biletimi aldım,maç saatini bekliyorum kravatlı,takım elbiseli ve şarkıları deli gibi söyleyen birini görürseniz o benim çünkü işten çıkıp gidicem ama nasıl gittiğim önemli değil feridun-the big man'in şarkılarını uslu uslu dinlemek lugatımda yok.gelemeyen arkadaşların hepsinin yerine de eğleneceğime söz veriyorumm
Ya arkadaşım ailemiz bizi yollamıyor hem bize çok uzak ya biriniz konseri kayıdedipte siteye koysanız büyük sevaba girersininz ya lütfen böyle bir şey olabilir mi? Murat lütfen bu konu da bişeler yap biz de görmek istiyoruz
bize böyle bir güzellik yapabilecek imkana ve ekipmana sahip arkadaşlarımız varsa eğer, şahsim adına onları bu özel ve güzel görev için gönüllü olmaya davet ediyorum
(gerçi "gönüllü olmaya davet etmek" diye bişi var mıdır o da tartışılır ya )
Yaaaa ben çok gitmek istiyorum hafta sonu olsaydı Zafer abimle falan da gidebillirdim ama hafta içi yaaa???
Arkadaşlar görüntü alabilirseniz harika olur...
gitmek istiyorum.gitmek isyiyooorum.hafta sonu olsaydı bende abimle gidecektim ama haftaiçi ya.çalışıyo abim benim.bende evde dinliyeceğim artık.kısmetse çanakkalede giderim
arkadaşlar bu kayıt işi nasıl yapılır bilemiyorum,konsere kamera sokup gizlice çekmek pek normal bişey gibi gelmiyo bana ama mesajlarınız beni gaza getiriyo kamera olmasa bile telefonla bikaç görüntü alıcam söz,artık nasıl yayınlarız bilmiyorum.hemen "telefonla olmaz be carnivale" demeyin.telefon ii bi model (2megapixel) ama ne olursa olsun sonuçta bir telefon.ortalama bikaç görüntü çıkarabilirim
ya aşkolsun be arkadaşım garibanda olduk sayende ya uzak bize ist.da otursak tamam hatta ben yine de direttim gidicem diye sonra Valideyle kötü oldum şimdilik gidemicem gibi gözüküyor napim ya walla öle çekimde olsa olur kısa ve öz bi şey olsun arkadaşım.