ACİL

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
melissa__

ACİL

Mesaj gönderen melissa__ »

arkadaşlar feridun düzağaç şuan cine 5 teymiş,ben izleyemiyorum capture yapabilen arkadaşlar bi zahmet yayını kayda alırlarsa çok sevinirim :wink:
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

Arkadaşlar ben izledim 2002 yayınını verdiler.
SAygılar...
ecem
Üye
Üye

Mesaj gönderen ecem »

Bozcaada yazdı:Arkadaşlar ben izledim 2002 yayınını verdiler.
SAygılar...
peki neler konuşuldu?
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

Her zaman ki kapanç soruları sordular :
Kendisi ile barışık biri olarak görünmüyosunuz gerçekte de ölemisiniz diye sordular!
Orda olsaydım 2 tokat atardım herhalde sorana...
Abim de yine mi aynı konu diee başladı beni yanlış anlıyorlar falan dedi bu konuda.

Kendisi en iyi şarkılarının mesleğe başladığı ilk yıllarda verdiğini söyledi öle işte kısaydı zaten arayı doldurmak için verdiler 20 dk kadar sürdü 2 parça söledi canlı
fdfan

Mesaj gönderen fdfan »

ya niye cine 5 te? herkes şimdi cine 5 te onu izleyebildi mi?

ben fd nin bizden kaçmasını anlayamıyorum arkadaşlar. kalite istiyorsa gayet kaliteli programlar da var hepimizin izleyebileceği. mesela frekans.

ama anlayamıyorum ki ben kendimi perçalıyorum onun hakkında bişeyler öğreneyim diye ama o hep bizden kaçıyor!!!!!!!!!!
ecem
Üye
Üye

Mesaj gönderen ecem »

fdfan yazdı:ya niye cine 5 te? herkes şimdi cine 5 te onu izleyebildi mi?

ben fd nin bizden kaçmasını anlayamıyorum arkadaşlar. kalite istiyorsa gayet kaliteli programlar da var hepimizin izleyebileceği. mesela frekans.

ama anlayamıyorum ki ben kendimi perçalıyorum onun hakkında bişeyler öğreneyim diye ama o hep bizden kaçıyor!!!!!!!!!!

arkadaşım fdnin çıktığı program şifresiz yayın yapıyor.isteyen herkes izleyebilir.
bu arada fd frekansta da çıktı.haberin yok sanırım.
melissa__

ben biliyodum şifresiz olduğunu da ne yazık ki cine5yayını alamıyoruz digiturklu olduğumuz için!frekanstan benimde hiç haberim olmadı buarada :(
ecem
Üye
Üye

Mesaj gönderen ecem »

melissa__ yazdı:ben biliyodum şifresiz olduğunu da ne yazık ki cine5yayını alamıyoruz digiturklu olduğumuz için!frekanstan benimde hiç haberim olmadı buarada :(
benim de haberim yoktu. bigün frekansı seyrederken fragmanında feridun düzağaçla röportaj yaparken çektikleri bi görüntü geldi.bende çok şaşırdım ve üzüldüm seyredemediğim için. herzamanki gibi harika ötesiydi ama çok kısa gösterdi. :(

biz cnnturk ü arayıp çok yoğun istesek tekrarını verirler mi acaba ??????* :) :)
melissa__

aslında neden olmasın ki?
ecem
Üye
Üye

Mesaj gönderen ecem »

tabii neden olmasın.
Kullanıcı avatarı
lonely
Görevli
Görevli
İsim: Burcu

Mesaj gönderen lonely »

frekans ta tekrar yayınlara çok rastladım. Feridun Düzağaç ın programını bende seyretmemiştim.ciddi ciddi aklıma yattı. arkadaşlar bunu yapalım ben hatta bugün frekans a mail atmayı deneyeyim başlangıç olsun.
sevgiler
ecem
Üye
Üye

Mesaj gönderen ecem »

tamam. sen mail at. şimdi buraya mail atacağın adresi de ver,biz de atalım. sitedekiler herkes atsın :D
o zaman tekrar gösterilme ihtimali yüksek.
melissa__

bencede arkadaşlar özel mesajlaşma açık şuan,bilgisi olanlar mesaj yoluyla bizlere ulaşsın birlikte hareker edersek neden başarmayalım ki :wink:
Kullanıcı avatarı
lonely
Görevli
Görevli
İsim: Burcu

Mesaj gönderen lonely »

arkadaşlar adres şu:
[email protected]
haydi bakalım pamuk eller klavyeye :)
ecem
Üye
Üye

Mesaj gönderen ecem »

nasıl bişey göndericez yani nasıl bişi yazıcaz?