14 Şubat Riddim Konseri Hakkında
-
- Üye
- İsim: İltür
14 Şubat Riddim Konseri Hakkında
Biletlerin satışının yapıldığı siteden edindiğim bilgiye göre biraz değişik bir içerik taşıyor gibiydi. Mesela biletler çiftler için satılıyordu ve tek girişe izin yoktu anladığım kadarıyla. Şarkılar bakımından, tarz bakımından diğer Feridun Düzağaç konserleriyle aynıdır diye tahmin ediyorum ama konsere gidenler yaşadıklarını gidemeyenlerle de paylaşabilirler mi acaba?
-
- Admin
- İsim: Sinan
Re: 14 Şubat Riddim Konseri Hakkında
merhaba. her konser için başlık yerine tek başlık üzerinden devam edersek daha hoş olur.
fd-konserleri-t1053.html
fd-konserleri-t1053.html
~
ansızın gelecek gibisin..
-
- Üye
- İsim: İltür
Peki bence de gayet isabetli bir uygulama. Ama kimsenin yazmamış olduğunu görünce başlık açma ihtiyacı duydum. 26 Ocak konseri için de ayrı başlık açılmıştı hatırlarsan.. Neyse ki bugün yazmışlar, ballandıra ballandıra anlatmışlar, gidememiş olmak üzücü.
-
- Admin
- İsim: Sinan
26 Ocak konseri için başlık açılmasının sebebi Bozcaada arkadaşımızın çabalarıyla o konsere Lavinya.Net üyelerinin birlikte gitmek istemesidir. Konser tarihinden 23 gün önce açılmıştır o konu ve başarılı, eğlenceli bir organizasyon olmuştur. üyelerimiz arasında daha güzel daha sıcak ortam sağlanmıştır
tabi ki sorun değil, genel olarak konserler ile ilgili paylaşımlar diğer başlıktan olur. anlayışınız için teşekkürler
tabi ki sorun değil, genel olarak konserler ile ilgili paylaşımlar diğer başlıktan olur. anlayışınız için teşekkürler
~