fd konserleri

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
Kullanıcı avatarı
haldunbar
Takımdan
Takımdan
İsim: Haldun

Mesaj gönderen haldunbar »

burrrcu yazdı:ben o tarihte istanbul dayım ve korkarım gidemeyeceğim konsere.deli olucam
Korkma gidenler de deli olacaklar zaten... :) :wink:
DiLoS
Üye
Üye

Mesaj gönderen DiLoS »

ben bursadayım ama o gün istanbulda olucaam için çok mutluyum!!!

ve kesinlikle orda olucam arkadaşlar görüşelim :?:
dedetor
Üye
Üye
İsim: Sercan

Mesaj gönderen dedetor »

Bu mükemmel bi haber ertesi gün sınavım var ama Feridun abi bu sınavda büt'e kalmaya değer..
scalon
Görevli
Görevli
İsim: güLşah

Mesaj gönderen scalon »

benim de sınavım var! ama bütünleme şansım yok! benim yerime de eğlenin.. :cry:
carnivale

Mesaj gönderen carnivale »

biletimi aldım,maç saatini bekliyorum :) kravatlı,takım elbiseli ve şarkıları deli gibi söyleyen birini görürseniz o benim çünkü işten çıkıp gidicem :) ama nasıl gittiğim önemli değil feridun-the big man'in şarkılarını uslu uslu dinlemek lugatımda yok.gelemeyen arkadaşların hepsinin yerine de eğleneceğime söz veriyorumm
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

Ya arkadaşım ailemiz bizi yollamıyor hem bize çok uzak ya biriniz konseri kayıdedipte siteye koysanız büyük sevaba girersininz ya lütfen böyle bir şey olabilir mi? Murat lütfen bu konu da bişeler yap biz de görmek istiyoruz :cry:
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Mesaj gönderen Bugfixed »

ya dostum ne diyim ben senden de uzağım giresundayım . Eğer yollayan olursa bana eklerim ben elimden bu gelir :( sence ????
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
bozcaadali
Üye
Üye

Haklısın o zaman bir şey diyemem ama giden arkadaşlar böyle bir şey yaparsa çok mutlu olurum:)
scalon
Görevli
Görevli
İsim: güLşah

Mesaj gönderen scalon »

bize böyle bir güzellik yapabilecek imkana ve ekipmana sahip arkadaşlarımız varsa eğer, şahsim adına onları bu özel ve güzel görev için gönüllü olmaya davet ediyorum :P
(gerçi "gönüllü olmaya davet etmek" diye bişi var mıdır o da tartışılır ya =))
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

Yaaaa ben çok gitmek istiyorum hafta sonu olsaydı Zafer abimle falan da gidebillirdim ama hafta içi yaaa???
Arkadaşlar görüntü alabilirseniz harika olur...
burrrcu
Üye
Üye
İsim: Burcu

Mesaj gönderen burrrcu »

gitmek istiyorum.gitmek isyiyooorum.hafta sonu olsaydı bende abimle gidecektim ama haftaiçi ya.çalışıyo abim benim.bende evde dinliyeceğim artık.kısmetse çanakkalede giderim
carnivale

Mesaj gönderen carnivale »

arkadaşlar bu kayıt işi nasıl yapılır bilemiyorum,konsere kamera sokup gizlice çekmek pek normal bişey gibi gelmiyo bana ama mesajlarınız beni gaza getiriyo :) kamera olmasa bile telefonla bikaç görüntü alıcam söz,artık nasıl yayınlarız bilmiyorum.hemen "telefonla olmaz be carnivale" demeyin.telefon ii bi model (2megapixel) ama ne olursa olsun sonuçta bir telefon.ortalama bikaç görüntü çıkarabilirim :idea:
melissa
Üye
Üye

Mesaj gönderen melissa »

bizim konserlerde hep izin verilmişti telefonla çekime,o yüzden bence rahatlıkla bunu yapıp biz garibanları sevindirebilirsin bence :D
bozcaadali
Üye
Üye

ya aşkolsun be arkadaşım garibanda olduk sayende :cry: ya uzak bize ist.da otursak tamam hatta ben yine de direttim gidicem diye sonra Valideyle kötü oldum şimdilik gidemicem gibi gözüküyor napim ya :cry: walla öle çekimde olsa olur kısa ve öz bi şey olsun arkadaşım.
ecem
Üye
Üye

Mesaj gönderen ecem »

11 şubat ankara meb şura (İnşallah doğru yazmışımdır)
bilet fiyatı 25 milyon
ayrıntılı blgi biletix.com