2. KLİP
evet aslinda haklisin.yani simdi söyle bir düsününce içimden sehirler geciyor zaten onun sarkilari içinde ön plana çikan bir sarki bizim için ve eminim ki klibi çiktigi an yine alev alev gibi herkesin dilinde dolanacak.belki de hani vatan gazetesinden ebru drewin yazisinda dedigi gibi sahip çikacaklar bizim olana yine.sarki bizim için özelligini tabi ki yitirmez.belki de biraz o sarkiyi ve onun tüm sarkilarini paylasamamak bu yaptiklarimiz ve düsüncelerimiz.bilmiyorum ama belki de dogru söylüyorsun.
-
- Takımdan
Re: tesadüfler
[quote="hseven359"]bence tesadüfler...güzel bir klip te çekilebilir..[/quote] bence icimden sehirler geciyor veya adı sevda veya uçak veyabeyaza cekmeli aslında karar veremiyorum hepsi cooooook harika ama ÇİĞ en güzeli
-
- Üye
o kadar çok şarkı var ki kliplendirilmesi gereken...
uzun uzun feridun düzağaç'taki haliyle adı sevda'nın bence muhakkak bi klibi olmalı...
beyaz'ın..uçak'ın...içimden şehirler geçiyor'un..buralardan gitme'nin...sor'un...yalnızlığım sana emanet'in..ela'nın...düşlerime kal'ın...tesadüfler'in...
oooo bana kalırsa ben hepsini sayarım ;)
uzun uzun feridun düzağaç'taki haliyle adı sevda'nın bence muhakkak bi klibi olmalı...
beyaz'ın..uçak'ın...içimden şehirler geçiyor'un..buralardan gitme'nin...sor'un...yalnızlığım sana emanet'in..ela'nın...düşlerime kal'ın...tesadüfler'in...
oooo bana kalırsa ben hepsini sayarım ;)