ACİL
-
- Takımdan
- İsim: Haldun
Arkadaşlar size sabah sabah kötü bir haberim var. Benim mailim de bugün sabahtan gelen mesaja göre istenilen yere iletilememiş sanırım. Ama bunun çok da enteresan bir sebebi var sanırım. Çünkü iletilemediğini belirten mesajın eklerinde dikkatli bakarsanız mailin konusu bölümünde bir "****spam: Feridun Düzağaçlı programın tekrarı" şeklinde mesaj var. Bu da benim anlayabildiğim kadarıyla Cnn Turk postmaster ın bizim maillere spam muamelesi yaptığını gösteriyor(tamamen yanılıyor da olabilirim). Ama durum bu ise sanırım Sayın Adminimiz bize bu konunun çözümü için bir yol haritası gösterecektir. Yani biz konu bölümüne ne yazmalıyız ya da içeriği nasıl değiştirmeliyiz ki istenen yere ulaşsın. Ayrıca bu konu hakkında detaylı bilgisi olan başka kişiler de varsa aramızda onları da göreve çağırıyorum. Bu iş giderek inada biniyor, bu da başarıyı daha kıymetli kılıyor ve tabiki Bugfixed çalışıyor...
-
- Görevli
- İsim: Burcu
arkadaşlar frekans programından az önce gelen maili aynen aktarıyorum.
sevgiler
selamlar bir kaç gündür feridun düzağacın konuk olduğu programın tekrar yayınlanması ile ilgili yoğun biçimde mail alıyorum
Feridun düzağaç yeni albüm çalışması için stüdyoda 4-5 ay içinde de yeni albüm piyasada olacak ve o albümle birlikte frekansın özel konuğu olacak.
Dolayısıyla eski söyleşinin tekrar ekrana gelmesi biraz zor
Tüm diğer F.D hayranmlarına da iletirseniz sevinirim
iyi çalışmalar
frekans
sevgiler
selamlar bir kaç gündür feridun düzağacın konuk olduğu programın tekrar yayınlanması ile ilgili yoğun biçimde mail alıyorum
Feridun düzağaç yeni albüm çalışması için stüdyoda 4-5 ay içinde de yeni albüm piyasada olacak ve o albümle birlikte frekansın özel konuğu olacak.
Dolayısıyla eski söyleşinin tekrar ekrana gelmesi biraz zor
Tüm diğer F.D hayranmlarına da iletirseniz sevinirim
iyi çalışmalar
frekans
-
- Görevli
-
- Site Admin
- İsim: Murat
-
- Takımdan
- İsim: Haldun
Lonely olaya son noktayı koymuş oldu. Hatta sitemizden bir televizyon programında bahsedilmesi olayının yolunu açmış.
Bu arada tüm emeği geçen arkadaşlara başta site adminimiz sevgili Murat dost ve tayfası Lavinya.net sakinlerine tekrar teşekkür ederim. Görüldüğü gibi azmin elinden hiçbir şey kurtulamıyor. Burada önemli olan programın tekrar yayınlanıp yayınlanmamasından çok; ortak hareket etme ve asla vazgeçmememiz olsa gerek.
Bu arada Frekans, Feridun Düzağaç tan Lavinya.net müdavimlerinin pek hazetmediği bir şekilde yani F.D. olarak bahsetmiş. Bu da gözümüzden kaçmadı sevgili Frekans
Bu arada tüm emeği geçen arkadaşlara başta site adminimiz sevgili Murat dost ve tayfası Lavinya.net sakinlerine tekrar teşekkür ederim. Görüldüğü gibi azmin elinden hiçbir şey kurtulamıyor. Burada önemli olan programın tekrar yayınlanıp yayınlanmamasından çok; ortak hareket etme ve asla vazgeçmememiz olsa gerek.
Bu arada Frekans, Feridun Düzağaç tan Lavinya.net müdavimlerinin pek hazetmediği bir şekilde yani F.D. olarak bahsetmiş. Bu da gözümüzden kaçmadı sevgili Frekans
-
- Üye
-
- Görevli
-
- Üye
- İsim: Kürşat
-
- Üye
-
- Üye