihtimalle kafile ye klip çekeceklermiş....
kafile..bir ömür böyle geçmez ah ile..ağlasan da gülsen de nafile..sen dursanda yürür bu KAFİLE...beni yanlış anlama,şikayetim yok ama ben aşkı böyle bildim...gel merhem ol yarama...
döneceksin diye söz ver...güneşin ufka değdiği yer,oraya git ama yine gel..DÖNECEKSİN DİYE SÖZ VER...böylesi hepsinden güzel,git özlet kendini yine gel özellikle buraya sonuna kadar katılıyorum ve bu kısmı çok beğeniyorum....
sonra pervane,aklımın iplerini saldım,yine de.....yani özetle tüm albüm bence çok ii olmuş..
son bi şey ritim de denk geldim bugün yakında radyolara kafile yi ve döneceksin diye söz ver i sunup 1.5-2 ay sonra da büyük ihtimalle kafile ye klip çekeceklermiş....
-
- Görevli