26 Ocak 2007 Cuma - Beyoğlu Balans konseri hakkında
-
- Üye
- İsim: Sonay
Re: 26 Ocak 2007 Cuma - Beyoğlu Balans konseri hakkında
bende büyük ihtimalle oradayım o akşam ve çok mutluyum arkadaşlar sizinle ve Feridun Düzağaç ile beraber olacak olmaktan
-
- Görevli
- İsim: Emrah
Arkadaşlar konsere dokuz gün kaldı şimdiden heyecan doluyum. Umudum bu konserin farklı olması.
Sitemizden "sehrikalp, sinan, bigmerlin, scalon, ortayaşlıçift, bozcaada, kemanci, ponnik, fotosentez, sonbahar, spectra, meriyen, yagmurlar, sulegul, mustafadilek ve suzy'si, esmer, selcukaydin, murataltun,fd_dincer,nymph" konsere katılacağını yazmış.
20 kişi olduk bile...
Özellikle teşekkür ederim arkadaşlar... Varolun...
Sizinle paylaşmak istediğim bir şey var. Oraya diğer çeşitli forumlardan da katılanlar olucak. Gerçek Feridun Düzağaç dinleyicilerinin orada bulunacak olması tarifsiz olacak. Bağırmadan,müdehale etmeden,kendimizce inşallah muhteşem bir gece yaşarız...
Bilmeyenler için konser salonu Balans'ın üst katında. Alt kat cafe,bar tarzında. Ben ve sitemizden görevli arkadaşlar 26 Ocak 2007 günü saat 21.00'da Balans'ın alt katında barın tam karşısında oturuyor olacağız...
Tanışmak sohbet etmek isteyen arkadaşları bekliyoruz. Aynı duyguları,aynı düşünceleri paylaşan insanların birlikte olması,çok anlamlı bence. Aynı görüşü paylaşan arkadaşlarımızı,dostlarımızı kim olursa olsun bekliyoruz.
Kimse utanıp sıkılmasın,her nerde olursak olalım hepimizin ortak bir yönü var. Duygularımızı paylaşalım diyorum ben sizlere...
Evet,davet benden... Her Şey Gönlünüzce OLsun...
Teşekkür ederim tekrar...
Ben Siyah Şapkalı Gencim Gene...
Sitemizden "sehrikalp, sinan, bigmerlin, scalon, ortayaşlıçift, bozcaada, kemanci, ponnik, fotosentez, sonbahar, spectra, meriyen, yagmurlar, sulegul, mustafadilek ve suzy'si, esmer, selcukaydin, murataltun,fd_dincer,nymph" konsere katılacağını yazmış.
20 kişi olduk bile...
Özellikle teşekkür ederim arkadaşlar... Varolun...
Sizinle paylaşmak istediğim bir şey var. Oraya diğer çeşitli forumlardan da katılanlar olucak. Gerçek Feridun Düzağaç dinleyicilerinin orada bulunacak olması tarifsiz olacak. Bağırmadan,müdehale etmeden,kendimizce inşallah muhteşem bir gece yaşarız...
Bilmeyenler için konser salonu Balans'ın üst katında. Alt kat cafe,bar tarzında. Ben ve sitemizden görevli arkadaşlar 26 Ocak 2007 günü saat 21.00'da Balans'ın alt katında barın tam karşısında oturuyor olacağız...
Tanışmak sohbet etmek isteyen arkadaşları bekliyoruz. Aynı duyguları,aynı düşünceleri paylaşan insanların birlikte olması,çok anlamlı bence. Aynı görüşü paylaşan arkadaşlarımızı,dostlarımızı kim olursa olsun bekliyoruz.
Kimse utanıp sıkılmasın,her nerde olursak olalım hepimizin ortak bir yönü var. Duygularımızı paylaşalım diyorum ben sizlere...
Evet,davet benden... Her Şey Gönlünüzce OLsun...
Teşekkür ederim tekrar...
Ben Siyah Şapkalı Gencim Gene...
En son Bozcaada tarafından Perşembe, Ocak 18, 2007 12:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Üye
- İsim: Özlem
ponnik arkadaşım sen o gece Sakarya'dan mı gideceksin?
-
- Görevli
- İsim: güLşah
emrah'cım bu sayfaya yazmamış ama nymph'de aramızda olacak... konser arkadaşın bir de yanlış görmediysem, fd_dincer de konserde olacakmış. yazmayı atlamışsın sanırım.
keşke özlemi de kaçırabilsek?...
keşke özlemi de kaçırabilsek?...
-
- Görevli
Keşke yaa... Olmayanları ekledim... Özlem yap bir kaçamak yahu...
-
- Yeni Üye
merhaba arkadaşlar.. ben siteye fazla katkıda bulunamasam da yakından takip ediyorum. ismimi ilk defa okuyor olabilirsiniz yadırgamayın diye belirtmek istedim.. 26 ocak konserinin 20 gündür hayalini kuruyordum!! ve malesef bugün dedemi kaybettim gelmeyi hala çok istiyorum! içim biraz buruk olacak belki.. biraz da utanıp sıkılıcam bozcaadanın yakındığı gibi ama aranızda olmaya çalışıcam.. gelmeye çalışıcam.. hem de sakarya dan
-
- Admin
- İsim: Sinan
başınız sağolsun. Allah dedenize rahmet eylesin
~
ansızın gelecek gibisin..
ansızın gelecek gibisin..
-
- Görevli
Allah sabır versin,başınız sağolsun.
Teşekkür ederiz,ilginize...
Teşekkür ederiz,ilginize...
-
- Yeni Üye
ben teşekkür ederim arkadaşlar ilginize.. ayrı ayrı..
Başınız sağoLsun.. Allah rahmet eyLesin..
-
- Yeni Üye
TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR.. PANONUN AMACINDAN SAPMADAN KONUYU DEĞİŞTİRMEK GEREKLİ SANIRIM... UMARIM GELEBİLİRİM.. UMARIM SİZLERLE TANIŞMA İMKANIM DA OLUR...
başınız sağolsun nidilat.
ben de orada olmaya çalışacağım arkadaşlar. umarım bu sefer bir aksilik olmaz. ha bir de biletleri nereden edineceğiz. balans'tan mı?
ben de orada olmaya çalışacağım arkadaşlar. umarım bu sefer bir aksilik olmaz. ha bir de biletleri nereden edineceğiz. balans'tan mı?
-
- Görevli
Biletix'ten...
-
- Üye
- İsim: Sonay
bozcaadali demiş ki: ponnik arkadaşım sen o gece Sakarya'dan mı gideceksin?
aslında İstanbul'dan gideceğim yani orada bir yerde kalacağım ama sanırım ben gelemiyorum amcama otopsi yapılacak sanırım kanser teşhisi konulacak İzmir'e gidiyoruz büyük olasılıkla...
aslında İstanbul'dan gideceğim yani orada bir yerde kalacağım ama sanırım ben gelemiyorum amcama otopsi yapılacak sanırım kanser teşhisi konulacak İzmir'e gidiyoruz büyük olasılıkla...
-
- Görevli
- İsim: güLşah
ponnik geçmiş olsun.. sanırım üzüntüden farketmeden karıştırdın.. otopsi değil, biyopsi yapılacaktır. allah dermansız dert vermesin.. artık herşeyin çaresi var geç kalınmadıktan sonra..
nildat sana da allah sabır versin.
nildat sana da allah sabır versin.