fd konserleri
fd konserleri
Feridun Düzağaç Konserleri
Merhaba fd ciler.. Bu sitede ilk günüm ve şansa bakın ki Feridun Düzağaç ile turnedeyiz ben tonmaisteriyim ve size canlı yaşanmışlıklardan anılar anlatabilirim.. ilgililer ulaşabilirler sevgiylee... ama bi sır.. hayatında kızı kadar değerli bir başka varlık olamaz..
Merhaba fd ciler.. Bu sitede ilk günüm ve şansa bakın ki Feridun Düzağaç ile turnedeyiz ben tonmaisteriyim ve size canlı yaşanmışlıklardan anılar anlatabilirim.. ilgililer ulaşabilirler sevgiylee... ama bi sır.. hayatında kızı kadar değerli bir başka varlık olamaz..
-
- Üye
- İsim: a
-
- Üye
- İsim: ali
Akşam da TRT2 de fd konseri izledim.Yedikule hisar konserini...Dikkatimi çeken bişey oldu..Daha önce de 2 kez konserine gittim..Tesadüfler şarkısını hiç söylemiyor konserlerinde...Bütün şarkılarını sölüyor orjinal altyazılının fakat bi onu söylemiyor...neden?Bence albümün en iyi şarkılarından bitanesi.
-
- Üye
- İsim: ali
Fd
fd nin 5 haziran da İZMİR de konseri olduğunu biliyorum..ama konser nerede yapılacak? kaçta çıkacak sahneye FD? biletleri nerden alabiliriz? bilmiyorum... Ege üni. de okuyorum..Bornovadan otobüsle geçerken afişlerini görmüştüm...Manisa da oturuyorum...18 indeki manisa konseri harikaydı...
-
- Üye
-
- Takımdan
-
- Üye
- İsim: bilge