2. KLİP

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
mavi_tebessum

Mesaj gönderen mavi_tebessum »

evet aslinda haklisin.yani simdi söyle bir düsününce içimden sehirler geciyor zaten onun sarkilari içinde ön plana çikan bir sarki bizim için ve eminim ki klibi çiktigi an yine alev alev gibi herkesin dilinde dolanacak.belki de hani vatan gazetesinden ebru drewin yazisinda dedigi gibi sahip çikacaklar bizim olana yine.sarki bizim için özelligini tabi ki yitirmez.belki de biraz o sarkiyi ve onun tüm sarkilarini paylasamamak bu yaptiklarimiz ve düsüncelerimiz.bilmiyorum ama belki de dogru söylüyorsun.
Kullanıcı avatarı
kumralada
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen kumralada »

içimden sehirler geciyor gercekten mükemmel bi şarkı.
ve ben inanıyorumki ilerde,fd denince onu tanımlayan lavinya,alev alev fd gibi sarkılar arasına giricek.hakettii yeri bulur görüşündeyim...
buralarsoguk

Mesaj gönderen buralarsoguk »

eyer senin sarkin ya icimden sehirler geciyor son yapragiydi guzun de varsa bencede bunlara ceksin ama soyledim iste dvd sekilinde de guzel olur zaten duman gurupu dvd verecek oda versin
ayse

Re: tesadüfler

Mesaj gönderen ayse »

[quote="hseven359"]bence tesadüfler...güzel bir klip te çekilebilir..[/quote] bence icimden sehirler geciyor veya adı sevda veya uçak veyabeyaza cekmeli aslında karar veremiyorum hepsi cooooook harika ama ÇİĞ en güzeli
umit_shady

Mesaj gönderen umit_shady »

YANINDA
feza
Üye
Üye

Mesaj gönderen feza »

o kadar çok şarkı var ki kliplendirilmesi gereken...
uzun uzun feridun düzağaç'taki haliyle adı sevda'nın bence muhakkak bi klibi olmalı...
beyaz'ın..uçak'ın...içimden şehirler geçiyor'un..buralardan gitme'nin...sor'un...yalnızlığım sana emanet'in..ela'nın...düşlerime kal'ın...tesadüfler'in...
oooo bana kalırsa ben hepsini sayarım ;)
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

Bence Sevgili Öyküler'e klip çekebilir...