ACİL

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
Kullanıcı avatarı
haldunbar
Takımdan
Takımdan
İsim: Haldun

Mesaj gönderen haldunbar »

Arkadaşlar size sabah sabah kötü bir haberim var. Benim mailim de bugün sabahtan gelen mesaja göre istenilen yere iletilememiş sanırım. Ama bunun çok da enteresan bir sebebi var sanırım. Çünkü iletilemediğini belirten mesajın eklerinde dikkatli bakarsanız mailin konusu bölümünde bir "****spam: Feridun Düzağaçlı programın tekrarı" şeklinde mesaj var. Bu da benim anlayabildiğim kadarıyla Cnn Turk postmaster ın bizim maillere spam muamelesi yaptığını gösteriyor(tamamen yanılıyor da olabilirim). Ama durum bu ise sanırım Sayın Adminimiz bize bu konunun çözümü için bir yol haritası gösterecektir. Yani biz konu bölümüne ne yazmalıyız ya da içeriği nasıl değiştirmeliyiz ki istenen yere ulaşsın. Ayrıca bu konu hakkında detaylı bilgisi olan başka kişiler de varsa aramızda onları da göreve çağırıyorum. Bu iş giderek inada biniyor, bu da başarıyı daha kıymetli kılıyor ve tabiki Bugfixed çalışıyor... :)
Kullanıcı avatarı
lonely
Görevli
Görevli
İsim: Burcu

Mesaj gönderen lonely »

arkadaşlar frekans programından az önce gelen maili aynen aktarıyorum.
sevgiler

selamlar bir kaç gündür feridun düzağacın konuk olduğu programın tekrar yayınlanması ile ilgili yoğun biçimde mail alıyorum

Feridun düzağaç yeni albüm çalışması için stüdyoda 4-5 ay içinde de yeni albüm piyasada olacak ve o albümle birlikte frekansın özel konuğu olacak.

Dolayısıyla eski söyleşinin tekrar ekrana gelmesi biraz zor

Tüm diğer F.D hayranmlarına da iletirseniz sevinirim

iyi çalışmalar

frekans
Kullanıcı avatarı
lonely
Görevli
Görevli

Mesaj gönderen lonely »

arkadaşlar bir teşekkür mesajı yazdım ve eğer mümkünse yeni röportajında bizden bahsetmesini rica ettim. iyi etmişmiyim sizce :?:
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Mesaj gönderen Bugfixed »

haldunum hotmail den mail yazarken konu satını URL adres girilmezzse kolay kolay spama girmemesi gerek. yada bir merhabalar diyerek yollayabilirsiniz.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
Kullanıcı avatarı
haldunbar
Takımdan
Takımdan
İsim: Haldun

Mesaj gönderen haldunbar »

Lonely olaya son noktayı koymuş oldu. Hatta sitemizden bir televizyon programında bahsedilmesi olayının yolunu açmış.

Bu arada tüm emeği geçen arkadaşlara başta site adminimiz sevgili Murat dost ve tayfası Lavinya.net sakinlerine tekrar teşekkür ederim. Görüldüğü gibi azmin elinden hiçbir şey kurtulamıyor. Burada önemli olan programın tekrar yayınlanıp yayınlanmamasından çok; ortak hareket etme ve asla vazgeçmememiz olsa gerek.

Bu arada Frekans, Feridun Düzağaç tan Lavinya.net müdavimlerinin pek hazetmediği bir şekilde yani F.D. olarak bahsetmiş. Bu da gözümüzden kaçmadı sevgili Frekans :wink: :)
melissa__

Mesaj gönderen melissa__ »

tamamdır o zaman,iyi bi iş çıkardık sanırım arkadaşlar :o

bunun dışında ecem senins esin fazla duyulmamış ama tüm kalbimle sana katılıyorum,bende izleyememiştim o hafta ne yazık ki!yeniden böyle bişi yapmalarını onlardan da rica edebiliriz,evet nasıl ulaşıyoruz???
ecem
Üye
Üye

Mesaj gönderen ecem »

arkadaşlar biz çok fenayız ya korkulur :D:D:D:D
evet yapalım istiyorum hepimiz istiyoruz sanırım.
ve de ayrıca frekanstan mesaj gelmişse harika bir iş çıkardık demektir
HEPİNİZİ TEBRİK EDERİM ARKADAŞLAR!!!!!!!!!!
ve duyarlılığınız için çook teşekkürler..........
Kullanıcı avatarı
lonely
Görevli
Görevli

Mesaj gönderen lonely »

:arrow: başarıya ulaşmanın yolu istemekten geçiyor arkadaşlar herkese sevgiler.

:( dream weekend de tekrar program sözkonusu değil sanırım tam bilmiyorum ama siz bilirsiniz
melissa__

Mesaj gönderen melissa__ »

tekrar versinler değil de bi daha yapsınlar die rica ederiz artık
askixiri
Üye
Üye
İsim: Kürşat

Mesaj gönderen askixiri »

biras laubali kacmıs olabilir ecem ama dert etme sorunu anlayacaklardır muhetemelen
inşallah yayaınlarlar belki insafa gelirlerde videoyu internete yüklerler izlememek için cnn turkun sitesine baktın mı böle bişi var mı
ecem
Üye
Üye

Mesaj gönderen ecem »

askixiri yazdı:biras laubali kacmıs olabilir ecem ama dert etme sorunu anlayacaklardır muhetemelen
inşallah yayaınlarlar belki insafa gelirlerde videoyu internete yüklerler izlememek için cnn turkun sitesine baktın mı böle bişi var mı
sanırım sen bütün 3 sayfayı da dikkatli okumamışsın :D :?:
askixiri
Üye
Üye
İsim: Kürşat

Mesaj gönderen askixiri »

evet okumadım :) bende anladığım kadarı ıle soyledım zaten ecem :)