26 Ocak 2007 Cuma - Beyoğlu Balans konseri hakkında

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
ponnik
Üye
Üye
İsim: Sonay

Re: 26 Ocak 2007 Cuma - Beyoğlu Balans konseri hakkında

Mesaj gönderen ponnik »

ya işte ben pek tıpla ilgili değilimdir kusura bakmayın ve o konserde olmayı o kadar çok istiyordum ki işte önce sağlık, sağlık olmadan olmuyormuş hiçbir şey gidip kuzenime destek olmam lazım :(
hazan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
İsim: Mehtap

Mesaj gönderen hazan »

ben gelemem malesef :( emrah size katılmayı çok isterdim memette orda olur çokta keyifli olacağına eminim . yerimede çığlık atın eşlik edin demek istiyorum size :(
spectra
Üye
Üye

Mesaj gönderen spectra »

hazan yazdı:ben gelemem malesef :( emrah size katılmayı çok isterdim memette orda olur çokta keyifli olacağına eminim . yerimede çığlık atın eşlik edin demek istiyorum size :(
hazan ya neden gelemiyorsun uzun zamandır görüşemedik, ben konserde görüşürüz diye düşünmüştüm.yine de gelmeye çalış hep beraber bağıralım o gece lütfen.
ayrıca buluşma saatinde gelip diğer tanışmadığım arkadaşlarla tanışacağım :)
görüşmek üzere..
(aynı gece kurban konseri de var ama Feridun diyoruz :lol: )
ponnik
Üye
Üye
İsim: Sonay

Mesaj gönderen ponnik »

ya ne oluyor anlamıyorum bir gün geliyorum diyorum bir gün gelemiyorum diyorum artık bilmiyorum ne olur ama %51 geliyorum. eğer gelirsem çok eğlenelim sınav yorgunluğunu atmak istiyorum çünkü bitirdi bu sınavlar beni!!!!
dinledimdeanladim
Banlanmış Üye
Banlanmış Üye

Mesaj gönderen dinledimdeanladim »

ya böyle yazılanları okuyunca sinirim bozuldu benim...hepinizi tanımayı gerçekten çok istiyorum üye olalı 4 ay falan oldu ama o saatte bana mümkün değil izin çıkmaz istanbul da olmak ve aranıza katılamamak çok sinir bozucu.resim falan çeker de siteye koyarsanız inanılmaz sevinirim...yüreği orada olcak bütün fd ciler adına çok güzel eğlenin...
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

Öncelikle nidilat arkadaşım Allah sabırlık versin ve ponnik arkadaşımın amcasına da acil şifalar dilerim.

Ah Gülşahcım bir mucize olsa da gelsem o kadar istiyorum ki :cry: ama ertesi günü 4 finalim var ve birde direksiyon sınavım Emrah kankama da dedim ancak o gece konserden sonra eve dönmem lazım ki o da tek başıma çok zor :cry: kafam çok karışık çıkışlar kapalı keşke bir yolu olsa özledim konserleri artık ameliyattan sonra bi rahatlayamadım neyse belkide finallerden sonra tatilde bir konseri daha olur diye avutuyorum kendimi :wink:
kemanci
Üye
Üye
İsim: yelda

Mesaj gönderen kemanci »

özlem ya üzülme bu kadar.som konser değil bişey değil.hastalanıyorsun sonra.senınle daha çok konserlere gidicez biz.ya da bırak konserı.istavrite giderız :wink: sıkma canını,konser çok :wink:
bigmerLin

Mesaj gönderen bigmerLin »

Bence de ÖzLem.. ÜzüLme Lütfen.. Umarım daha bir çok konsere gideceğiz.. :wink:
nidilat
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen nidilat »

scalon arkadaşım çok teşekkür edrim.. amin.. sabrediliyor bi şekilde.. işte.. ama hala kararsızım yani gelmeyi çok istiyorum ama bir yandan da içim rahat değil.. bana fikir verirseniz çok sevinirim.. sizce bir dahaki istanbul fd konseri ne zaman olur??
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli
İsim: Emrah

Mesaj gönderen Bozcaada »

Hiç belli olmaz...
Kullanıcı avatarı
carizma
Takımdan
Takımdan
İsim: Sinan Seyda

Mesaj gönderen carizma »

Konserde benim içinde bağırın arkadaşlar. :(
spectra
Üye
Üye

Mesaj gönderen spectra »

nidilat yazdı:sizce bir dahaki istanbul fd konseri ne zaman olur??
enson ağustos eylül gibi miniatürk konseri olmuştu neredeyse 5 6 ay sonra oluyor burada konser, yanlış hatırlamıyorsam tabi :)
nidilat
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen nidilat »

cok tesekkür ederim bilgin icin spectra.. bu da demek oluyor kii her şartı zorlayarak gelmeye çalışıcam.. gerekirse ağlarız konserde .. ama orda olmayı çok istiyorum! 5 ay çok fazla :(
mazonami
Üye
Üye

Mesaj gönderen mazonami »

ah ah ben de çok gelmek isterim ama mersinden gidebileceğimi (hem de tek başıma) düşünemiyorum bile
artık yerime eşlik edin şarkılarına inadına, alev alev diyen pop kültür çocuklarına karşı çıksın sesiniz(yaptığım gibi) ondan söylenmemiş, değeri bilinememiş şarkılarını isteyin çığlık çığlığa
bu arada farklı şehirlerden gidecek arkadaşlar eğer üniv. öğrencisiyse ve yurtta kalıyorlarsa istanbuldaki yurtlarda kalabilirler üstelik ücretsiz
ama gündüz kayıt yaptırmaları gerekiyor ve sadece depozito ve son ayı yatırdığına dair makbuzları bir de yurt kimlikleri yanlarında olsa yeter
umarım bazılarına yardımcı olabilmişimdir
sevgiyle..
Basak
Üye
Üye
İsim: Basak

: 26 Ocak 2007 Cuma - Beyoğlu Balans konseri hakkında

Mesaj gönderen Basak »

Merhaba,
ben geliyorum konsere.