26 Ocak 2007 Cuma - Beyoğlu Balans konseri hakkında
-
- Üye
- İsim: Sonay
Re: 26 Ocak 2007 Cuma - Beyoğlu Balans konseri hakkında
ya işte ben pek tıpla ilgili değilimdir kusura bakmayın ve o konserde olmayı o kadar çok istiyordum ki işte önce sağlık, sağlık olmadan olmuyormuş hiçbir şey gidip kuzenime destek olmam lazım 

-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
ben gelemem malesef
emrah size katılmayı çok isterdim memette orda olur çokta keyifli olacağına eminim . yerimede çığlık atın eşlik edin demek istiyorum size 

-
- Üye
hazan ya neden gelemiyorsun uzun zamandır görüşemedik, ben konserde görüşürüz diye düşünmüştüm.yine de gelmeye çalış hep beraber bağıralım o gece lütfen.hazan yazdı:ben gelemem malesefemrah size katılmayı çok isterdim memette orda olur çokta keyifli olacağına eminim . yerimede çığlık atın eşlik edin demek istiyorum size
ayrıca buluşma saatinde gelip diğer tanışmadığım arkadaşlarla tanışacağım

görüşmek üzere..
(aynı gece kurban konseri de var ama Feridun diyoruz

-
- Üye
- İsim: Sonay
ya ne oluyor anlamıyorum bir gün geliyorum diyorum bir gün gelemiyorum diyorum artık bilmiyorum ne olur ama %51 geliyorum. eğer gelirsem çok eğlenelim sınav yorgunluğunu atmak istiyorum çünkü bitirdi bu sınavlar beni!!!!
-
- Banlanmış Üye
ya böyle yazılanları okuyunca sinirim bozuldu benim...hepinizi tanımayı gerçekten çok istiyorum üye olalı 4 ay falan oldu ama o saatte bana mümkün değil izin çıkmaz istanbul da olmak ve aranıza katılamamak çok sinir bozucu.resim falan çeker de siteye koyarsanız inanılmaz sevinirim...yüreği orada olcak bütün fd ciler adına çok güzel eğlenin...
-
- Üye
- İsim: Özlem
Öncelikle nidilat arkadaşım Allah sabırlık versin ve ponnik arkadaşımın amcasına da acil şifalar dilerim.
Ah Gülşahcım bir mucize olsa da gelsem o kadar istiyorum ki
ama ertesi günü 4 finalim var ve birde direksiyon sınavım Emrah kankama da dedim ancak o gece konserden sonra eve dönmem lazım ki o da tek başıma çok zor
kafam çok karışık çıkışlar kapalı keşke bir yolu olsa özledim konserleri artık ameliyattan sonra bi rahatlayamadım neyse belkide finallerden sonra tatilde bir konseri daha olur diye avutuyorum kendimi 
Ah Gülşahcım bir mucize olsa da gelsem o kadar istiyorum ki

-
- Üye
- İsim: yelda
özlem ya üzülme bu kadar.som konser değil bişey değil.hastalanıyorsun sonra.senınle daha çok konserlere gidicez biz.ya da bırak konserı.istavrite giderız
sıkma canını,konser çok 

Bence de ÖzLem.. ÜzüLme Lütfen.. Umarım daha bir çok konsere gideceğiz.. 

-
- Yeni Üye
scalon arkadaşım çok teşekkür edrim.. amin.. sabrediliyor bi şekilde.. işte.. ama hala kararsızım yani gelmeyi çok istiyorum ama bir yandan da içim rahat değil.. bana fikir verirseniz çok sevinirim.. sizce bir dahaki istanbul fd konseri ne zaman olur??
-
- Görevli
- İsim: Emrah
Hiç belli olmaz...
-
- Takımdan
- İsim: Sinan Seyda
Konserde benim içinde bağırın arkadaşlar. 

-
- Üye
enson ağustos eylül gibi miniatürk konseri olmuştu neredeyse 5 6 ay sonra oluyor burada konser, yanlış hatırlamıyorsam tabinidilat yazdı:sizce bir dahaki istanbul fd konseri ne zaman olur??

-
- Yeni Üye
cok tesekkür ederim bilgin icin spectra.. bu da demek oluyor kii her şartı zorlayarak gelmeye çalışıcam.. gerekirse ağlarız konserde .. ama orda olmayı çok istiyorum! 5 ay çok fazla 

-
- Üye
ah ah ben de çok gelmek isterim ama mersinden gidebileceğimi (hem de tek başıma) düşünemiyorum bile
artık yerime eşlik edin şarkılarına inadına, alev alev diyen pop kültür çocuklarına karşı çıksın sesiniz(yaptığım gibi) ondan söylenmemiş, değeri bilinememiş şarkılarını isteyin çığlık çığlığa
bu arada farklı şehirlerden gidecek arkadaşlar eğer üniv. öğrencisiyse ve yurtta kalıyorlarsa istanbuldaki yurtlarda kalabilirler üstelik ücretsiz
ama gündüz kayıt yaptırmaları gerekiyor ve sadece depozito ve son ayı yatırdığına dair makbuzları bir de yurt kimlikleri yanlarında olsa yeter
umarım bazılarına yardımcı olabilmişimdir
sevgiyle..
artık yerime eşlik edin şarkılarına inadına, alev alev diyen pop kültür çocuklarına karşı çıksın sesiniz(yaptığım gibi) ondan söylenmemiş, değeri bilinememiş şarkılarını isteyin çığlık çığlığa
bu arada farklı şehirlerden gidecek arkadaşlar eğer üniv. öğrencisiyse ve yurtta kalıyorlarsa istanbuldaki yurtlarda kalabilirler üstelik ücretsiz
ama gündüz kayıt yaptırmaları gerekiyor ve sadece depozito ve son ayı yatırdığına dair makbuzları bir de yurt kimlikleri yanlarında olsa yeter
umarım bazılarına yardımcı olabilmişimdir
sevgiyle..
-
- Üye
- İsim: Basak
: 26 Ocak 2007 Cuma - BeyoÄlu Balans konseri hakkında
Merhaba,
ben geliyorum konsere.
ben geliyorum konsere.