ACİL
-
- Üye
Her zaman ki kapanç soruları sordular :
Kendisi ile barışık biri olarak görünmüyosunuz gerçekte de ölemisiniz diye sordular!
Orda olsaydım 2 tokat atardım herhalde sorana...
Abim de yine mi aynı konu diee başladı beni yanlış anlıyorlar falan dedi bu konuda.
Kendisi en iyi şarkılarının mesleğe başladığı ilk yıllarda verdiğini söyledi öle işte kısaydı zaten arayı doldurmak için verdiler 20 dk kadar sürdü 2 parça söledi canlı
Kendisi ile barışık biri olarak görünmüyosunuz gerçekte de ölemisiniz diye sordular!
Orda olsaydım 2 tokat atardım herhalde sorana...
Abim de yine mi aynı konu diee başladı beni yanlış anlıyorlar falan dedi bu konuda.
Kendisi en iyi şarkılarının mesleğe başladığı ilk yıllarda verdiğini söyledi öle işte kısaydı zaten arayı doldurmak için verdiler 20 dk kadar sürdü 2 parça söledi canlı
ya niye cine 5 te? herkes şimdi cine 5 te onu izleyebildi mi?
ben fd nin bizden kaçmasını anlayamıyorum arkadaşlar. kalite istiyorsa gayet kaliteli programlar da var hepimizin izleyebileceği. mesela frekans.
ama anlayamıyorum ki ben kendimi perçalıyorum onun hakkında bişeyler öğreneyim diye ama o hep bizden kaçıyor!!!!!!!!!!
ben fd nin bizden kaçmasını anlayamıyorum arkadaşlar. kalite istiyorsa gayet kaliteli programlar da var hepimizin izleyebileceği. mesela frekans.
ama anlayamıyorum ki ben kendimi perçalıyorum onun hakkında bişeyler öğreneyim diye ama o hep bizden kaçıyor!!!!!!!!!!
-
- Üye
fdfan yazdı:ya niye cine 5 te? herkes şimdi cine 5 te onu izleyebildi mi?
arkadaşım fdnin çıktığı program şifresiz yayın yapıyor.isteyen herkes izleyebilir.
bu arada fd frekansta da çıktı.haberin yok sanırım.
-
- Üye
benim de haberim yoktu. bigün frekansı seyrederken fragmanında feridun düzağaçla röportaj yaparken çektikleri bi görüntü geldi.bende çok şaşırdım ve üzüldüm seyredemediğim için. herzamanki gibi harika ötesiydi ama çok kısa gösterdi.melissa__ yazdı:ben biliyodum şifresiz olduğunu da ne yazık ki cine5yayını alamıyoruz digiturklu olduğumuz için!frekanstan benimde hiç haberim olmadı buarada
biz cnnturk ü arayıp çok yoğun istesek tekrarını verirler mi acaba ??????*
-
- Üye
-
- Görevli
- İsim: Burcu
-
- Üye
-
- Üye