aşk sen nelere kadirsin....
ah aşk!
ne şiirler yazmıştım aşklarım adına.serseri bi aşkın peşinde en son sürüklendim kaldım .çocuktum elbet , masum bi aşk mıydı yoksa en korkuncumuydu hayatımın.sorgulayamam kendimi.büyüdüm işde biras daha.aşk korkutmuo artık beni.artık aşkı ben yönetebiliyorum eskisine nazaran.aşk insanı yönetirse adı aşk olmas bence.en son bi gülümseyişde çıkdı karşıma yeniden.şimdi benmi o gülüşün peşinde o mu benim şiirimde?kovalanıp gidiorus işde.ah aşk...
ne şiirler yazmıştım aşklarım adına.serseri bi aşkın peşinde en son sürüklendim kaldım .çocuktum elbet , masum bi aşk mıydı yoksa en korkuncumuydu hayatımın.sorgulayamam kendimi.büyüdüm işde biras daha.aşk korkutmuo artık beni.artık aşkı ben yönetebiliyorum eskisine nazaran.aşk insanı yönetirse adı aşk olmas bence.en son bi gülümseyişde çıkdı karşıma yeniden.şimdi benmi o gülüşün peşinde o mu benim şiirimde?kovalanıp gidiorus işde.ah aşk...
-
- Takımdan
- İsim: Hakan
-
- Takımdan
- İsim: Hakan
nev güzel anlatmış aşkı bu şarkıda.ayrıca duygunun olduğu yerde mantığın olması bana biraz mantıksız geliyor.aşık olunca ne bileyim işte içinden geldiği gibi davranmak gerekir.ayrıca karamsarlığa gerçekten gerek yok hayat hiç ummadığın bir anda çıkarabiliyor karşına aradığın insanı yada ömrüm boyunca aradığını sandığın insanı.ne bileyim aşk tuhaf bişey."sen yaralarsın yaralarımı sararsın hem öldürürsün hem hayata bağlarsın" gibi.çözemedim ki.
ya aşık olmak zaten başlı başına bi mantıksızlıkken bide aşık olmuşken mantıklı davranışlar beklemek komedii,tabi bence...aşk bir nevi beyin uyutucu;ne yaptığını nie yaptığını yada bu yaptıklarının sonuçlarını idrak edemiyosun! ki ben bugün eve kadar yaklaşık 25 dakika bi süre depar attım yağan karın altında,nie yaptım bilmiyorum...
ben kendı adıma söyleyeyım günümüzde yaşanan aşklar masumıyetten bıraz uzak.yanı etrafımda gördüklerıme göre bır değerlendırme yapmam gerekırse ınsanlar aşkı da çabucak tüketmeye bakıyorlar... artık kımse ıçın sevdığının gözlerının ıçıne bakmak yeterlı olmuyor. bır haftada herşeyı tüketıp bır yenısıne yelken açıyorlar... aşk bu değıl bence...
aşk ulaşılmaz olmalıdır kı tüketılemesın!.. sızce nedır aşk?
aşk ulaşılmaz olmalıdır kı tüketılemesın!.. sızce nedır aşk?
-
- Site Admin
- İsim: Murat