fd konserleri
hadi ya dünyadan haberim yok gökhan kırdarla feridün düzağaç birliktemi konser verdi?????melissa__ yazdı:ya hayatımda kaçırdığıma yandığım en büyük konser;odtü deki gökhan kırdar feridun düzağaç konseri...ankaraya tekrar gelmesini 4gözle beklicez artık!
bence yakışırda hani
ben fd nin saklıkentte gitmiştim konserine fazla insan da olmadığından çok keyifli zevkliydi şimdi ank. da değilim ama hala çıkıyordur diye düşünüyorum...
o kadar üzülme bence,çünkü konsere 2 saat gecikmeli olarak ilk gökhan kırdar çıktı ve tamamen felaketti..acaip sıkıldık,ztn bi 45 dakika durdu ve gitti onun üstüne bi de 1.5 saat feridunu bekledik,onun konseri süperdi ama tabi çok fazla uzun süremedi..herşeye rağmen konserin feridunlu bölümü çook güzeldi ama gökhan kırdar hepimizi acaip baydı,,o yüzden konserleri tek verirse çok daha güzel olcak yani..melissa__ yazdı:ya hayatımda kaçırdığıma yandığım en büyük konser;odtü deki gökhan kırdar feridun düzağaç konseri...ankaraya tekrar gelmesini 4gözle beklicez artık!
odysseia yazdı:o kadar üzülme bence,çünkü konsere 2 saat gecikmeli olarak ilk gökhan kırdar çıktı ve tamamen felaketti..acaip sıkıldık,ztn bi 45 dakika durdu ve gitti onun üstüne bi de 1.5 saat feridunu bekledik,onun konseri süperdi ama tabi çok fazla uzun süremedi..herşeye rağmen konserin feridunlu bölümü çook güzeldi ama gökhan kırdar hepimizi acaip baydı,,o yüzden konserleri tek verirse çok daha güzel olcak yani..melissa__ yazdı:ya hayatımda kaçırdığıma yandığım en büyük konser;odtü deki gökhan kırdar feridun düzağaç konseri...ankaraya tekrar gelmesini 4gözle beklicez artık!
gökhan kırdarın canlı performansını hiç izleme fırsatı bulamadım.bu yüzden çok istemiştim o konseri ama herşeyden önce feridun elbette,neyse artık saklıkente saklıyorum bu hakkımı
çok mu önemli,
selam senin le bir kere da<ha yazışmıştım. espirisine konser afişini çaldınmı dedim sen alınmıştın.
ben siteyi devamlı takip ettiğimden seni de haliyle ( devamlı yazdığın için) tanıyorum şimdi merak ettiğim bir şeyi soracağım o kadar f.d. hayranısın ankaraya konsere niye gitmiyorsunuz. ben feridun için manisaya dikiliye ve istanbul kemancı konsewrlerine izmirden kalktım gittim . izmirdekileri kaçırmam söz konusu değil saatlerce bekleyip tanıştım hem kendisiyle hem gruptakilerle şimdi sen yakınıyosun ve seni anlıyamıtyorum bana detaylı anlatsana niye bu yakınma
ben siteyi devamlı takip ettiğimden seni de haliyle ( devamlı yazdığın için) tanıyorum şimdi merak ettiğim bir şeyi soracağım o kadar f.d. hayranısın ankaraya konsere niye gitmiyorsunuz. ben feridun için manisaya dikiliye ve istanbul kemancı konsewrlerine izmirden kalktım gittim . izmirdekileri kaçırmam söz konusu değil saatlerce bekleyip tanıştım hem kendisiyle hem gruptakilerle şimdi sen yakınıyosun ve seni anlıyamıtyorum bana detaylı anlatsana niye bu yakınma
-
- Üye
-
- Üye
- İsim: Özlem
konser yok mu arkadaşşkarrrrrrrrr?
ya arkadaşlar koser yok mu yakın tarihlerde?izmit,Yalova ya da ist.da nerde olursa söleyin nooluuuuuuur.
-
- Site Admin
- İsim: Murat
-
- Üye
-
- Üye
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
fd
galiba ben onu herkesten daha çok sevebilme kavramını barındırıyorum içimde. bütün şarkılarının demosuna ulaştım. nerdeyse hepsini çalıyorum gitarımla. onunla yüzüze tanışmak isterdim. belki küçük bi parçasını çalmak birlikte. onu seviyorum az bi kelime benim için. müziği onla seviyorum. eğer mümkünse onunla kısacık bi zaman dilimide olsa tanışmak istiyorum.