2. KLİP

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
Misafir

2. KLİP

Mesaj gönderen Misafir »

DAHA ÖNCE SORULDUMU BİLMİYORUM MALUM YENİYİZ... SİZCE HANGİ PARÇA...
BENCE SON YAPRAĞIYDI GÜZÜN...
Kullanıcı avatarı
kumralada
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen kumralada »

hepsini cok seviyorum ama,orjinal alt yazlıı albümünde başından beri klip çekilmesini istediğim bir şarkı vardı,onu yazayım.Buralardan Gitme...
marjinal

Mesaj gönderen marjinal »

bence içimden şehirler geçiyor ya da yalnızlığım sana emanet bu ikisinden birine klip çekse ben şahsen çok mutlu olurum... 8)
gölge

Mesaj gönderen gölge »

içimden şehirler geçiyor
nova

Mesaj gönderen nova »

dün akşam izlediğim programda yeni klibin "adı sevda" ve "içimden şehirler geçiyor"a çekileceğini söyledi
blaqxi

Mesaj gönderen blaqxi »

+1 adı sevda yada beyaz isterim...
mavi_tebessum

Mesaj gönderen mavi_tebessum »

dün akşam izlediğim programda yeni klibin "adı sevda" ve "içimden şehirler geçiyor"a çekileceğini söyledi
evet ben de biliyorum adı sevda ve içimden şehirler geçiyora çekileceğini ama nova sana bişey sormak istiyorum.dün akşam hangi programa katıldı?ben hiç rastlamadım :cry:
Kullanıcı avatarı
kumralada
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen kumralada »

içimden sehirler geciyor müthiş güzel bir şarkı bence!
dünkü programa gelince,,tv ile aram pek yoktur şimdiye kadar onu toplasan toplasan ya beş ya altı programda görmüşümdür.ben artık fdyi programda yakalayamayınca üzülmemeye alıştım sanırım ...:shock:
nova

Mesaj gönderen nova »

trt 2 /ritim programı.gece 03:30 gibi tekrarı vardı

size garip gelebilecek birşey söyleyeyim arkadaşlar,ben gece tv yi ne zaman açsam ona ait birşey buluyorum.
nasıl oluyor anlamadım ama ..
yavuz

Mesaj gönderen yavuz »

yanında
hseven359
Üye
Üye
İsim: ali

tesadüfler

Mesaj gönderen hseven359 »

bence tesadüfler...güzel bir klip te çekilebilir..
mavi_tebessum

nasil kaçirdim ben o programi!ben ki televizyonda sürekli onun çikabilecegi kaliteli programlari tahmin edip tv karsisinda bekleyen bir insanim ve çogu zaman ritim 10u izleyen bir insanim,ama o gözümden kaçmis iste:) bir de tesadüfler uzun uzun feridun düzagaç albumunde yok ki.klip de o albume çekilecegine göre öyle bir ihtimal de yok.
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

son yaprağı düştü güzün...o şarkının hak ettiği yeri bulmaya ihtiyacı var.ama F.D. en sevdiği feridun düzağaç şarkısına çekmek isterse yorumsuz kalıyorum.
mavi_tebessum

bence yaptigi seçimler dogru.
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

yanlış demiyorum.içimden şehirler geçiyor...dinlediğimde düşüyorum,kendimi görüyorum,ne olduğumu,nasıl olduğumu...ve korkuyorum ya sonu alev alev gibiyse.bende kalmalıyıdı daha doğrusu bizde kalmalıydı bu şarkı.biz onu besleyebiliyorduk,bizimle büyüyebiliyordu,yani yetiyorduk.ama son yaprağı düştü güzün'ün büyümeye ihtiyacı var.sence haksız mıyım?